Овен

Ако все още не сте обвързани и имате планове да излизате на първа среща днес, има шанс да създадете нещо повече от мимолетна връзка.

Постарайте се да сте по-сдържани и резервирани на работното си място днес и се уверете, че имате алтернатива за действие. Не разчитайте само на късмета си през този ден, тъй като може и да ви изневери.

Докато работите усърдно, не се притеснявайте за финансовото си състояние. Изисква се търпение, докато започнете да печелите повече пари. Важно е да не прахосвате големи суми пари за маркови дизайнерски вещи.

Телец

Възможно е да имате някои спречквания с партньора ви днес, породени от различните ви гледни точки и отказът ви да отстъпите от позицията си. Няма нищо лошо в това да защитавате мнението си, но се уверете, че имате достатъчно аргументи във ваша полза.

Ако работите в голяма компания, вероятно днес ще започне нов производствен цикъл, в който ще се наложите като добър специалист и може да ви повишат. В случай че имате собствен бизнес, то задължително трябва да продавате продуктите си на някаква промоция.

Помолете някой с повече опит от вас да ви даде съвет за управлението на личните ви финанси. Разберете как точно да си разпределяте дохода по категории и лишенията, които се изисква да си наложите, за да може да спестявате поне малка сума пари месечно.

Близнаци

В случай, че днес искате да привлечете вниманието на любимият си човек, ще се наложи да бъдете наистина откровени. Планетарното разпределение ще ви даде нужният кураж да разкриете тайните си и начина, по който се чувствате.

Сега е моментът да покажете на шефа и колегите си, че сте отговорни в работата си и, че може да се разчита на вас. Бъдете практични във всяко нещо днес и не се отпускайте след последният път, когато сте били високо оценени.

Забавете малко темповете, с които харчите последните дни. Предстоят ви сериозни реализации, затова всеки спестен лев ще е от полза. Намалете разходите си днес и проследявайте щателно паричният поток.

Рак

Днес, вероятно ще споделите страстта си към спортните занимания заедно с партньора ви. Ще се опознаете още по-добре, разговаряйки на теми, които вълнуват и двама ви. Движите се в добра посока, изповядвайки здравословният начин на живот.

Бъдете по-реалистични и не се целете в твърде висока за вас позиция в професията ви, за да не останете разочаровани. Преценете силните си страни, опита и познанията, които имате преди да поискате повишение на длъжността ви.

В случай, че искате да печелите повече пари от таланта, който притежавате, то днес се замислете дали може да превърнете една от стаите ви във ваш офис. Така много по-лесно ще балансирате между работата и семейството ви.

Лъв

Може би, днес ще ви е много трудно да избягате от навика си да отправяте досадни забележки на партньора ви. Вашето мъмрене може да влоши отношенията ви и да разклати връзката ви. Укротете буйният си характер и го давайте малко по-спокойно днес.

Колкото и да ви се иска днес да свършите работата си за няколко дни напред, най-добре за вас ще бъде да забавите темпото и да използвате деня за планиране и разговори. Избягвайте подписване на документи днес и взимане на важни решения.

Уменията ви да комуникирате с клиенти и владеенето на чужд език, днес може да ви донесе доста пари. Мислете мащабно как да стигнете до все повече хора и да печелите от фирмите, с които си партнирате.

Дева

Ако днес любимият ви човек ви отправи покана за специална, романтична вечеря, я приемете на всяка цена. Бъдете честни и открити и споделете без всякакви притеснения това, което чувствате към половинката си. Звездите ще ви подкрепят в това ваше решение.

Днес всички ще се отнасят много добре с вас и ще усетите уважението, което заслужавате от страна колегите ви. Работата в офиса ви ще върви безпроблемно. Придържайте се към етичният кодекс на работното ви място и вероятно много скоро ще стигнете далече.

Вероятно, днес ще си направите нещо като отчет за всичките ви разходи и сметки, които сте платили и ви предстои да платите. Не се притеснявайте, ако финансите ви са значително намалели, тъй като ако сте достатъчно бдителни, то ще успеете да откриете нов начин за печелене на допълнителни пари като страничен доход.

Везни

Позволете на половинката ви да поговори с вас и не отлагайте това, търсейки си поредното оправдание. Нищо няма да изгубите, ако я изслушате. Разположението на планетите днес е благоприятно за вас в сектор любов, така че най-вероятно разговорът ви ще протече гладко и ще откриете, че има начини, по които да се разбирате добре.

Вероятно, днес няма да сте в кондиция на работното ви място и трудно ще се концентрирате върху задачите, които трябва да свършите. Ако умората си казва думата, ще ви коства много усилия днес, да си свършите всички задължения. Бъдете оптимисти, защото най-вероятно ще се справите, въпреки всички пречки по пътя ви през този ден.

Може би, днес ще си дадете сметка за похарчените пари от началото на месеца, когато ви се наложи да платите поредната фактура. Ще се чудите къде сте похарчили заплатата си, мъчейки се да си спомните цените на покупките ви. Ако сте на червено относно финансите, може да вините единствено себе си и импулсивното ви пазаруване.

Скорпион

Ако все още не сте открили човекът до вас и сте ученик, студент или се обучавате в някакъв курс, много е вероятно днес да срещнете подходящият кандидат за вас, включвайки се в разговор за книги и учебници. Семейните могат да очакват вълнуващ днес, изпълнен с приключенски преживявания.

Може би, днес ще се почувствате малко странно от погледите на колегите ви. Ще имате усещането, че ви гледат така сякаш знаят нещо, което вие не знаете, но не искат да ви кажат. Не позволявайте на това да ви разконцетрира и да се отрази негативно на представянето ви в работата.

Благодарение на високата ви компетентност и умения да убеждавате и общувате с клиенти, днес може да пожънете успех и да спечелите от някои сделки. Важно е да обсъдите с любимият ви човек общият ви бюджет, да си направите сметка за парите, които може да харчите и тези, които трябва да отделите за спестяванията ви.

Стрелец

Социалният ви живот се развива с бърза скорост и вероятно все по-често ще излизате по заведения с половинката ви и ваши общи приятели. В един момент ще се зачудите, как от домошар се превръщате в душата на компанията. Самотните могат да срещнат някого, който ще ги впечатли с интелигентност и изискано поведение.

Може би, днес трудно ще се примирите с остарелите традиции и правила на работното ви място, особено ако сте млад човек. Може точно вие да бъдете човекът, който да предложи на шефа ви да организира курс по компютърни умения за всичките ви колеги.

Днес звездите са благоприятно разположени в сектора ви финанси и имате всички шансове да увеличите приходите си. Усърдният ви труд заслужава щедра награда, така че днес може да искате повишение от работодателя си.

Козирог

Ако се чувствате изморени от работа и искате да си почивате на дивана вкъщи, вероятно няма да ви се получи днес. Партньорът ви няма да е съгласен с това ваше „мързеливо“ поведение и ще се наложи да удовлетворите желанието му да излезете заедно.

В работата ще ви върви като по вода през този ден. Бързо ще отмятате свършените задачи и ефективността от работата ви днес ще е висока. Заслужавате да се възнаградите в края на деня за положеният труд и добре свършената работа.

Вероятно, днес ще сте много объркани относно финансовите решения, които трябва да вземете. От една страна ще ви се иска да освежите домът си с нови мебели, но от друга страна няма да ви се иска да харчите от спестяванията си. Помислите наистина кое е по-важно и има приоритет за вас.

Водолей

Ако усещате, че партньорът ви упражнява твърде много контрол над вас и се чувствате притиснати без право на мнение, то днес трябва да съберете смелост и да сложите край на това. Енергията, която ще ви дадат звездите днес ще ви помогне да бъдете по-уверени и решителни да споделите това, което не ви харесва у партньора ви.

Вашата нерешителност днес може да ви докара сериозни проблеми, които трудно ще разрешите. Вместо да се въртите в кръг и да се чудите дали да се съгласите с дадена сделка или не, по-добре си направете по-дълга обедна почивка и останете насаме с мислите си.

Вероятно, днес ще осъзнаете, че най-добрата инвестиция, която може да направите е тази в самите вас и повишаване на вашата квалификация, умения за реклама в интернет и опресняване на знанията ви по чужд език.

Риби

Днес ще се чувствате като жена за милиони или мъж за милиони. Вашият партньор ще ви накара да се почувствате единствени и неповторими. Любовта и романтиката ще е навсякъде около вас през този ден.

Най-важното нещо, което ще се изисква от вас днес, е да направите задълбочено проучване по въпрос, възложен от шефът ви. Тези от вас, които търсят работа, днес може да открият желаната работна позиция, стига да кандидатстват по възможно най-много обяви. Оглеждайте се и за разлепени бележки по различни обекти, където набират персонал.

Постарайте се днес да балансирате между приходите и разходите си. Погрижете се за всичките си сметки и дългове и си купете, нещо малко, което да ви донесе радост този ден. След период на ограничения, внимавайте да не изпаднете в криза, при която да изхарчите почти всичките си пари.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.