Овен

Денят е идеален да излезете от града и да се насладите на спокойствието и хармонията в природата. Ако през седмицата много работите и нямате тази възможност, то днес се откъснете от шума и суетата и почувствайте обичта и близостта на партньора ви.

Едва ли, днес късметът ще ви позвъни на вратата. Също така не чакайте нещата да станат по-добри, защото докато чакате може и да си променят посоката към по-зле. Затова дайте воля на своите желания и най-вероятно ще имате късмет.

Телец

Материалното във вас може да излезе на показ днес, демонстрирайки колко е важно за вас партньорът до вас да ви затрупва с множество материалните придобивки. Внимавайте да не засегнете човека до вас, карайки го да се чувства като „чичко паричко“.

Някои от вас ще бъдат намръщени от този ден, вероятно плановете ви ще се провалят. Не би следвало да съдите съдбата или късметът си, защото когато човек си мисли, че дадено нещо е за добро, може да се окаже за лошо. Както се казва - Всяко зло за добро.

Близнаци

Днес е добре да се отдадете на физически, спортни активности, за да споделите някои съкровени неща с партньора ви. Ако ви предстои важно решение за ваш общ проект, то планетарната конфигурация е благоприятна за вас през този ден и ще сте щастливи от решението си.

Не трябва да се колебаете през този ден, каквото и да направите късметът може и да се забави, но ще ви навести. Направете всичко, което пожелаете. В случай, че не се чувствате добре, по-добре го оставете за друг ден.

Рак

Ако до сега сте се съмнявали в любимият си човек, то днешната планетарна конфигурация ще ви повлияе добре и отново може да се завърне доверието във вашата връзка. Най-накрая съмненията ще си отидат от вас.

Този ден за вас ще бъде като акварелна картина, ако го „облеете“ с отчаяние и апатия, ще бъде сив и мътен. Мислите са като течност и ако прекалите с нея, ще размиете боите. Затова бъдете свежо пастелни, това ви повеляват звездите.

Лъв

Време е да се отпуснете, да „избягате“ от работата и отговорностите, и да си дадете свободата да се наслаждавате на живота в компанията на любимия ви човек. Това ще е предпоставка, връзката ви да се задълбочи още повече.

Ще се наложи днес да приемете всичко, което се случва като даденост. Вероятно, това ще се дължи на натрупаните добри или лоши фактори обуславящи вашият емоционален контрол през последните дни - Каквото повикало, такова се обадило.

Дева

Обикновено сте толкова заети и вероятно постоянно излизате на някакви събития с приятели или клиенти, че забравяте да обърнете внимание на любимия си човек. С настоящата планетарна енергия, се подгответе да изживеете вълнуваща нощ с половинката ви.

Денят може да ви провокира, има вероятност да навее мисли от миналото, когато сте били нещастни. И въпреки това не забравяйте, че човек е това, което мисли. Ако си помислите, че не ви върви, то определено още повече няма да ви върви. Подгрейте денят с малко повече надежда.

Везни

Време е да се отдадете на почивка и релакс с половинката ви на някое ваше любимо място. След натоварената работна седмица, определено имате нужда да се заредите с нови сили и енергия за предстоящите работни дни.

Този ден ще ви  предостави възможността да рискувате. Не би следвало да се притеснявате, и в самият риск има чар, разбира се. Една такава авантюра може да ви отведе до нови хоризонти, да се забавлявате и това да се отрази на вашият комфорт.

Скорпион

Отделете си време днес, през което да преосмислите настоящата си връзка и да оцените партньора си с всичките му позитиви и негативни. Ако си мислите, че има по-подходящ човек за вас, то не си струва да се впускате в авантюри, тъй като рискът от разочарование е голям. Насладете се на съкровището, което притежавате.

Днес може да се наложи да се изправите срещу последствията от доста негативно събитие. Това едва ли ще ви засегне пряко,  но определено ще попаднете в задушаващата му хватка. Важното е да отреагирате адекватно преди да ви „нападне“, защото първите загиват последни.

Стрелец

Не се притеснявайте да споделите с партньора си, ако не се чувствате добре и не ви се излиза по заведения днес. Починете си и се отпуснете в прегръдките на любимия без да мислите за проблеми, дори не е нужно да правите каквото и да било.

Денят ви се очертава да бъде положителен, въпреки негативното разпределение на някои планети, които биха могли да замъглят съзнанието ви. Не се безпокойте, интуицията ще ви съпровожда до онези ситуации, които очаквате.

Козирог

Подреждането на планетите в сектора ви любов, може да ви насочи днес да обърнете повече внимание на себе си, вместо да се занимавате с обичайните ви домакински задължения. Дайте си малка почивка и от наставленията и присъствието на партньора си, като излезете някъде навън с ваши приятели.

Може да почувствате, че денят ви е поднесъл лошият късмет. Последният обикновено е придружен от разочарование и гняв. Но без ваше позволение, това не може да се случи. Така че поемете по пътя на добрите усещания. И все пак въпрос на избор.

Водолей

Настоящото планетарно подреждане може би ще ви даде нужното спокойствие да оправите отношенията с партньора си, ако до сега сте имали някои търкания и спорове. Направете първата стъпка като поканите любимият си човек на обяд в тиха и спокойна обстановка.

Днес всичко ще ви е на късмет. А, какво представлява факторът късмет, освен навлизане в дебрите на непознатото. Така че, отидете на казино, или си купете лотарийни билети, тото фиш и прочие, и прочие. Правете, ако щете неща, за които нищо не знаете - Късмет!

Риби

Вероятно, днес ще се чувствате спокойни и в безопасност, ако усещате постоянната подкрепа на партньора ви. Намерете точното време и място да разкриете страховете си и най-вероятно ще се почувствате много по-добре, след като споделите с половинката си. Погрижете се да подготвите специална вечеря за любимия ви човек.

Днес ще имате време и възможност да преосмислите нещата. Защото шансът ще забави своето темпо, за да се отпуснете и се насладите на денят. Евакуирайте своите черни мисли и стрес, само така ще въздъхнете с удоволствие, че сте късметлии.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.