Овен

Планетарната конфигурация днес, ще ви помогне с лекота да преодолеете всякакви пречки и недоразумения в личния ви живот. Единствените ви спорове с половинката ви, вероятно ще са свързани с небрежността на партньора ви към собственото му здраве.

Вероятно, днес ще се подразните от някои ваш нахален колега, който постоянно ви дава някакви напътствия. Не приемайте този човек като враг, а се опитайте да си сътрудничите и ще видите как работата ще върви по-гладко.

Личните ви отношения с половинката ви, ще диктуват и финансовите ви решения днес. Уверете се, че сте изплатили всичките си дългове, преди да направите някои по-мащабни покупки.

Телец

Днес, може да срещнете с ваш познат от близкото ви обкръжение и да се окажете много ценен приятел с житейските съвети, които ще дадете. Връзката, която ще създадете, не бива да притеснява половинката ви, тъй като отношенията ви ще са базирани на бизнес основа.

Не търсете грешки и несъвършенства в свършената до сега работа, тъй като ще изгубите много ценно време. Бъдете максимално концентрирани и продуктивни, за да се справите със задълженията си в срок.

Днес, има вероятност да похарчите голяма сума свързана с неща за семейството и децата ви. Не пестите пари, когато става въпрос за семейството ви, но все пак се фокусирайте върху важните неща.

Близнаци

Очаква ви безгрижен ден, в който ще може да си говорите с партньора ви на всякакви теми, без да обсъждате някакви важни въпроси. Понякога, имате нужда да се отпуснете и да се оставите на течението да ви води.

Днес, ще може да се измъкнете от всяка трудна ситуация на работното ви място, тъй като винаги намирате вратичка, през която да се измъкнете  безпроблемно. Докато другите работят по установените правила, вие ще може да приложите „магията“ си и да изявите таланта си.

Звездите са на ваша страна във финансово отношение днес. Помислете от какво може да извлечете някакъв постоянен доход. Отдаване на имот под наем или споделяне на печалба в ваш бизнес партньор, но в никакъв случай не стойте на едно място и не бездействайте.

Рак

Днес, най-вероятно ще доминирате над половинката си и мнението ви ще бъде взето под внимание. Използвайте тактичен и гъвкав подход с точния тон за разговор и ще убедите половинката си в това, което мислите.

Не позволявайте на колегите ви да губят ценното ви време, задавайки ви тривиални въпроси. Звездите ще ви предоставят възможност да се придвижите с бърза крачка към по-висок пост. Работете като независима личност и изявете своята индивидуалност и креативност, разчитайки единствено на собствените си знания, умения и таланти.

Забавете темпото, с което харчите пари и се погрижите за кредитните си вноски или заеми. Платете сметките и неотложните разходи, за да сте спокойни в следващите дни.

Лъв

Силата на словото днес ще изиграе голяма роля в съблазняването на партньора ви. Напишете романтично послание на любимия ви човек и реакцията няма да закъснее. Бъдете креативни и не използвайте готови фрази от интернет.

Ще кипите от енергия и бързо ще завършите започнатите проекти, които влачите от седмици. Използвайте този положителен импулс и направете добро впечатление на ръководството ви, като създадете впечатление за изряден работник.

Днес, вероятно ще трябва да се бръкнете надълбоко в джобовете си и да извадите пари за някои извънредни разходи. Тези, на които дължите пари, също може да си поискат дължимото и да ви припомнят обещанията, които сте дали.

Дева

Аспектите днес ще допринесат за хармония в личните ви отношения. Забравете за проблемите и си простете допуснатите грешки. Най-после, може да разговаряте по-спокойно с половинката си, без да се страхувате, че ще изригне вулкан от скандали.

Потърсете чуждестранни пазари и клиенти от други страни. Независимо с какво се занимавате, ще извлечете добра печалба от връзките ви с хора, намиращи се в чужбина. Възползвайте се от благоприятното разположение на звездите и извлечете максимумът от тези контакти.

Днес, се приближавате до мечтаната семейна почивка. Не се притеснявайте, ако леко излезете от финансовата рамка, която сте си наложили, а се отпуснете и се забавлявайте с любимите ви хора.

Везни

Любовта ще тържествува днес при вас. Планетарната конфигурация ще ви донесе много положителни емоции с партньора ви. Ще може да разкриете някои скрити черти от характера на партньора ви и разговорите ви ще са изключително смислени и поучителни.

Възможно е да се сблъскате с някои проблеми и капризни клиенти днес. Запазете добрия тон, сдържайте гнева си и бъдете мили и отзивчиви, колкото и ядосани да сте. Припомнете си правилата на фирмената ви политика и се придържайте към тях.

Парите, които може да похарчите днес са свързани с освежаване на дома ви и малки ремонти. Стойте вкъщи и упражнявайте непрестанен контрол над работата на майсторите, тъй като може да се възползват от вас и да ви вземат повече от уговорената сума.

Скорпион

Докато вършите рутинните си задължения или играете някоя компютърна игра, изведнъж ще ви просветне една лампичка в главата, че човекът до вас дава мило и драго за вас, за да се чувствате добре. Благодарете на Бога, че имате щастието да бъдете обичани и ценени.

Постарайте се днес да привлечете колегите от враждуващия лагер на ваша страна, за да може работният процес да върви възможно най-гладко и безпроблемно. Колкото по-скоро се обедините и работите в екип, толкова по-добре ще бъде за вас.

Днес, трудно ще лавирате между спестяването и харченето, но не бива да разочаровате семейството си и да отказвате купуването на неща, които са необходими за домакинството ви.

Стрелец

Експериментирайте и опитайте нещо ново с партньора си, като избягате от рутината и излезете от комфортната си зона. Така ще оцените радостта от живота и ще се наслаждавате много повече на времето прекарано заедно.

Звездите са на ваша страна през този ден и ще ви се предостави чудесна възможност за изява. Ще се справите много по-добре, отколкото сте очаквали с възложените ви ангажименти, срещи и разговори. Ако сте безработни и имате интервю за работа, поискайте по-висока заплата от тази, която ви предлагат.

Днес, ще сте склонни към така наречената шопинг терапия, за да внесете спокойствие в душата си и да си доставите малко щастие. Помислете над въпроса, дали може да развиете и други умения, които притежавате за евентуален допълнителен доход.

Козирог

Ако все още не сте открили любовта на живота си, то най-вероятно и днес няма да имате особен успех в срещите. По-скоро ще се чувствате като изповедник, на когото другите разказват за всичките си проблеми и нещастия. Семейните ги очаква спокоен и безпроблемен ден, но не особено страстен и романтичен.

Възможно е някой по-висшестоящ в работата ви, да упражни твърде много натиск над вас, злоупотребявайки с положението си. Не позволявайте да ви тъпчат и нещата да стигнат твърде далеч.

Днес, може да си позволите да похарчите малко пари и да се разходите из някой мол с приятели. Не отказвайте социалните контакти, а излезте и се погрижите за доброто си настроение. Отпуснете се и си позволете някои дребни удоволствия.

Водолей

Днешната планетарна конфигурация ще ви помогне да изгладите отношенията с половинката си, ако до скоро сте имали някои конфликти. Оставете проблемите и споровете в миналото и гледайте напред, като не позволявате на дребните битовизми да разрушат добрите ви взаимоотношения.

За да бъдете успешни днес, ще трябва да бъдете по-твърди и настоятелни, и да използвате по-радикални средства на работното ви място. Ако управлявате бизнес, бъдете непреклонни и не отстъпвайте от позицията си.

Не харчете пари за краткотрайни скъпи удоволствия с любимият ви човек, рискувайки дългосрочната ви финансова сигурност. Не сте в най-стабилната си фаза и е много вероятно да изникнат някои непредвидени ситуации, които да изпразнят банковата ви сметка за нула време.

Риби

Разговорът ще е ключът към сърцето на любимия ви през този ден. Не бъдете прекалено нахални в натрапчиви в изявата на любовта си, а леко намекнете за чувствата си. Загатнете на любимия ви, че е вашето съкровище, но нека бъде еднократно, без да го повтаряте безброй много пъти.

Може би, ще станете свидетел на ожесточена борба за власт и надмощие на работното ви място. Включете се и вие в надпреварата, но не се увличайте много и не стигайте до крайности.

Днес, ще разберете кои от приятелите ви са истински такива и биха се отзовали на молбата ви за финансова помощ. Съставете си нов план за финансова сигурност, тъй като към настоящият ви такъв, явно не дава добри резултати или просто трудно се придържате към него.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.