Овен

Ще се наложи да покажете особена отдаденост, за да докажете колко ви е грижа за вас самите. Ако се поддадете на собственото си бездействие, последното с течение на времето ще изсмуче енергията от вашите взаимоотношения. Помислете за себе си, за да сте полезни в любовта.

Ще бъде добре, да си направите равносметка на свършеното до сега. Така ще избегнете лошите изненади в последния момент. Също така може да работите в намален състав, поради летните отпуски и евентуално ще се наложи допълнително натоварване.

Това, че имате повече пари в наличност, не означава че трябва да ги похарчите в един или друг мол. Разбира се, че можете да набележите своите покупки, но мислете разумно и преценете предимствата и недостатъците, преди да вземете прибързано решение.

Телец

Днес бъдете внимателни към партньора си и не влизайте в спорове. Вероятно, много бързо ще излезете извън баланс, особено в трудни разговори, а и може да кажете неща, които да наранят половинката ви.

Някои от вас ще ангажират мислите си с нова работата, повишаване на квалификацията или второ работно място за допълнителни доходи. Мислете разумно, да не стане така, да изгубите питомното и да гоните дивото.

Внимание - има голяма вероятност за измама с парите ви! Време е да се вземат радикални решения за промени, особено важно е да се обърне внимание на паричният поток днес.

Близнаци

За самотните, шансовете за започване на нова връзка ще се появят към краят на този ден. Най-вероятно ще изберете някого, когото познавате добре от дълго време.

Може би, ще бъдете добри в управлението на работният екип, но има вероятност да проявите нерешителност, когато се наложи да изисквате повече отдаденост от някои от подчинените ви. Навярно ще проявите пословичната ви обективност.

Препоръчително е за бизнесмените, да помислят за разширяване на бизнеса си или стартиране на нов проект. С правилно планиране на времето си в този период, ще успеете значително да увеличите приходите.

Рак

Ще се наложи да очертаете нови пътеки към взаимоотношенията си, за да избегнете всякакви излишни неприятности за в бъдеще. Самотните, не проявявайте интерес към някой, който очевидно ви храни с празни надежди.

През този ден не се очакват особено големи проблеми на работното ви място. Има вероятност от внезапни данъчни проверки или същите от друга институция. Ще бъде добре да задържите обявата за нови свободни работни позиции днес.  

Вероятно, днес няма да се справяте добре с вашите финанси, затова бъдете внимателни или ще понесете сериозни загуби. Някои хора ще се опитат да ви подведат.

Лъв

Има вероятност половинката ви да прояви ревност през този ден. Опитайте се да оборите това нейно чувство, доказвайки своята преданост. Самотните да очакват приятни изненади през този ден.

За тези, които за безработни, да очакват предложение за работа. Полученото предложение може да изглежда първоначално нерентабилно, но в бъдеще ще ви отвори добри перспективи.

В случай, че се нуждаете от по-големи инвестиции и още по-свежи пари, спокойно може да използвате резервите си, теглене на кредити или реинвестиция на средствата.

Дева

В случай, че имате по-сериозни намерения за връзката си, то определено ще се окаже, че интуицията не ви подвежда. Също така, по „случайност“, половинката ви ще бъде на същата романтична вълна.

Най-вероятно ще успеете да разрешите колегиалните проблеми, които са ви късали нервите до скоро. Възможно е да се почувствате преуморени или затрупани от прекомерни задължения.

Като цяло благоприятен ден във финансово отношение. Въпреки това, звездите ви препоръчват да внимавате за разходите си, защото винаги трябва да имате резерв от парични средства.

Везни

През този ден, трудно ще скриете вашите слабости. Всеки човек си има своите добродетели и своите недостатъци, така че не се притеснявайте.  Днес всичко ще тече относително гладко за вас, защото вие ще бъдете вътрешно балансирани.  

Вероятно, ви предстоят леки противоречия с колегите ви или остри забележки от страна на шефът. Ще се наложи, макар и трудно, да преглътнете този горчив работен ден.

Няма място за тревоги относно финансите, парите ще бъдат в ритъм. Дори ще имате възможността да направите някои желани покупки. И все пак, харчете разумно!

Скорпион

Може би, днес ще прехвърчат искрици, така че се опитайте да разберете проблемите на вашия любим човек и проявете съпричастност. Всеки опит за проява на ревност, може да дестабилизирате връзката ви.

Вашите работни инициативи ще бъдат успешни днес. Отърсете се от всякакви слухове и клюки през този ден. В противен случай, ще бъдете въвлечени в ужасен кръговрат.

Задават се финансови неприятности, ако се отдадете на прекомерни разходи. Вероятно, има покупки, от които може да се откажете, защото няма да са ви от полза в дългосрочен план. Купувайте по приоритет и така няма да има за какво да се тревожите.

Стрелец

Може да почувствате, че връзката ви някак си охладнява или вашите желанията и тези на партньора ви, значително се разминават. Това е така, защото може би е дошло времето и двамата да преосмислите своето поведение. Опитайте се да балансирате вашите желания с тези на любимия ви.

Днес не е подходящо да се затрупвате с излишни задачи, освен обичайните. Вероятно, с лекота ще планирате работните си проекти, въпреки премеждията.

През този ден ви очакват доста сделки и много труд, за да реализирате повече печалби. Извличайте максимум печалба, търсете и се уговаряйте за повече отстъпки.  

Козирог

Някои от вас ще бъдат тъжни или ще изпитат самота във връзката си. Не търсете вина в планетарното разпределение, така или иначе, тъгата постепенно ще избледнее и отново ще си възвърнете настроението.

Търсенето на опорни точки с останалите колеги ще бъде основен приоритет за вас през този ден. Така ще избегнете по-лесно конфликтните ситуации.

По възможност инвестирайте част от парите си в недвижими имоти. Вероятно, това ваше решение ще доведе до разногласия между вас и бизнес партньорите ви, но така или иначе впоследствие всички ще останете доволни.

Водолей

Необвързаните ще имат шанса да срещнат идеалния партньор през този ден. Тези, които са обвързани, ще се насладят отново на хармонията след малки недоразумения.  

През този ден ще се наложи да се адаптирате бързо към новите технологии и офис техниката на работното си място, както и да спазвате новите указания на фирмата. Не реагирайте прибързано с репликата- „Това е фасулска работа!“, а вникнете дълбоко в детайлите.

Балансът ще се движи в нормите, а повечето вече направени инвестиции ще ви предоставят много добри приходи. Вероятно, имате ясна визия за нещата, а това определено ще ви предостави необходимият баланс.

Риби

През този ден задължително избягвайте да говорите за проблеми от всякакъв характер пред вашият партньор. Денят ще е изпълнен с напрежение в сектор любов, и това може да се окаже основна предпоставка за евентуален скандал.

Днес е необходимо да поддържате умът си свеж на работното място. Вероятно, някой от колегите ви „мъти водата“. Въпреки това, не бъдете осъдителни и ще се справите с всички възникнали проблеми.

През този ден, ще се наложи да избягвате инвестициите в дългосрочен план, тъй като звездите са настроени  неблагоприятно за всичко, което се отнася до финанси.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.