Овен

Ако не отстоявате собствената си позиция и не настоявате да стане това, което вие искате, то партньорът ви може „да ви се качи на главата“ образно казано. Бъдете строги и справедливи.

Приятелството с колегите ви ще е ключово днес. Колкото близки сте с хората, с които работите, толкова по-гладко ще върви работата ви и продуктивността ви ще расте.

Днес, ще имате много възможности да изхарчите парите си за куп безполезни неща. Лесно може да бъдете подведени и да се подхлъзнете така, че да се окажете с празен портфейл в края на деня.

Телец

По принцип не обичате да излизате от комфортната си зона и трудно се решавате да предприемете някакви стъпки към промяна и внасяне на нещо ново във връзката ви. Въпреки това, поне опитайте да интегрирате нещо ново в личните ви отношения днес.

Не се доверявайте на всяка една дума, която колегите ви казват. Подлагайте всичко на съмнение и имайте едно на ум, особено ако всичко изглежда прекалено хубаво, за да е истина.

Доста трудно ще се откажете от добрите сделки, където има големи намаления и всичко, което се дава като бонус или подарък, дори неусетно това да ви струва много повече. Тръпката от това, че получавате нещо без пари ви носи огромно удовлетворение.

Близнаци

Малка изненада, комплимент или жест към половинката ви може да се окаже онази искра, която отново да събуди огънят на любовта помежду ви. Помислете в тази посока, как да изненадате любимия си човек с нещо, което да го отведе към скъпи спомени от миналото ви.

Ако някой днес иска от вас да отговорите незабавно на даден въпрос, то не бързайте да го правите, преди да сте пресметнали последиците от вашето решение. Кажете, че ще се обадите малко по-късно и ще отговорите.

Денят е подходящ за финансови вложения и инвестиции, но първо много добре трябва да изчислите всички проценти, пикове и спадове, които може да претърпите.

Рак

Опитайте се да обърнете малко повече внимание на половинката и семейството ви. Вместо само да се оправдавате, че имате много работа, то си отделете няколко часа, в които да сте изцяло отдадени на личния живот и напълно да изключите от съзнанието си мисълта за работа.

Сега не е най-подходящият момент да говорите с шефа си за някои проблеми в работата ви или пък да искате повишение. Оставете това за някой по-благоприятен ден за кариерния ви сектор.

Разумът и емоциите ще борят у вас днес. От една страна ще искате да си доставите удоволствие, но от друга страна, това може да ви изпразни джоба. Не позволявайте емоциите да ви докарат до фалит.

Лъв

Вероятно, днес ще ви е трудно да правите избор, особено когато са намесени и чувства. В такъв случай, може да се допитата до ваш приятел, който да даде неутралното си мнение.

Може да научите много от някои ваши по-опитни колеги, така че днес попивайте като гъба знания и умения. Това ще ви е много по-полезно в работата, отколкото часове четене на научна литература.

Обърнете повече внимание на контактите, които имате в ваши приятели и познати, тъй като те могат да се окажат вашият спасителен пояс в трудни ситуации, когато имате нужда от заем.

Дева

Ако вие и вашата половинка сте заедно от дълго време, то вероятно се намирате в един период на плато, в който всичко е в застой и не се случва нищо интересно, което да ви развълнува. И това ще отмине, просто се заредете с търпение.

Помнете, че сте част от един екип и не може да с е изолирате сами като в стъклен кафез без да комуникирате с колегите си. Не подценявайте контактите с колегите ви, тъй като те могат да се окажат изключително важни за вас.

Впрегнете цялото си въображение в проектите „Направи си сам“, за които не се изисква харченето на пари. Ще се изненадате колко много приложения могат да имат някои най-обикновени вещи.

Везни

Емоциите може да са лош съветник днес, особено в разговорите с партньора ви. Сега не е моментът да задавате въпроси и да се ровите в миналото, тъй като лесно може да се стигне до жесток спор с любимия ви човек.

Ако се стремите към по-висок пост в работата ви, то се уверете, че няма намесени лични отношения и роднински връзки между шефа и някой ваш колега, който изненадващо може да се издигне преди вас по втория начин.

Ако днес много харесате нещо, което видите в даден магазин, то не се спирайте от покупка, дори цената да е малко по-висока. По-късно може и да не намерите точно това, което сте търсили и ще съжалите, че не сте си го купили.

Скорпион

Колкото и да е важна работата за вас, никога не забравяйте, че трябва да балансирате между работата и личния живот. Не пренебрегвайте половинката си и не я оставяйте сама, когато най-много има нужда от вас.

От вас може да се изисква сериозна дисциплина и точност в работата, но това не означа, че в извън работно време не можете да се забавлявате с колегите ви. Дайте си шанс да опознаете по-добре хората, с които работите.

Обърнете внимание на гаранционните условия на стоките, които купувате днес. Ако е включен и безплатен сервиз, то не се колебайте да вземете даденият артикул.

Стрелец

Магнетизмът ви ще е особено силен днес, но уверете вашата половинка, че тя е номер едно за вас и никой няма да я измести мястото й. Очаквайте дъжд от обожатели или обожателки през този ден.

Вашата задача днес ще е да намерите по-преки пътища към върхът, към който сте се устремили. Трябва да сте по-продуктивни и инициативни от всякога и да мислите малко по-разчупено, за изпреварите другите по преките пътечки.

Липсата на пари днес може да ви накара да се чувствате доста несигурни. Трудно ви е да се ограничавате от любимите ви неща и да пресмятате стойността на всяко едно нещо, но се налага да стиснете зъби още малко.

Козирог

Вместо да сте в обичайното си настроение, наситено с много говорене, то днес вероятно ще ви се прииска да се свиете на кълбо под завивките и да не говорите с никой. Уведомете партньора си, че той няма нищо общо с вашето състояние и когато сте по-добре, ще поговорите за това.

Постарайте се да не оставяте работата си за утре или да си взимате работа за вкъщи. Колкото и да ви е трудно, по-добре си свършете задълженията още днес, тъй като утре ще ви е два пъти по-трудно.

Очертава се труден ден за вас във финансово отношение. Ще се наложи да ограничите излишните харчове и да се задоволите с това, което вече имате като резерви.

Водолей

Най-вероятно, днес няма да сте много романтично настроение и сладникавите думи и балоните с форма на сърце ще са последното нещо, за което ще си мислите. Дори да сте в лошо настроение днес, то поне се постарайте да не вгорчавате настроението и на половинката ви.

Имате много идеи, но само две ръце, една глава и 24 часа на разположение. Организирането на времето ви ще ключът към успехът ви днес. Разграфете си целият ден по часове и минути и следвайте стриктно създаденият график.

Тренировките и физическите упражнения ще избистрят ума ви и ще ви помогнат да сте по-продуктивни днес. Колкото по-концентрирани сте в работата, толкова по-добри приходи ще реализирате.

Риби

Понякога ви е трудно да споделяте лични неща с партньора ви, но приемете това като част от съвместния ви живот. Таенето на тайни вътре във вас, няма да ви направи по-щастливи.

Подгответе се да спечелите, вместо да се настройвате предварително за загуба. С всяка следваща стъпка, когато приближавате целта, ще сте по-мотивирани за успех.

Тези от вас, които работят в развлекателни бизнес, ще имат добра печалба днес. Ще изобилстват покани за събития, на които да се включите, а това ще увеличи и приходите ви.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.