Овен

Бъдете внимателни с вашето поведение, защото една дума казана не на място, ще ви принуди да съжалявате горчиво. През този ден сентенцията „Мълчанието е злато“ ще бъде в сила през целия ден.

Вероятно, ще се сблъсквате с непредвидени пречки на работното си място. Може би, няма да откриете основателни причини за критичните ситуации. Но така или иначе ще се наложи да приемете негативните оценки.

Отделете време, за да преосмислите финансовите си планове през този ден. Съществува голяма вероятност да се подведете по сделки с нисък риск, но същите ще ви отведат определено до провал.

Телец

Денят е неблагоприятен за взимане на глобални решения в личен план. Очертават се сериозни проблеми в партньорство ви. Преразгледайте няколко пъти нещата, които искате да изкажете или ги оставете за следващите дни.

Днес ще бъдете изправени пред сериозни изпитания на работното място. Бъдете особено предпазливи и търпеливи в действията си, защото някои от колегите ви, биха могли да проявят агресия, а последствията ще понесете вие. Запазете самообладание, за да съхраните мястото си.

Късметът едва ли ще бъде на ваша страна в сектор финанси. Ако се опитате да постигнете финансов успех точно днес, вероятно ще се разочаровате. Стойте настрана от инвестиции или покупки и не си харчете парите напразно.

Близнаци

Добър ден за вашето партньорство, може би ще изпитате необходимост от това да сте максимално откровени и ще споделите тази благодат помежду си. Самотните ще имат шанса да превърнат някои от мечтите си в реалност.

Внасянето на свежа креативност най-вероятно ще ви доведе до неочаквани успехи, особено на работното място. Това ще ви донесе много признание. Рутинните проблеми са неизбежни, но те ще вървят ръка за ръка с вашите успехи.  

Денят е благоприятен за твърда решителност при появилите се нови сделки. И всичко това най-вероятно си заслужава. Днес се очертава да имате неочаквано добри оферти, печеливши покупки и преди всичко късмет. Ще възникнат някои пречки, но ще бъдат лесно преодолими.

Рак

Макар и да кроите планове за прекрасна романтична вечер, с настоящата планетарна позиция, може би ще ударите на камък. Партньорът ви няма да е на вашата вълна и настроение и е много вероятно да ви отблъсне с фразата „Уморен/а съм!“

Работният ви ден ще премине гладко, ако разчитате на интуицията си и практическият опит, който имате. Анализирайте и следвайте пътя на логиката.

Бъдете подготвени за непредвидени разходи през този ден. Свийте разходите си за забавления и хранене навън, за да не се окажете без нито един лев в края на деня. Не инвестирайте през този ден, тъй като има голяма вероятност да сте на загуба.

Лъв

Самотните могат да бъдат изненадани, една случайна среща може да се превърне в прекрасна връзка. И все пак бъдете готови за всякакви сюрпризи днес. Вероятно, капризите на вашата половинка ще ви обезсърчат за всяко ново начинание.

Денят вероятно ще бъде изпълнен с несигурност и конфронтации. Горе главата!  Понякога някои предполагаеми бедствия са по-малки и по-бързи, отколкото си мислите!

През този ден шансовете ви за просперитет ще са изключително ниски. Ако сте несъобразителни, може горчиво да съжалявате. Може да направите някои малки покупко-продажби, без да изпитвате притеснения.

Дева

Вероятно на  любимият ви човек ще иска да постигне нещо бързо, лесно и без особени трудности. Ако не му обясните, че по този начин ще се провали, ще настъпи глобално разочарование.

Може би днес ще ви предстои дълъг и труден разговор с някой от вашите колеги. Дискусията няма да е свързана с работата, а преди всичко за междуличностните ви отношения. Опитайте се да направите всичко възможно, за да задържите приятелските си отношения.

Ще бъде добре, ако избегнете харченето на пари за излишни покупки, дългосрочни сделки, вземане на кредитни и лизингови договори. Също така бъдете готови за непредвидени разходи.

Везни

Забравете за всички дребни спорове и се възползвайте от благоприятната позиция на планетите, за да върнете романтиката във връзката си. Самотните да бъдат нащрек, тъй като може да забележат човек, който ги наблюдава от далеч, но се страхува да направи първата крачка.

Днешното ви състояние няма да позволи да се концентрирате на работното си място. Дейността ви, едва ли ще ви донесе удоволствие и удовлетворение, а крайният резултат ще бъде прекомерна умора и раздразнителност.

В случай, че планирате покупка, най-добре да я отложете за някой от идните дни.  Ще трябва да се съобразите с паричният поток през този ден. Необмисленото и неразумното харчене на средства, може да ви доведе до много лоши последици.   

Скорпион

Ще ви е необходима известна гъвкавост във връзката ви, ако искате тя да работи по правилата на любовта. Не е необходимо да мислите позитивно, а по-скоро реалистично за да се справите с някои недорузомения.

Трудно ще проявите таланта си на работното си място. Повечето от вас едва ли ще получат признание през този ден. Няма място за отчаяние, в такива моменти си мислете за една прохладна ваканция.

Вероятно, няма да бъдете в състояние да се справите с бизнеса си днес. Странете от сложни сделки и рискови инвестиции, тъй като могат да се провалят. Намалете разходите си през този ден.

Стрелец

Днешната ситуация във връзката ви ще се крепи на волята и издръжливостта. Без тях едва ли ще можете да се справите във взаимоотношенията си. Днес най-вероятно ще се превърнете в опора за любимият ви човек.

Трудностите, които може да срещнете в работата си днес, ще ви направят още по-силни и мотивирани да се справяте с всякакви предизвикателства. Уменията ви да работите под напрежение и да се справяте в трудни ситуации, ще ви направят услуга за в бъдеще.

Помислете, преди да действате през този ден. Опитайте се предварително да прецените обективно достойнствата на всяко финансово начинание, тъй като може да загубите много пари.

Козирог

Днес ще изпитате силна потребност от подкрепата на вашият партньор, както морална, така и физическа. Вероятно това ще се дължи на факта, че трудно ще вземете решение или сте толкова преуморени, за да се справите и с най-наложителните задачи.

Ако до скоро сте били безработни благодарете, че имате работа днес, въпреки ниското заплащане. В случай, че планирате свой собствен бизнес, то първо си осигурете нужният стартов капитал.

Едва ли ще се радвате на добър финансов ден. Повечето от вас са си набелязали доста покупки, но в същото време ще са задушени от изплащане на кредити.

Водолей

Днес се оставете изцяло в ръцете на партньора ви, да се погрижи за вас и да ви поглези с това, което ви доставя удоволствие. Подкрепата, която до сега сте оказвали на любимият ви човек, днес ще ви се отплати.

Денят ви ще е много динамичен и натоварен, изпълнен с множество телефонни разговори, срещи и професионални ангажименти. Постарайте се да се представите в най-добрата си светлина, за да направите добро впечатление на шефа си.

През този ден може да възникнат неочаквани разходи свързани  с вашият автомобил или уреди в домът ви. В случай, че имате резервен паричен фонд ще се наложи да прибегнете до него. Ако ли нямате, ще трябва да отложите нещата, колкото и да не ви се иска.

Риби

Позицията на планетите ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които си задавате спрямо връзката си. Изяснете си, какво точно очаквате от партньора си.

Вероятно ще получите особен урок на работното си място днес. Колегиалните взаимоотношения ще ви разкрият някои неща, на които до сега не сте обръщали внимание и това ще го отчетете като грешка.

В случай, че работите в сферата на търговията, днес може имате значително увеличение на оборота ви. Това е добра новина за вас след финансовите рестрикции, на които до вчера е трябвало да се подлагате.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.