Овен

Много е вероятно късметът да ви обърне гръб, тогава със сигурност нещата при вас ще започнат да се объркват. Може би, ще е по-разумно да се откъснете от идеята за късмет, и да изчакате най-благоприятният момент.

Може би, ще бъдете балансирани и в хармония през този ден. Само не си вкарвайте лоши мисли в главата, защото нищо няма да навреди на състоянието ви. Повече разходки в природата ще ви помогнат да елиминирате натрупаното напрежение.

Телец

Привлечете късметът, нахранете го с повече радост, усмивки и позитивно мислене. Прекарайте този ден с близки и роднини, които излъчват щастие и не се оплакват. Бъдете сигурни, че ще обмените чудесна енергия помежду си и ще се почувствате прекрасно.

Възможно е гърбът да ви притеснява през целия ден. Затова не трябва да забравяте добрата поза на тялото си. Ако прекарвате много време в седнало положение, направете всичко възможно да се раздвижвате на всеки час.

Близнаци

Шансът за успех ще бъде плътно до вас днес. От вас се иска само да имате смелост и желание, за да реализирате плановете си. Само така ще избегнете всеки проблем, пред който се изправяте.

Препоръчително е да избягвате всичко, което близки и приятели  казват за вашето здраве. Най-вероятно ще се чувствате много добре и тялото ви няма да има проблеми от здравословен характер.

Рак                                                                       

През този ден не бъдете прекалено сурови към себе си. Дали ще имате успех или провал, това ще зависи от вашите действия. Не търсете късмета си, най-вероятно ще бъде във ваканция днес.

Ще имате желание да започнете нова диета или да промените хранителните си навици. Това е много добро решение, защото има вероятност да се появят проблеми с обмяната на веществата, ако не внимавате с храненето.

Лъв

Вероятно ще си втълпите, че половинката ви изневерява. След като емоциите управляват вашите чувства, ще се окаже, че не любовта ви изневерява, а вашият късмет. Вероятно, това ще се случи днес.

Може да се наложи да вземете комбинация от някои витаминни, за да си възвърнете енергията, която сте загубили поради преумора. Дайте си повече почивка през този ден.

Дева

Бъдете сигурни, че няма да успеете да предизвикате късмета, чрез хвърляне на монета за ези или тура. Не се опитвайте да си играете със съдбата си с подобна игра, защото има добра изненада за вас и най-вероятно ще я пропилеете.

Изглежда, че ще се наложи да стоите настрана от източниците на студено, като вентилатори и климатици. Това може сериозно да увреди вашето здраве. Стойте на прохладна сянка, но не и на течение през този ден.

Везни

Най-голямата пречка за вас през този ден, ще се окаже умората или примамката да прекарате почивния си ден в унилост. Не позволявайте на апатията да разруши задаващото се добро настроение днес.

Съблюдавайте вашето здравословно състояние през този ден. Възможно е големите натоварвания през седмицата да си кажат думата. Дайте си повече покой, за да подобрите цялостното си здраве.

Скорпион

През този ден, късметът ще бъде изключително повратлив. Направете всичко възможно да го уловите в точният момент и място. Успеете ли, ще може да се радвате на воля. 

Изглежда, че ще имате желанието да се впуснете в мащабна домакинска работа или ремонти на автомобил и жилище. Идеята няма да се окаже за ваше добро, а напротив. Пренатоварването със сигурност ще се отрази зле на нервната ви система. Задължително си дайте почивка днес!

Стрелец

Вероятно, днешните обстоятелства ще ви направят мудни, изчерпвайки цялата ви воля и решителност. Късметът изпитва алергия към демотивираните хора. Намерете сили и не се отказвайте, ще се справите с всеки един проблем с повече амбиция.

Не посягайте към лекарствата за най-малкото неразположение, освен ако не боледувате. Вашето тяло ще се приспособи към всички медикаменти и когато настъпи момент, в който наистина ще са ви необходими, вероятно няма да почувствате никакъв ефект от тях.

Козирог

Възможно е да ви се случат неприятни неща, като например: няма да намерите своят номер обувки или дрехи в любимите ви магазини, или пък приятелите ви ще отложат уговорката ви да прекарате заедно някъде в планината и други такива неща. Няма смисъл да проклинате късмета, просто пощадете нервите си днес.

Главоболието често е признак за липса на добър и здрав сън. Ако от няколко дни се чувствате преуморени и изнервени, дайте на организмът си повече сън. Така ще презаредите „батериите“ си,  а и главоболието ще стихне.

Водолей

Някои неща ще излязат извън контрол през този ден и късметът няма да е на ваша страна. Без значение какви усилия ще положите, уви - днес не ви е ден. В такъв случай, ще трябва да се примирите с обстоятелствата и да изчакате по-добри времена.

Възможно е да имате проблеми с краката си през този ден. Дайте им повече почивка и покой. Също така внимавайте къде стъпвате, може и да се стигне до сериозни наранявания.

Риби

Днес, ще имате късмет повече от всички, но само ако докажете на себе си, че сте достойни. Всичко, което ще се изисква от вас, е да излезете от ограниченията си, без да се притеснявате за проблемите.

Ако сте решили да свалите телесна маса, ще трябва да си наложите самодисциплина. Диетата може би ще изглежда лесна, но изисква от вас да сте строги и безкомпромисни към себе си. Единствено с воля ще постигнете желаната промяна.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.