Овен

Вероятно, през този ден може да се почувствате психично или емоционално сринати, в резултат на което настроението ви ще е под нулата. Състоянието ви ще бъде забелязано от партньорът ви и е препоръчително внимателно да го предупредите. Спокойно, връзката ви е вън от всякаква опасност.

Планетарните позиции, едва ли ще са благоприятни в работният ви сектор. Всеки опит или идея за промяна вероятно няма да успее. Работете спокойно без да градите обаче дългосрочни работни планове през този ден.  

Имате шанса да се справите добре с финансите през този ден. Внимавайте все пак, защото има вероятност да бъдете подведени и тласнати към рискови сделки и преговори.

Телец

Точно през този ден самотните да бъдат активни, вместо да се затварят вкъщи, сновейки безцелно в социалните мрежи. Именно днес имате шанса да откриете така очакваната любов в реалността.

Звездите ви съветват, не само да се чувствате уверени в себе си, но и да бъдете отворени за въвеждането на нови концепции в работата ви.  Време е да рискувате и да действате. Така ще покажете на колеги или подчинени, че не следва  да ви подценяват.

Бъдете изключително внимателни с емоциите през този ден, защото в стремежа си да подобрите настроението си, има опасност да напразно да пропилеете излишни пари в безсмислени покупки.

Близнаци

Днес Венера ще подкрепи романтичната ви връзка. Личните взаимоотношения се очертават да бъдат изпълнени с интерес и взаимно разбиране през този ден. Самотните нека имат готовност днес посрещнат своят звезден миг. Късметът ще е с вас.

Ако сте управители, днес може някой от вашите подчинени да ви раздразни със своето поведение. Бъдете ясни и категорични, давайки знак, че никой не е по-голям от фирмената политика.

Денят е благоприятен за продажби и препродажби. Във финансово отношение тези от вас, които не са юридически лица, може да се радват на един добър ден с висок паричен поток. В случай, че сте решили да купувате, то сега е момента  да действате.

Рак

Самотните, които търсят своята сродна душа, днес вероятно ще имат шанса да споделят чувствата си открито. Някои от обвързаните може би ще бъдат изненадани от факта, че половинката им се възхищава от тях.

На работното си място мнозина от вас ще се почувстват стабилни. Не се очертават сблъсъци с колеги и шефове, това че някои ще бъдат опозиционно настроени към вашето мнение, е в рамките на нормалното.

Не се очертава спад във финансовият сектор. И все пак твърде е вероятно някой да е „опарен“ през този ден, било от допусната счетоводна грешка или пък, ако някой близък се е възползвал неправомерно от семейният бюджет.Така че бъдете подготвени днес.

Лъв

Вероятно, половинката ви ще демонстрира някакви зачатъци на ревност. От своя страна вие не би следвало да афиширате прекалена независимост особено, когато сте в компания. Малките искрици биха могли да разпалят сериозен пожар.

Мнозина от вас ще постигнат сериозен напредък в кариерата си през този ден. Стига да подхождате гъвкаво, разбира се. Тези, които са работно ангажирани с документация да бъдат много внимателни, защото денят е предразполага към неприятни изненади, като груби грешки например.

През този ден финансите ще бъдат относителни. Има вероятност да не ви доставят поръчаната стока навреме или изобщо да не бъде доставена, това определено ще влоши паричният поток. За сметка на това, може да очаквате активен интерес от страна на клиенти.

Дева

В случай, че сте се отклонили от любовният живот по една или друга причина, не изпитвайте угризения. Споделете осъзнатата си грешка, половинката ви ще прояви разбиране и ще ви прости. Бъдете така разумни да не повтаряте една и съща грешка.

Изглежда, че ще бъдете изцяло погълнати от работата си през този ден. Устремили сте се към реализация в кариерата. Трябва да знаете, че напредъкът зависи от вземането на правилните решения в точното време. Вероятно, повечето от вас това и ще направят.

Бъдете изключително предпазливи днес!  Вероятно ще изпаднете в стрес, тъй като чашата на търпението ви ще прелее. В стремежа си да направите повече и повече пари, може да скъсите времето и да надхвърлите границите на своите възможности.

Везни

Може би, повечето от вас ще осъзнаят днес, че любовта не е взискателна, ала си има своите граници. Така че, ако искате да обичате и да бъдете обичани, трябва да се откажете от погрешната идеология и да повярвате в споделената любов.

Някои нови проекти могат да бъдат зададени през този ден. Вашата професионална интуиция ще ви помогне да вземате най-ефективното решение. Няма място за притеснение, нещата ще бъдат наред. Навряно ще останете доволни от факторът късмет.

Днес планетата на финансите ще ви поднесе благословиите си. Съдбата е във ваша полза и може да оперирате спокойно с парите си, за да спечелите повече от очакваното. Не се очертават финансови катаклизми, освен ако вие не пожелаете сами да си намерите белята.

Скорпион

Романтичната ви връзка ще остане относително спокойна днес. Имайте предвид, че не всичко ще протече като в розов сън. Очертават се известни перипетии, затова се опитайте да отделите повече време за своят любим човек.

Навярно, ви очаква един мрачен ден на работното място. Работете върху нещата, които трябва да бъдат свършени днес, но въпреки това не очаквайте да бъдат финализирани през този ден. И все пак, една професионално свършена работа е по-добре от няколко недовършени.

Вероятно и в сектора финанси няма да имате успехи. Повечето от вас няма да останат доволни от финансовото си състояние през този ден. Ще продължавате да се тревожите и да се чудите откъде да увеличите своят паричен капитал.

Стрелец

Преодоляването на емоционалния стрес ще бъде лесно, когато споделите своите тревоги и проблеми с любимият си човек. Любовта не налага правила и ако чувствате, че е необходимо да споделите вашите пориви, действайте сега!

Енергията ви ще бъде много ниска днес, разкриват планетите. Късметът също, едва ли ще ви подкрепи. Опитайте се по възможност да не сте толкова активни на работното място. Прекаленото усърдие със сигурност ще ви навлече някоя беда.

Спестяванията ви или по-старите инвестиции ще бъдат по-печеливши, отколкото нови харчове и парични вложения. Не е изключено и вашият талант да спомогне, за да индексирате добри печалби.

Козирог

Предстои ви съвместно вземане на решения или финансово планиране през този ден. Препоръчително е да стигнете до взаимно окончателно решение след внимателни обсъждания. Подходете внимателно с необходимата подкрепа към половинката си.

Работете с целият си професионализъм през този ден. Трябва да вложите всичко от себе си днес в работата. Точност, акуратност и специални умения ще изиска от вас съдбата. Обърнете внимание на офис техниката, защото има вероятност от проблеми.

Финансовият ви статус вероятно ще ви доведе до очаквани успехи. Помислете за нови и свежи бизнес идеи, така ще можете не само да спестите значителна сума пари, а и да спечелите задоволителни средства

Водолей

Вашият любим може да ви изненада, като направи нещо необичайно, което ще направи денят ви прекрасен. През този ден следва да сте в мир и хармония. Препоръчително е да прекарате повечето време заедно.

Положителните промени, инициирани от планетарното разпределение, вероятно ще ви отведат до позицията, която е в съответствие с вашият професионализъм и опитност. Ако си имате собствен стил на работа, приложете го и не се опитвайте да подражавате.

Цяло щастие ще бъде, че съдбата ви предоставя ръката на Мидас, тоест до каквото и да се докоснете, ще се превърне в злато, метафорично - разбира се. Днес ще можете да поставите основите на дългосрочна финансова стабилност и сигурност.

Риби

Въпреки очертаващите се конфликти през този ден, използвайте езикът на дипломацията.  Не бива да употребявате органични или груби думи. Добрите слова и изкази ще ви бъдат само от полза, за да поддържате необходимото равновесие във връзката си.

Най-вероятно ще преминете през някои сериозни предизвикателства на работното си място. Това ще бъде време за тест. Може би, ще се сблъскате с някои нови проблеми. Често ви се случва да се измъкнете от един проблем и веднага след това да възникне друг. Отделете си повече време за решаване на проблемите.

И в сектор финанси ви очакват пречки и проблеми. Може би, ще бъдете объркани откъде да я захванете. Нещо повече, ще се лутате и няма да разберете, как да намалите разходите. Допитайте се до ваши бизнес партньори, не сте сами на този свят все пак.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.