Овен

Днес, може би мислите ви ще са насочени към проблемите, които имате и няма да се сте в особено добро настроение за излизане. Опитайте се да избягате от нещата, които ви напрягат и обърнете внимание на партньора си.

Критичното състояние на финансите ви, вероятно ще ви накара да се чувствате още по-потиснати. Разликата между желаното от вас финансово състояние и реалността е твърде голяма. Използвайте това като мотивация да харчите по-малко.

Телец

Ако сте разочаровани от живота, който водите, не си го изкарвайте на любимият ви човек. Намерете това, което ви прави щастливи, вместо да критикувате половинката си за всяко нещо. Денят ви ще е такъв, какъвто си го направите, от вас зависи.

Уверете се, че знаете точната цена на всичко, което купувате днес, тъй като има опасност от технически грешки, които ще навредят на портфейла ви. Не се оставяйте да бъдете подведени от сладкодумни продавач-консултанти да купувате неща, от които нямате необходимост в момента.

Близнаци

Днес може да излезете някъде с половинката си – на шопинг в някой МОЛ, на кино, на разходка в парка или на място, което и двамата харесвате. Посветете деня си на почивка и забавления. Отношенията ви днес са в отлично състояние.

Денят е благоприятен за инвестиции и по-големи покупки. Дори днес приятелите ви ще потърсят съвет от вас за доходоносни инвестиции и изгодни покупки. Добрите ви идеи, вероятно ще видят бял свят днес.

Рак

Вероятно, днес ще останете разочаровани след разговор с ваш роднина. Няма как да угодите на всички едновременно, така че споделете тревогите си с любимият ви човек и заедно решете как да постъпите в дадената ситуация.

Бъдете внимателни днес, ако към вас се отправи апел за финансова помощ за ваш близък или приятел. Не давайте големи суми пари на заем, тъй като най-вероятно ще ви използват, възползвайки се от вашата състрадателност. Нека някой друг от роднините ви окаже помощ днес.

Лъв

Денят е подходящ за планиране и подготовка на предстоящо пътуване с половинката ви. Обсъдете всички детайли около това събитие и се уверете, че имате всичко необходимо в куфара си. Най-добре си направете списък.

Разполагате с добра сума пари днес, така че може да си позволите да похарчите малко повече и да си доставите малко радост в живота. След период на усърдна работа, заслужавате да се поглезите малко и да се възнаградите за всички положени усилия.

Дева

Днес се опитайте да намерите начин, по който да покажете любовта си към партньора ви, но най-добре е това да не включва скъпи материални придобивки. Обсипването на половинката ви с подаръци, няма да я направи щастлива и обичана.

Може да не сте достигнали до върха на финансовата си цел, но все повече се доближавате до нея и вече не изглежда толкова далечна и неосъществима. Увереността ви се завръща и финансите ви малко по-малко ще се увеличават.

Везни

Вероятно, днес ще се наложи да предадете на вашият партньор уменията си за организиране и подреждане на дома ви. Помогнете му да сложи ред сред личните си вещи и да се отърве от всичко ненужно в гардеробите и чекмеджетата.

Възможно е днес да имате някои финансови затруднения, предизвикани от отложени плащания. Налага се да се разплатите и да се разпростирате според бюджета си, при покупки и излизания с приятели.

Скорпион

Не се съсредоточавайте върху недостатъците на половинката си, всеки има такива, никой не е съвършен, дори и вие. Обърнете внимание на вътрешната красота на половинката ви и чувствата ви един към друг. Открийте баланса между служебните ви задължения и личният ви живот.

Ако ваши познати ви молят за услуга, възползвайки се от вашите професионални умения, то не се съгласявайте да работите без заплащане срещу символичен подарък като кутия бонбони и бутилка вино. Нека бъде ясно от самото начало, че трудът ви ще струва определена сума пари. Само така, днес ще запазите финансите си под контрол.

Стрелец

Може би, днес ще намерите повод за празник свързан с вашите взаимоотношения с най-любимото ви същество. Важно е да обърнете внимание на детайлите и малките неща в живота, които ви доставят щастие и радост. Денят е благоприятен да обсъдите дългосрочните си планове.

Днес не се очакват сериозни финансови постъпления към банковата ви сметка, така че не разчитайте на сериозни приходи през този ден. Ограничете разходите и излизанията си. Сгответе вечеря с продуктите, които имате в наличност и се постарайте да спестите от всичко, което е възможно.

Козирог

Оставете днес партньорът ви да се заеме с домакинските задължения и пазаруването на хранителни продукти. Отдайте се на почивка и релакс през този ден. Определено имате нужда да презаредите батериите си след натоварената работна седмица.

Днес ще имате късмет и има голяма вероятност да спечелите пари от лотария или да намерите банкнота на пътя. Финансовото ви състояние е стабилно и не се очертават големи сътресения днес.

Водолей

Днес може да впечатлите половинката си със знания и интелект в дадена област. Разговорите ви ще вървят гладко, а вие ще се издигнете още повече в очите на партньора си. Самотните ще имат успех на първата си среща с нов човек.

Колкото повече се грижите за семейството си днес, толкова по-добре ще се чувствате. Не се стискайте днес, когато става въпрос за децата ви или половинката ви, избирайте само най-качественото и най-доброто, дори цената да е по-висока.

Риби

Вероятно, днес поведението на вашият партньор ще ви се стори странно и необичайно. Причината за това, вероятно е специална изненада, която ви готви и се опитва всячески да скрие от вас. Така, че имайте търпение.

Нещата с финансите ви са толкова динамични, че на моменти се чудите какво точно се случва и къде изтичат толкова много пари, без да се усетите. Преразгледайте хранителните си навици и парите, които отделяте за хранителни продукти. Храненето навън, вероятно ви излиза доста солено и гълта голяма част от парите ви.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.