Овен

Ще се  стремите към такива взаимоотношения, които са изградени върху честност и достойнство. Вие не мамите и най-вероятно очаквате от отсрещните същата чистота. Ако някой се опита да ви подведе с измама, то със сигурност ще бъде зачертан от вас. Затова хората, които ви познават, не трябва да изпадат в илюзията да си правят експерименти, опитвайки се да ви измамят, пък било то и на шега.

Телец

Най-вероятно, днес доста хора ще се убедят, колко сте верни и предани. Изглежда, че изневярата за вас означава край на връзката. И това едва ли ще бъде простено на човекът, който ви е излъгал. Но повечето хора не знаят, че вие едва ли можете да живеете с човек, който ви е предал. Вероятно, вината ви е че сте толерантни и оставате верни на своят партньор, стига да получавате любов и внимание от половинката си.

Вероятни тото/лото числа: 1,  7,  14,  29,  32,  43

Близнаци

Възможно е някои да ви сочат с пръст, че сте склонни да вземате безразсъдни решения, без да осъзнават, че проявявате феноменална гъвкавост за просперитет. Други ще се възмутят, че мамите при всяка една предоставена ви възможност, а не знаят жертвите, които давате за добруването. Не е необходимо да се доказвате, вашата устременост към благоденствие ще бъде повече от факт.

Вероятни тото/лото числа: 22,  21,  24,  39,  42,  43

Рак                                                                       

Вероятно, когато се влюбвате „вече не виждате“.  Навярно, давате на сто процента кредит на доверие, мислейки си, че половинката няма да ви изневери. Нещо любопитно, повечето от приятелите ви може би, си мислят, че вие не изпитвате ревност. Всъщност, ако проявите ревност, това ви натоварва до безумие. Повечето от вас не изневеряват, но за сметка на това не прощават изневерите, макар и да го преживяват болезнено.

Вероятни тото/лото числа: 12,  31,  34,  39,  45,  48

Лъв

Вероятно, сте склонни да прилагате при нужда така наречената благородна лъжа, а това ще се възприеме от някои, че лъжете и мамите с лекота. Да прощавате е ваша кауза, макар и да се приема за параван. Истинските любовни ценители вероятно разбират, че сте страстни и неповторими, за да си позволите да ги мамите, а може би се нуждаете любовни афери, точно както се нуждаете от въздуха, за да живеете.

Вероятни тото/лото числа: 2,  22,  26,  36,  44,  47

Дева

Вероятно вие мамите, но само в мечтите си. Вие сте склонни да бъдете верни дори на тези, които не ви обичат. Честността, достойнството, лоялността и почтеността са вашите приоритети, затова оставате верни дори, когато връзката ви се разпада. Подобно поведение може да се стори странно за някои хора, а това е опасно, защото вашата толерантност е пословична и може да предизвика компромиси, които да бъдат възприети като измамно поведение.

Вероятни тото/лото числа: 5,  12,  14,  29,  32,  33

Везни

Най вероятно ще чуете за вас следното, че мамите просто от любопитство, само и само да разберете, какво ще се случи. И още, когато осъзнаете, че в изневярата няма нищо специално,  спирате и никога повече не допускате подобна грешка. Ще се опитате ли да докажете обратното, особено днес?

Вероятни тото/лото числа: 16,  20,  24,  28,  31,  43

Скорпион

Вероятно, не сте толкова романтични, но това не означава, че мамейки подобрявате вашият статус. Дали? Когато сте във връзка, вие показвате прекрасните си качества да бъдете по-добри от всички останали. Казват за вас, че когато мамите, това означава, че не се интересувате от човека, който така и не е успял да спечели сърцето ви с чест и достойнство.

Вероятни тото/лото числа: 15,  22,  34,  39, 44,  45

Стрелец

Слухове ще витаят във въздуха, колко много мамите. Някои ще бъдат по-дипломатични, че изневерявате много внимателно, така че съпругът или съпругата почти никога да не разберат за това. Със сигурност ще им докажете, колко сте внимателни, просто мразите битките и се стремите да ги избегнете. Проблемът е там, че сте неудобни, защото казвате това, което мислите - право в очите на хората. Ще им отговорите на всеки един въпрос, това че не им харесва отговорът си е техен проблем.

Вероятни тото/лото числа: 8,  15,  18,  21,  22,  38

Козирог

Вие сте забавни, дори  и ексцентрични, но въпреки това, винаги сте лоялни. Вероятно, ви спрягат като лесно податливи към изневери, особено ако сте в бракосъчетание. Сплетни и интриги по ваш адрес, че сте повратливи и често лъжите. Днес ще ги поставите на „подсъдимата скамейка“, за да тънат в срам и позор за изказаните думи по ваш адрес.

Вероятни тото/лото числа: 13,  18,  14,  19,  22,  23

Водолей

Въпреки, че сте много романтични, злите езици ще ви дискредитират, обвинявайки ви, че не сте лоялни. Вероятно проблемът ви се състои в това, че лесно се влюбвате и отсрещната страна се възползва спекулативно от това ви романтично качество. Докажете им обратното днес, за да оборите тяхната „истина“!

Вероятни тото/лото числа: 25,  27,  34,  39,  42,  49

Риби

Някои хора ще ви сметнат, че сте доста пресметливи и можете да действате така, сякаш по време на любовна връзка или приятелство търсите преди всичко изгодата или брак по сметка, едва ли не. Днес, ще ги разочаровате, защото вашата същност е истината, макар и трудно ще докажете това си честолюбиво качество.

Вероятни тото/лото числа: 16,  18,  19,  26,  30,  43

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.