Овен

Благоприятен ден за самотните, които имат прекрасният шанс да получат отговор „Да“ на предложението им. В любовните връзки, може да очаквате и сериозни проблеми, и добронамерени такива.

Ще бъде добре, ако вникнете и в най-дребните детайли в работата си. Това ще ви даде една по-добра и ефективна визия за просперитет в професионален план. И не се подготвяйте още днес за предстоящият уикенд.

Очаква се, макар и частичен успех в сектор финанси. Обаче бъдете по-обрани в желанията си за много покупки, именно тук се крие рискът.  

Телец

Любовта витае във въздуха, опитайте се да я уловите. Бъдете романтично настроени, защото се очаква да бъдете център на особено внимание. Като цяло егидата през този ден ще премине под наслов - Удовлетворение.

Очаква ви един труден ден на работното място. Вероятно, ще поставите конструктивни искания към ръководството. Най-вероятно ще срещнете несъгласие от страна на управата. Избягвайте спорните разговори с вашите шефове, все ще измислят аргументи, които ще са на тяхна страна.

Днес ще се наложи да бъдете, колкото се може по-икономични. Може да купувате на воля, ако мислите, че имате повече пари, но това ще бъде вашата „фатална“ грешка. Затова отложете покупките за следващите дни.

Близнаци

Вашият любим човек вероятно ще ви обсипе с много любов и привързаност и това ще ви даде титанична наслада. Купидон е подготвил баница с късметчета за самотните, от техният късмет зависи, какво ще изтеглят.

Денят ще ви предостави спокойствие на работното място. И все пак съществува една подробност и тя се изразява в това, че ако се опитате да се справите с повече от една задача, то бъдете уверени, че няма да свършите нищо. Прагматичният подход е да се движите внимателно стъпка по стъпка, за да ви помогне да се справите с работния ден.

Вероятно, ще се почувствате колебливи, ала това ще бъде пораженческо мислене, финансовите проблеми няма да могат да ви сломят. Бъдете уверени в себе си, и няма да сте ронин, а истински самурай по паричните въпроси.

Рак

Вероятно, ще останете разочаровани от любовта, тъй като има индикации за сериозни сблъсъци. Самотните ще бъдат лишени от късмет, може би ще бъдат изпълнени с тъга. Спокойно, ще излезете от тази „черна дупка“ и скоро може да намерите нова любов.

Срокове на проектите, върху които работите, вероятно ще бъдат провалени и едва ли ще успеете да приключите ефективно работният ден. Вероятно, ще е за добро, за да подсилите своята мотивация.

Денят вероятно ще ви се стори малко негативен по финансовите въпроси. Може би, ще установите, че когато имате необходимост от пари, повечето приятели и роднини изглеждат някак си далечни.

Лъв

Някои неща от поведението ви може да доведат до неприятности. Може да почувствате, че сте изгубени в любовта. Не се притеснявайте, ще получите емоционална подкрепа от вашият партньор. Едно подобно разбиране, вероятно ще реши много от проблемите.

Най-добре е да продължите с усилената си работа, за да постигнете целите си през този ден. На колегите ви, може и да не хареса това ви усърдие, тъй като може да сметнат, че така шефовете ще ги принудят, също да проявят повече трудолюбие.

Този ден е благоприятен за уреждане на въпроси свързани с наследствено имущество, закупуването на недвижимо имущество и прочие такива. Обмислете плановете си все пак и едва тогава преминете към сключване на договори.

Дева

Може би за някои от вас, денят ще бъде влажен, но не от проливен дъжд, а от сълзи. Има вероятност да се почувствате отегчени от интимният си живот. Опитайте се да се овладеете, потърсете основателните причини за поведението си от партньорът ви.

Безработните, може би ще попаднат на обява, в която има определено добро предложение за работна позиция. Преди да отидете на интервю, постарайте се да прецените своите познания и най-вече възможностите си.

Днес, някои от вас ще бъдат твърде сприхави, тоест всичко да се получи на момента - „тук и сега“. Звездите ви предлагат да бъдете търпеливи. Това ще ви помогне да избегнете рисковите сделки.

Везни

Бъдете много внимателни, има вероятност за се забъркате в някоя любовна афера. Влюбените, следва да съчетаят любов и търпеливост. Бъдещите ви отношения ще бъдат добри, ако поддържате чувствата си в дългосрочен план.

Днес можете да вземете важни решения с подходящите съображения. Вероятно, ще ви се наложи да показвате изненадващо практичен характер на работното си място. Това в крайна сметка ще даде много по-добри и ефективни резултати.

Подгответе се да похарчите парични средства за семейството и близките приятели през този ден. Времето е добро за всякакви финансови действия, купувайте или продавайте със задоволство.

Скорпион

Опитайте се да предоставите повече пространство за мнения в семейството си. Емоционалните въпроси едва ли ще ви интересуват чак толкова много, ала преди това се уверете, че няма да нараните никого.

Навярно, ще искате да съхраните себе си на работното място. Вероятно, това няма да се случи през този ден, прекалено сте пренатоварени с работни задачи. А и пречките от някои ваши колеги, биха могли да попречат на работата ви.

Вероятно, ще бъдете загрижени за финансовото си състояние. И има защо, не се гневете на планетарните позиции. През този ден ще останете на „сухо“, но очаквайте прилив на пари през идните дни.

Стрелец

Някои от вас ще почувстват, че през този ден любовта е в своят разгар. Вероятно, бихте искали да изненадате приятно вашата половинка - чудесно е като идея! Любовният живот е в разгара си. За самотните планетарните позиции също са чудесни, нека бъдат по-упорити.

Тези от вас, които старателно са си разпределили времето, със сигурност ще бъдат изпълнени с енергия. Останалите, на които вечно не им стига времето за работа, да си припомнят, че и за мравките, пчелите и прочие времето им е предостатъчно.

Вашите финансови резултати ще са правопропорционални на усилията, които сте положили. През този ден, ще можете още от рано да планирате спокойно финансовите си стратегии.

Козирог

Може би, имате определени търкания във връзката си. Не се притеснявайте, постепенно ще се подобри взаимното разбирателство. И все пак имайте едно на ум, вашите директни забележки, могат да не бъдат приети радушно от сродната ви душа.

Очертава се труден ден в работата ви. Препоръчително е да мислите, преди да говорите. Има вероятност да влезнете в конфликти. Добре ще е да подходите разумно, за да се разбирате с колегите си.

Може би, някои от вас ще бъдат великодушни, готови да дадете на заем пари, без да се замисляте. Едни ще оценят вашият благороден жест, други просто ще се възползват от добротата ви. Преценете възможностите си и хората, на които давате пари на заем.

Водолей

Днес, вашият любим човек ще бъде много зависим от вас във всяко едно отношение. Може би, здравето му ще бъде изложено на риск в една или друга степен. Бъдете с него, насърчавайте го и направете всичко по силите си, за да получи вашата подкрепа.

В случай, че се опитате да бъдете по-тихи от водата и по-ниски от тревата, с цел да избегнете повечето работни ангажименти да ви се струпат на главата, ще останете дълбоко излъгани. Напротив, по този начин ще се превърнете в мишена и ще ви бъдат възложени много повече задачи.

Докато вашите конкуренти си „почиват“, вие ще можете да постигнете сериозен напредък, защото конкурентите най-малко очакват от вас подобни действия. Тези внезапни финансови атаки, ще ви бъдат само от полза.

Риби

През този ден, някои от вас ще бъдат в ролята на изповедник. Не си струва да избегнете това, което звездите са ви предоставили. Опитайте по всякакъв начин да насърчите половинката си, да излее цялата си душа пред вас.

Може би, прекалено много ще се притеснявате на работното си място, дали ще изпълнявате ефективно работните си задачи. Тази угриженост, може единствено да ви отведе до безизходица, затова е най-добре първо да се успокоите.

Днес не си струва да купувате нещо скъпо, надявайки се на помощта на приятели или на фирми отпускащи кредити. И в близкото бъдеще не се очертава „финансова инжекция“, така че най-добре превключете на режим спестяване.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.