Овен

Планетарното разпределение в този ден може да ви помогне да проведете по-весел и хумористичен разговор с партньора ви. Това може да е добро начало за бъдещи по-сериозни дискусии.

Звездите съветват да се опитате да направите нещо за себе си, което ще ви направи щастливи, без да мислите за другите. Сега е моментът да си купите онова нещо, което отдавна заглеждате в мола или да се поглезите с някоя спа процедура.

Телец

Вероятно, днес няма да имате желание за дълги разговори с партньора ви, освен ако не искате да насочите вниманието на половинката ви към нещо конкретно. Ще ви се отдаде възможността да затоплите отношенията си без много думи и обяснения.

Когато се стремите да се развивате и да подобрявате уменията си, то не гледайте назад, а се съсредоточете в това да влагате повече усилия в планиране и изпълнение на плановете ви с правилно разпределение на времето ви.

Близнаци

Днес, може да говорите на воля и да изнесете дори едночасов монолог, без да подразните партньорът ви. След всички изречени слова ще е добре да възнаградите половинката си с хубава вечеря за проявеното търпение и разбиране.

Ще имате късмета да сте заобиколени от положителни хора пълни с енергия и хъс за работа, така че да не усетите неблагоприятните ефекти от прекомерното натоварване с куп задачи.

Рак

Посещението на курс за повишаване на професионалната ви квалификация може да се окаже добро място, където да срещнете вашата половинка със сходни интереси на вашите. Ако сте самотни, не отказвайте социални събирания.

Умората може да надделее и да ви попречи да реализирате дадено постижение. Звездите съветват да не позволявате на апатията да съсипе плановете ви за деня.

Лъв

С планетарното разпределение днес може да ви е малко по-трудно да наложите мнението си и да убедите партньора си в правотата на мнението ви. Просто може да се наложи да сте малко по-упорити и убедителни.

С разположението на Уран през този ден, може да усетите, че интуицията ви е значително по-усилена, което ще ви помогне да взимате по-лесно решения, доверявайки се на вътрешният ви глас.

Дева

Днес, може да попаднете в ситуация, при която да покажете интелектуалният потенциал, който имате от всички прочетени книги. Разсъжденията ви могат да се окажат сигнална лампа, която да отвори очите на партньора ви.

Ориентацията в собственият ви град може да ви се стори трудна задача днес и да имате усещането, че сте се изгубили в някоя гора по тъмно. Бъдете внимателни при шофиране и пътуване в този ден.

Везни

Купидон може да ви уцели със стрелите си в този ден. Много е вероятно да срещнете идеалният за вас човек в библиотека, книжарница или фото студио. Погледът ви може да срещне някоя доста скромна и привлекателна личност.

Мотивацията ви за успех ще е мощен инструмент, който да ви помогне да стигнете до върха, към който сте се насочили. Юпитер ще ви помогне като засили увереността и надеждата ви за пробив.

Скорпион

Основният подход, който често прилагате за съблазняване да говорите на много и различни теми може да не сработи толкова добре, колкото очаквате. Разговорът, вероятно ще се наложи да проведете с важен за вас човек  може да е в посока, за която нямате чак толкова много познания. Бъдете искрени!

Може да ви е доста трудно да бъдете позитивни днес и да се правите, че все едно всичко в живота ви върви по мед и масло. Някои духовни рани може да ви направят доста затворени и мълчаливи.

Стрелец

Точно както едно простичко ястие може да се преобрази с помощта на подправките, така и в личните ви отношения малките неща могат да се окажат ключови за отношението на партньора ви към вашата личност. Добавете към разговорите ви известна доза хумор, забавления, смях и закачки.

Споделянето на някои житейски истории с най-близкия ви човек, ще направи чудеса за връзката ви. Ще имате късмета да получите разбиране от половинката си, която също може да ви даде частица от своята история.

Козирог

Очаквайте приятна изненада от любимият ви човек. Грижите и вниманието, които имате към семейството ви заслужават ежедневни изненади и жестове на внимание. Очаква ви чудесен ден изпълнен с положителни емоции.

За да разчитате на късмета си, първо ще трябва да положите основите с много упорит труд. Дори концентрацията да не е най-силната ви страна, много скоро може да откриете, че притежавате куп положителни качества, които ви правят добър човек.

Водолей

Днес, може да ви се наложи да влезете в образа на мъдър и ерудиран човек, който разбира от много неща. Може би, трудно ще си спомните някои цитати, които да направят добро впечатление, но дори само едно ключово изречение може да бъде достатъчно, за да привлечете вниманието на партньора ви.

В случай, че усетите бурни ветрове, които пречат на плавното ви придвижване към желаната цел и объркват всичките ви планове, то може би е по-разумно да дадете пауза и да изчакате да дойде по-спокоен и слънчев ден.

Риби

Съблазняването на любимият за вас човек вероятно ще е значително по-лесно днес. Просто, трябва да се постараете да прекарате колкото се може повече време с партньора си, за да му разкриете всички изненади, които сте му подготвили. Звездите ще ви подкрепят в това ваше начинание.

Вместо да се опитвате да направите гигантски скок, за да се почувствате самостоятелни и независими, по-добре правете малки и уверени стъпки. Стремежът ви към идеално семейство не е никак лесна задача.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.