Овен

Каквото и да се е случило между вас и партньора ви в последните дни, днес отношенията ви ще са повече от чудесни и може би ще се убедите, че сте с правилният човек. Духовната връзка, която съществува между вас е много здрава и устойчива на всякакви сътресения.

Може да се изненадате, че нивото ви на производителност днес рязко ще се покачи. Ще се справите с всички възложени ви задачи, стига да стоите далеч от разговорливи колеги, които може да ви увлекат в едночасов разговор за неща, които нямат връзка с работата ви.

Денят се очертава като един от най-трудните във финансово отношение, тъй като ще трябва да заделите сериозна сума пари за сметки и/или вноска по кредит. Правилното разпределение на бюджета ви, ще ви помогне да се справите и с тази трудност.

Телец

Най-вероятно, днес фокусът ви ще бъде работата и кариерата ви, а половинката ви, може би ще се почувства пренебрегната от ваша страна. За самотните денят предразполага към започване на нова връзка, зародила се в работна среда.

Вероятно, днес ще получите признание от ръководството ви за постигнатите високи резултати, плод на упоритата ви работа. Знанията и уменията ви, ще бъдат щедро възнаградени.

Звездите са на ваша страна през този ден и може да започнете да обмисляте стартирането на ваш собствен бизнес, вместо да сте подчинени на някого. Очаквайте сериозни парични постъпления през този ден.

Близнаци

Днес, може би ще осъзнаете колко сериозни са чувствата ви към човека до вас и колко дълбоко сте навлезли в морето от любов. Вероятно, приятелите и роднините ви очакват от вас да направите следващата сериозна крачка към дългосрочно обвързване.

Най-добре днес да си съставите план за действие, за да сте максимално организирани и да не скачате от един проект в друг. Съсредоточете се върху една конкретна задача и докато не я доведете до самият ѝ край, не се захващайте с друга.

Днес имате шанс да спечелите много пари от добре обмислена и умна инвестиция. Ако не се занимавате с инвестиции, то може да извлечете допълнителни приходи от многостранните си интереси, като правите нещо в свободното си време, което да ви носи пари.

Рак

Сред всички битови проблеми и неразбирателства, вероятно ви е трудно да видите положителните черти у партньора си. Днешното планетарно подреждане ще ви помогне да погледнете връзката си от друг ъгъл и да преоткриете доброто в половинката си.

Внимавайте много и наблюдавайте поведението на колегите ви днес, тъй като има вероятност някой да крие нещо от вас и да се опитва да ви натопи за допусната грешка, за която нямате вина. Поискайте да говорите честно и открито с този човек и разберете намеренията му, докато не е станало твърде късно.

Напрежението от работата ви, вероятно ще ви тласне към емоционално пазаруване, опитвайки се да се справите със стреса. Много е вероятно да похарчите почти всичките си пари, с които би трябвало да изкарате до края на месеца.

Лъв

Днес, може би половинката ви ще успее да стигне до сърцето ви, което така усърдно сте бронирали, за да се предпазите от поредното любовно разочарование и болка. Нещо в разговорите ви, вероятно ще промени мнението ви за настоящият ви партньор, за да го допуснете по-близко до себе си.

Може да имате известни притеснения относно работата ви, че нещата вървят доста бавно при вас, но няма смисъл да бързате, тъй като успешните проекти изискват време и не се случват за едно денонощие.

Днес, вероятно ще сте главозамаяни от любимият ви и неусетно може да похарчите солидна сума пари за вечеря в скъп ресторант или луксозен подарък. Преди да платите за нещо скъпо, се замислете колко лишения ви е коствала конкретната спестена сума пари.

Дева

Вероятно, днес ще изпаднете в някакъв емоционален срив, предизвикан от собствените ви притеснения и страхове, дали сте достатъчно добри за половинката си. Няма място за притеснения, тъй като партньорът ви най-вероятно ви обича и харесва такива каквито сте.

Сега е точният момент да направите нещо оригинално и иновативно, което да ви направи още по-популярни и разпознаваеми. Това, което е най-важно за вас, е отношенията и добрата комуникация с колегите и шефа ви.

Нещата във финансово отношение също се развиват в добра посока. Вероятно ще предоговорите някои условия с настоящият си работодател и да бъдете допълнително ангажирани срещу съответно допълнително възнаграждение. Сега е момента да върнете взет заем, ако имате такъв.

Везни

Ако имате съмнения, че партньорът ви не е честен с вас и ви изневерява, то съберете смелост и заявете ясно това, в което се съмнявате. С риск да нараните човекът, когото обичате, трябва да си кажете някои истини и да се изясните как ще продължите в бъдеще.

Не се опитвайте днес да минете между капките и да претупате набързо работата си, тъй като това ще има обратен ефект върху вас, и ще ви забави много, тъй като ще се наложи да се връщате многократно да поправяте грешките си. Работете по установеният ред и правила днес, за да си нямате проблеми.

Вероятно, днес ще инвестирате пари в официални, представителни дрехи за бизнес срещи, на които ще искате да направите добро впечатление. Ако се колебаете какво точно да изберете, се допитайте до специалист в тази област, който има опит и ще ви насочи за актуалните тенденции.

Скорпион

Денят се очертава като спокоен в личен план, независимо дали сте решили да излезете или да си останете вкъщи. Разговорите ви ще протекат гладко по обичайните теми, които обсъждате на вечеря. Самотните имат шанс днес да срещнат човекът от мечтите си.

Не бързайте да се сърдите, ако днес някой посочи грешките ви и това, с което не сте се справили толкова добре, колкото се очаква. Приемете това като градивна критика, тъй като ще ви е от полза, за да се изградите като добър специалист в областта, в която работите.

Препоръчително е днес да не излизате с голяма сума пари в себе си или банковата ви карта, тъй като има вероятност още от сутринта да похарчите с лека ръка голяма сума пари за чифт маркови маратонки или дизайнерски дрехи. Спестете си тези харчове днес, няма смисъл да се правите на сноб.

Стрелец

Вероятно, с настоящата планетарна енергия в сектор любов, ще осъзнаете, че най-накрая сте открили своята „половинка“ в буквален превод, която ви допълва по всякакъв начин. И двамата ще имате усещането, че не можете да живеете един без друг и всяка малка раздяла за вас е истинско мъчение.

Ако работата ви в дадена група не върви днес и не се разбирате с някой ваш колега, не се колебайте да поискате размяна с друга група, където ще се чувствате свободни да творите, без да се съобразявате с мнението на другите.

Разходите ви днес вероятно ще бъдат насочени към консумативи за домакинството ви като препарати, тоалетни принадлежности, козметични продукти и базови хранителни продукти. За бизнесмените днес, колективните инвестиции ще бъдат печеливши.

Козирог

Ако връзката с настоящият ви партньор се основана на истинска любов и чувства, а не е „по сметка“, заради материални блага, то тази връзка има шанс да стане по-сериозна. В случай, че и двамата сте вярващи, без значение от религията, която изповядвате, то любовта ви ще оцелее след всички перипетии.

Не подценявайте поддържането на приятелски взаимоотношения в работата ви. Помогнете на ваш колега днес, тъй като утре вие може да се нуждаете от нечия помощ и няма да изпитвате притеснения да се допитате за това, което не знаете.

Вероятно, днес ще действате доста пестеливо и практично с финансите си, което е добре за банковата ви сметка. Продължете в същия дух и отложете служебните пътувания за сега, тъй като половинката ви има нужда от вас точно сега.

Водолей

Вероятно, днес ще положите по-специални грижи за външния си вид, за да изглеждате още по-привлекателни и магнетични за партньора ви. Настроени сте романтично, а партньорът ви може само да се радва от това ваше настроение. Самотните ще успеят да впечатлят човека, когото са си набелязали.

Проблемът ви днес няма да е нито шефът ви, нито колегите ви, а това, че ви е скучно и с нежелание вършите всичките си задължения в работата. Може би, ви липсва предизвикателство, което да върне хъсът ви за работа.

В случай, че днес ви изпаднат допълнителни пари от родители или допълнителни клиенти, не бързайте да ги харчите за първото нещо, което видите на някоя витрина в близкия магазин. Стойте далеч и от хазартните игри, тъй като има голяма вероятност да загубите.

Риби

Ако днес в главата ви се въртят въпроси от типа какво получавате от партньора си и прави ли ви щастливи, то ще е добре да се замислите и какво вие давате от себе си за вашата връзка. Помислете какво пожертвахте в последните дни за общото ви благо и тогава търсете вината в партньора ви.

Може би, днес ще сте притеснени относно представянето ви на работното ви място, в случай, че очаквате проверка от шефа ви. Успокойте се и не показвайте неувереност.  Защитете смело позицията си, без да мислите какво ще си помислят другите. Искреното ви мнение ще бъде високо оценено.

Позицията на планетите е благоприятна за финансовият ви сектор днес и може да очаквате постъпления в банковата си сметка, които ще ви помогнат да постигнете целта си, свързана със спестяванията и инвестициите ви.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.