Овен

Бъдете изключително внимателни днес по повод начина на общуване с партньора ви. Бройте до десет, преди да изречете някои погрешни реплики, които биха наранили половинката ви.

Вероятно, ще сте като обсебени от това, да се представите в най-добрата си светлина и да бъдете високо оценени от шефовете ви. Не се вманиачавайте чак толкова, не всичко е работа. Съхранете нервите си!

Днес, трудно ще упражните контрол над волята си и вероятно ще се изкушите да си купите някои неща лично за себе си, за повишаване на самочувствието ви.

Телец

Днес, най-вероятно ще имате спорове с партньора ви по повод вземането на общо решение. Преодолейте разногласията като обсъдите плюсовете и минусите на всяко предложение.

Не се изолирайте от колегите си днес, а открийте подходящата тема за разговор и се сближете с тях. Понякога трябва да излезете от капсулата си и да сте по-социални, за да не ви помислят за аутсайдер.

Днес, ще заявите сериозни претенции за първото място в бизнеса. Няма да се задоволите с второто място, така че вземете смели решения, макар и рисковани, за да си гарантирате успеха.

Близнаци

Оставете експериментите за друг ден и заложете на добре познато, което можете най-добре. Колкото повече опит трупате в семейния живот, толкова по-уверени ще се чувствате.

Днес, ще сте изключително фокусирани върху работата си ще берете плодовете на посятото. Определено ще се почувствате удовлетворени от свършеното и добрите сделки, които сте сключили.

Очаквайте приток на пари към банковата ви сметка днес. Това мигновено ще повиши настроението ви. Зарадвайте семейство си с нещо любимо и си позволете да харчите малко по-свободно днес.

Рак

Добър ден за вас и половинката ви, изпълнен с положителни емоции и незабравими спомени. Толкова добре ще се чувствате, че чак ще ви завидят колко влюбена и щастлива двойка сте.

Днес, вероятно колегите ви ще са разочаровани от грешка, която сте допуснали. Може би, ще се опитат да скрият истината от вас, но определено ще са ви сърдити.

Подсъзнанието ви може да ви подтикне към някои емоционални финансови решения днес. Вероятно, дори сте сънували това, което толкова силно искате да си купите и с нетърпение чакате да вземете заплатата си, за да си доставите тази радост.

Лъв

Намерете баланса между личния ви живот и работата ви. Не мислете за проблемите в работата, а се постарайте да обърнете внимание на половинката си и да почувствате близостта и обичта на в прегръдките на любимия ви човек.

Не разчитайте на добрата дума на колегите ви да достигне до шефовете ви, тъй като все пак сте конкуренти с някои ваши колеги. Направете така, че добрите ви дела да станат достояние на всички и похвалите да дойдат от клиентите ви.

Определено не е ден за инвестиции и големи покупки. Много лесно може да се подхлъзнете и да похарчите маса пари за куп ненужни неща. За да не съжалявате по-късно за погрешните си решения, по-добре послушайте съветите на семейството си и се допитвайте до тяхното мнение.

Дева

Пътуването в компанията на половинката ви, ще ви освежи и ще ви помогне да презаредите батериите си. Дали ще опознаете ново място или ще се върнете на някое ваше любимо място, изборът ще бъде ваш.

Ако смятате да излизате в отпуск, трябва добре да помислите кой би могъл да ви замести. Ще се наложи да ръководите от разстояние работния процес, за да няма неприятни изненади, когато се завърнете на работа. Контролирайте изкъсо работата на колегите ви.

Ако преследвате само парите и това се превърне в основната ви цел, ще сгрешите много и ще изгубите най-ценното, което имате - времето с любимите ви хора. Парите са ви необходимо средство за преживяване, но не преследвайте сляпо богатства и слава.

Везни

Бъдете готови за приключения и нови екстремни преживявания. Ако партньорът ви предложи нещо щуро, не се колебайте да приемете предизвикателството. Спрете да се извинявате и се гмурнете смело в дълбокото.

Ако някой се опита да всее смут и говори по ваш адрес зад гърба ви, то незабавно свикайте събрание в присъствието на шефа ви и обяснете работата си стъпка по стъпка, за да докажете правотата си.

Ако имате бизнес, то най-вероятно ще поддържате високи цени на стоките или услугите ви, тъй като се целите към по-елитните и заможни клиенти. Това може да се окаже рисковано и трудно да реализирате желаната печалба.

Скорпион

Днес, ще се изявите като глава на семейството с подкрепата на звездите. Вашата дума ще е последна и лесно ще убедите партньора си във вашата правота. Бъдете смели, тъй като идеите ви ще бъдат добре приети от половинката ви.

Може би, днес ще ви липсва вдъхновение и работата ви няма да върви по обичайния начин. Измъкнете се от летаргията възможно най-скоро, тъй като има доста хора, които чакат позицията ви да бъде освободена.

Импулсивните покупки ще вземат превес днес. Постарайте се да си наложите лимит, тъй като в противен случай има голяма опасност скоро да обявите неочакван фалит.

Стрелец

Днес, ще се почувствате като принц/принцеса от някоя вълшебна приказка. Очаквайте голяма изненада от страна на половинката ви, която ще ви пренесе на седмото небе. Ще сте сред щастливците днес.

Възползвайте се от възможността да пътувате по работа и да осъществите полезни бизнес контакти с партньори извън вашата фирма. Звездите са ви подготвили един динамичен и ползотворен ден, изпълнен с много разговори и срещи.

Повечето хора, с които сте обградени днес ще гледат на вас като на „касичка“, от която да си вземат нужното. Не раздавайте парите си, преди да се погрижите за собствените си разходи. Прекалената ви доброта и милосърдие понякога водят до злоупотреба от страна на другите.

Козирог

Обърнете по-специално внимание на половинката си днес. Направете комплимент за чудесната физическа форма, която поддържа и предразположете партньора си към разговор, в който да сподели най-съкровените си чувства към вас.

Днес, може да се разрази ожесточен конфликт между двама от ръководителите ви. Постарайте се да запазите неутралитет и да не взимате ничия страна, докато пожарът утихне. Опитайте се да стоите на дистанция и не коментирайте случилото с колегите си.

Погрижете се за плащането на сметките днес и напазарувайте някои привършващи неща необходими на семейството ви. Тези покупки ще ви предпазят от безразборно харчене на пари, продиктувано от лъскави реклами в интернет.

Водолей

Може би, днес ще се натъкнете на ситуация, която ще предизвика смут и стрес в семейството ви. Способността ви да мислите положително и да гледате нещата от добрата страна, ще ви помогне да се справите с всеки възникнал проблем.

Лъжите на някои ваши колеги, силно ще ви подразнят и вероятно отношенията ви станат доста напрегнати. Опитайте се да се концентрирате единствено върху работата си и не обръщайте внимание на бедните души. Общувайте само с най-близките ви.

Все още не е късно да започнете да спестявате за някоя по-голяма инвестиция, която възнамерявате да направите. Колкото и трудно да ви се струва, малко по-малко ще осъществите целта си, и след време ще сте благодарни на себе си за взетото решение.

Риби

Когато сте заедно с любимия ви човек, сякаш времето спира за вас. Толкова добре си прекарвате в топлата прегръдка на половинката ви, че всичко ви се струва прекалено хубаво, за да бъде истина. Мечтайте смело и се наслаждавайте на любовта помежду ви.

През този ден ще се изявите като ръководител на екипа ви на работното място. Енергията ви ще е на топ ниво и ще сте звездата на сцената с оригиналните проекти, които сте замислили.

Вероятно, трудно ще контролирате финансите си днес и еуфоричното ви настроение ще ви накара да избухнете в луд шопинг в близкия мол. Не е проблем от време на време да се поглезите с нещо желано, но не харчете почти цялата си заплата за един ден.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.