Овен

Липсата на работни задачи днес, ще ви даде възможност за пълноценен отдих. Каквото и да решите да правите, вземете с вас и партньора си. Денят е благоприятен за пътувате с цел почивка, която ще укрепи още повече връзката ви. Мисията на необвързаните да намерят любовта на живота си, може да достигне своя връх, така че споделете чувствата си.

По всичко изглежда, че дори и резервите ви за късмет ще бъдат изчерпани. Все пак стойте близо до приятели и роднини, надявайки се на техният късмет, едва ли не, да се прехвърли към вас, ала едва ли.

Телец

Ако днес се наложи да поемете някакъв риск, то наистина трябва истински да вярвате в това, което правите. Останете верни на себе си и не нарушавайте принципите си за съвместно съжителство. Вие и вашият партньор е добре да вървите в една посока, ако кроите някакви по-сериозни планове. Необвързаните имат благословията на планетите, така че да се подготвят за страстни срещи.

Ако надеждата ви изневери през този ден, то бъдете сигурни, че късмета достойно ще я замести. Една древна мъдрост гласи, че късметът благоприятства тези, които не се отказват от надеждата си. Ако се откажеш дори от най-малкото неудобство, не си достоен за късмет. Опитайте да останете позитивни, въпреки някои перипетии, през които ще се наложи да преминете.

Близнаци

Предстоят ви някои промени в личен план в положителна посока. Креативността ви ще направи деня ви още по-вълнуващ и романтичен. Ще се радвате и най-малките и простички неща. Връзката ви е стабилна и хармонична на този етап, така че няма от какво да се притеснявате. Ако все още не сте открили любовта на живота си, то ви чака страхотна изненада, но не забравяйте да послушате сърцето си преди да направите своя избор, тъй като може да се чувствате малко объркани.

През този ден късмета няма да се интересува от вашият статус, дали сте аматьори или професионалисти, това ще бъде без значение. Така че продължете напред към своите планове и е много вероятно късметът да бъде рамо до рамо с вас.

Рак                                                                       

Очаква ви един релаксиращ ден. Не се чувствайте виновни да сложите себе си на първо място и да си позволите да не правите нищо, за да си почините. Отпуснете се и направете нещо хубаво за връзката ви с партньора до вас. Отидете на тихо и спокойно място да се заредите с положителна енергия. Самотните няма да имат успех в любовта днес, така че нека обърнат внимание на близките си.

Бъдете изключително предпазливи през този ден, най-вече се пазете от запалителни неща, като свещи, кибрит, запалки, микровълнови печки и всичко, което може да предизвика пожар. Също така, ако сте на плаж внимавайте, има вероятност силните слънчеви лъчи да ви нанесат щети на кожата.

Лъв

Днес, не е изключено да имате малки спорове с половинката си, породени от различия в мненията ви. Имате твърде много енергия, която трябва да насочите в правилната посока. Планетите ви дават тласък да се захванете с нещо голямо и да постигнете грандиозен успех.

Ако днес посрещнете денят намръщено, бъдете сигурни, че неприятностите и късметът ще се обединят срещу вас. Така че не гледайте черногледо, защото вие ще бъдете тези, които ще авторизирате днешните събития.

Дева

Съсредоточете се върху връзката си и бъдете честни и открити в разговорите с половинката ви. Самотните ще имат силна интуиция днес и ще могат да вникнат зад външността на човека и физическото привличане. Дали ще започнете нова връзка, зависи от качеството на разговорите, които ще проведете и дали даденият човек отговаря на критериите ви.

Изглежда ще си отдъхнете с удовлетворение през този ден. Нещата бавно се връщат към нормалното си ниво и не бива да очаквате някаква сериозна неприятност да ви сполети. Най-важното е да се забавлявате и да смеете от сърце, така денят ви ще премине по вода, както се казва.

Везни

Когато си изясните всичко, хармонията във връзката ви отново ще се завърне. Благодарете дори за най-малките неща, които половинката ви прави за вас. Самотните да не се предават в търсенето на истинската любов. Подгответе се психически докато чакате този момент, тъй като скоро може да намерите това, което търсите.

Звездите си имат и тъмните страни, и биха могли да ви изпратят доста объркващи мистификации и примамливи илюзии, които могат да ви заблудят през този ден. Така че внимавайте, може да ви сполети лошият късмет.

Скорпион

Положителната енергия, която имате ще донесе тонове изненади за половинката ви. Съсредоточете се върху релаксацията и почивката заедно с партньора си. Обсъдете бъдещите си планове като двойка. Самотните може да имат изненадваща среща с непознат, но вероятно ще са твърде плахи в разговорите си с човек, когото не познават.

Ако днес сте гневни или разочаровани, раздразнителни и заядливи, бъдете сигурни, че лошият късмет ще ви съпровожда на всяка крачка. В случай, че желаете да си прекарате чудесно през този ден, заличете всички негативни мисли, за да получите като подарък от звездите изненада.

Стрелец

Ще успеете да приемете силните и слабите страни на партньора ви да се примирите с различията помежду си. Компромисите ще са ключови за връзката ви като двойка. Прекарайте денят си качествено, далеч от шума и не отделяйте толкова много време на телефона си, тъй като това би подразнило половинката ви. Самотните да се подготвят за неочаквана промяна в плановете.

Вероятно днес словата на мъдреца -„Погледнете звездите, те светят единствено за вас”, ще са валидни за вашият късмет. Може би, звездите загатват, че ще работят във ваша полза и ще положат максимални грижи към вас.

Козирог

Очаква ви забавен дебат с партньора ви днес. Разговорът ви ще премине в страстна и романтична вечер. Освободете се от всякакви задръжки и нека чувствата ви водят през този ден. Самотните днес няма да имат успех в намирането на партньор и вероятно ще искат да си останат сами вкъщи или да си поговорят с близък приятел.

Луната ще навлезе в съзвездието Дева днес, вероятно ще замъгли границите на вашите възприятия, така че светът отвън може да ви се стори объркващ. Опитайте се да останете балансирани, в противен случай може да допуснете някои сериозни грешки.

Водолей

Ще имате подкрепата на партньора ви да се справите по-лесно с цялото освежаване на дома ви. Ако сте необвързани, днес няма да имате особен успех в любовта, тъй като гледате твърде сериозно на всичко и не си позволявате да се отпуснете и да се забавлявате. Не бъдете скучният сухар на компанията ви.

Вероятно, днес ще почувствате, че сте попаднали на грешното място и в неподходящото време. Направете си добър анализ на допуснатите грешки, вземете си поука, за да имате възможност да се измъкнете от подобни ситуации.

Риби

Ако почувствате, че нещо във връзката ви не е наред, то незабавно вземете мерки и обърнете повече внимание на партньора си днес. Добре премисляйте всяка изречена дума, за да не останат неразбрани неща помежду ви. Ако не се фокусирате върху дребните недостатъци и несъвършенства във връзката ви, то няма да има причина за безпокойство. Самотните да бъдат отворени към срещи с приятели днес и да не отказват да присъстват на нечии купон. Ще излъчвате положителна енергия и чар, така че с лекота ще впечатлите околните.

Най-вероятно този ден ще бъде благосклонен към вас. Някои от планетите няма да бъдат на това мнение и ще се опитат да затъмнят късмета ви. Това не трябва да ви притеснява, ще имате достатъчна яснота, за да потърсите онова, което очаквате и силно желаете.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.