Овен

Ако сте самотни, може би днес ще осъзнаете, че сте направили грешен избор с решението си да излезете на среща с човек, който не отговаря напълно на очакванията ви.

Опитайте се, да запазите самообладание, въпреки пропадането на работните проекти, ще се наложи да продължите до краен успех. Неуспехите са част от кръговрата на живота. Така че мислете на всеки провал като за нов шанс за предстоящите ви победи.

Най-доброто, което можете да направите за вашето здраве е да инвестирате в спорта. Използвайте парите си за фитнес, спортни уреди и прочие такива. Инвестициите си струват, защото ще се стабилизирате здравословно, а това ще се отрази добре върху възможността да имате повече енергия относно печеленето на пари.

Телец

С днешната планетарна конфигурация изглежда, че нещата между вас и партньора ви, няма да вървят. Раздразнителността на партньора ви ще се отрази на отношенията ви и каквото и да направите ще сте безсилни да овладеете ситуацията.

Вероятно, нещата на работното място ще бъдат трудни и ще се изиска от вас да положите труд, дори в извън работно време. Не изпадайте в безпокойство, такава ситуация най-вероятно ще се окаже плодотворна за получаването на необходимите добри резултати.

Денят е изключително благоприятен за финансови операции. Ако възнамерявате да закупите или продадете къща (или каквато и да е сделка с недвижими имоти), бъдете сигурни, че звездната енергия ще направи всяка сделка особено печеливша.

Близнаци

Разположението на планетите днес, ще ви донесе много положителна енергия, любов и усмивки. Вълнението, което ще изпитате в компанията на партньора ви, ще направи деня ви особено щастлив и пълноценен. Зарадвайте половинката си като ѝ предложите някое екстремно преживяване за повдигане на адреналина.

Висока  производителност, динамика и пак динамика се очертават в работата ви днес. Възползвайте се от този шанс за вашият напредък в професионалната сфера. За безработните, този ден е идеален ден за интервю за работа.

Погледнете на инвестирането днес, като на старт за просперитет. Възможно е да действате на сляпо, но за сметка на това, възвръщаемостта вероятно ще бъде изключително осезаема. Както се казва - Хората понякога рискуват да инвестират в неизвестното и така печелят големи пари.

Рак                                                                       

Време е да се откъснете от досегашното си забързано ежедневие и да си дадете малко почивка заедно с вашата половинка. Имате нужда от тази глътка въздух и да си доставите това удоволствие, да не мислите за работа и отговорности.

В случай че се колебаете между няколко инвестиционни опции днес, най-безопасният вариант е да бъдат отложени, защото планетарната конфигурация е неблагоприятна в сектор финанси.

Ще бъде чудесно да опитате късмета си, ако все още не сте получили мечтаната си работа. Търсете усърдно, независимо колко фирми ще обходите, днес е вашият шанс и трудът ще си струва определено.

Лъв

Направете всичко възможно да се освободите от всякакви проблеми и да направите път на романтиката във връзката ви. Постарайте се да върнете топлината помежду си и блясъка в очите на половинката ви.

Опитайте се да укрепите връзките между вас и колегите ви през този ден. Всяко усилие в това отношение, ще доведе до много добри резултати върху цялостната ви производствена дейност и висока производителност.

Финансовата ситуация ще бъде по-скоро положителна, така че преценяйки точното място и подходящото време, може да вложите средства си спокойно. Препоръчително е да мислите един ход напред през този ден.

Дева

Възможно е да имате някои дребни спорове с половинката си, предизвикани от грешното тълкувание на някои ваши думи, които вероятно са наранили партньора ви. Бъдете деликатни и не засягайте болезнени теми свързани с външен вид.

Осигурете си предварително високо ниво на спокойствие, защото този ден се очертава да бъде напрегнат. Вероятно, ще бъдете изключително стресирани или раздразнителни. По възможност мислете позитивно, че и този ден ще отмине, а следващият ще бъде добър.

Вероятно ви се иска да имате повече и повече пари, тъй като те ви дават стабилност и спокойствие. Но днес ще се наложи да мислите различно, тоест да поставите човешките ценности като приоритет. Използвайте парите си, за да подобрите тези аспекти - ценностите.

Везни

Днес, ще имате възможността да се откъснете за малко от присъствието на партньора ви и да си дадете време, в което да помислите за трудните моменти, които сте имали. Анализирайте грешките си и се опитайте да не ги повтаряте.

Бъдете внимателни, всяка безполезна информация само ще ви изгуби времето и с нищо няма да помогне на работата ви. Концентрирайте се върху работните си задачи и това, което е важно за репутацията ви като добър специалист.

Налага се да бъдете изключително предпазливи днес при всякакви разплащания, тъй като има опасност да си изпатите от чуждите грешки. Калкулаторът ви днес ще ви е от полза, при пресмятане на дължимите суми.

Скорпион

Ако днес забележите привидно малък проблем в отношенията с половинката ви, това би означавало, че под повърхността се крие нещо по-сериозно. Липсата на пълноценна комуникация помежду ви, вероятно е оказала влияние върху дистанцията помежду ви.

Възможно е да се породи недоволство вътре във вас от работата на някои ваши колеги днес. Проявете толерантност и разбиране, вместо да се сблъскате в конфронтация или да се стигне до разваляне на колегиалните ви отношения.

Инвестициите и покупките, които може да направите днес, ще са изключително неуспешни и парите ви ще отидат на вятъра. Наложете си воля да не харчите пари за излишни вещи, за да се предпазите от някои погрешни решения.

Стрелец

Може би, днес всичко ще ви се струва скучно от повтарящите се рутинни действия всеки един ден. Ако сте изпаднали в такова състояние, потърсете онези неща, които ви карат да се чувствате щастливи и споделете това с половинката си.

Вероятно, ще искате час по-скоро да приключите с работните си ангажименти. Но ще трябва да проявите повече търпение, защото това може да провали работната ви ефективност. Работните задължения няма да намалеят, а напротив, ще станат повече в следващите дни.

Финансовото ви състояние няма да претърпи големи промени днес и ще запази сегашният си статус. Не се надявайте на допълнителни постъпления днес. Инвестицията във вас самите е това, което ще ви помогне да водите спокоен живот.

Козирог

Ако днес се опитате да прикриете някое ваше похождение или флирт, най-вероятно тайната ви ще излезе на яве от странното ви поведение. Това ще породи огромни скандали и дори може да се стигне до раздяла с досегашният ви партньор.

Днес ви предстоят важни ангажименти в работата. В случай, че сте на ръководни длъжности, преди всичко се уверете, че подчинените ви ще поддържат качествено възложените им работни ангажименти.

Вероятно, ще ви се предостави шанс да увеличите капиталовложенията си, така ще реализирате своите финансови планове. Разпределете добре бюджета си, за да избегнете евентуални парични загуби.

Водолей

Днес ще сте в много особено настроение. Ще се разкъсвате от желанията, които бушуват вътре във вас. От една страна ще искате повече свобода и лично пространство, но от друга страна искате да чувствате сигурността, която ви дава партньора ви в трудни за вас моменти. Отговорът на всичките ви въпроси е просто да си дадете почивка.

Изглежда ви очакват временни неуспехи на работното място, които ще предизвикат хаос през целият работен ден. Бъдете уравновесени, каквото и да се случи.

Ще имате шансът да оползотворите наличният си капитал. Ако използвате правилно паричният си поток, финансовата ви интуиция със сигурност ще увеличи печалбите ви.

Риби

Настоящата планетарна конфигурация вероятно ви прави много раздразнителни и агресивни спрямо любимите ви хора. Ако нещо не ви допада и се задушавате от многобройните въпроси на всички около вас, то се опитайте да обясните, че терзанията ви са си лично ваши и поискайте малко време, в което да останете сами на спокойствие.

Приемете недостатъците си и се опитайте да ги подобрите на работното си място. Безработните да загърбят достойно придобитите дипломи, ще се наложи да приемете всяка една добре платена работа.

Във финансов план нещата вероятно ще са относително стабилни през този ден. Разпределете парите си по приоритети, защото има вероятност да допуснете много грешки. Изискайте от себе си повече концентрация и всичко ще бъде наред.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.