Овен

Добре ще е да се опитате да не сте толкова критични към себе си и външния си вид. Вашата половинка ви обича и цени в естественият ви вид и вероятно днес ще получите много комплименти.

Може да очаквате особено натоварване на работното ви място, което ще ви ангажира през целият 2-ри юли. Вероятно ще сте угрижени от домашни или лични проблеми, което ще попречи на работната ви атмосфера.

Днес, съдбата ще ви подложи на тест в случай, че сте прекалено уверени в способностите си да печелите пари. Всъщност изпитът ще бъде, как спестявате по-скоро. Така че, имайте готовност да се лишите от големи разходи.

Телец

Днес може би, половинката ви ще упражнява повече власт в отношенията ви и ще диктува какво да се случва. В случай, че стане напечено, се примирете и съгласете с желанията на партньора ви, за да избегнете конфликтите.

На някои от вас ще им бъде предоставен нов вид дейност, която ще ви притесни. Вероятно, ще отговаря на вашата квалификация, но познанията ви ще бъдат оскъдни, тъй като в тази област винаги сте изоставали. Добре ще бъде да опресните знанията си или да потърсите съвет от колеги вещи в това поприще.

Може би, ще си помислите, че и през този ден печеленето на пари ще бъде като всеки друг ден. Уви, този ден ще ви изненада доста неприятно, дори да сте корифей по финансовите въпроси, звездите няма да бъдат на ваша страна.

Близнаци

Денят е подходящ да прекарате вечерта в уюта на дома си. Изключете телефоните, за да не бъдете обезпокоявани от никого и си пригответе хубав филм и купа пуканки като начало за романтичната ви вечер.

Една блестяща идея може да ви споходи ненадейно през този ден. Най-вероятно ще бъде иновативна и ще ви окрили за нов вид работен процес. Освен това, този ден ще ви предостави като бонус, да приложите своят професионален потенциал спрямо клиентите си. Предстои огромен успех, който ще допринесе да бъдете една от най-търсените фирми.

Прогнозите във финансовия сектор са повече от добри. Ще имате възможността да заработите доста пари, стига да проявите здрав разум и най-вече гъвкавост. Инвестициите ще бъдат полезни за вас. Ако не сте инвестирали пари все още, то днес е денят за това.

Рак

В случай, че днес сте далеч от партньора си, ще усетите осезаемо липсата му, тъй като с всичко ще трябва да се справяте сами. Заредете батерията на телефона си, тъй като ще се наложи да комуникирате дълго време през социалните мрежи или с разговори по телефона.

Предстои ви чудесен ден, ако работите в сферата на консултантските услуги. Ще улавяте всяка една необходима информация с лекота, сякаш имате вълшебна пръчица. Координирайте действията си екипно и ще постигнете добри резултати.

Денят няма да е изглежда толкова добър за финансово планиране или финансов напредък. Най-вероятно разходите ще скочат драстично. Може да си позволите харчене за ежедневните нужди, евентуални пътувания и ако се наложи при появили се здравни проблеми.

Лъв

Преди скуката да се настани във връзката ви, предприемете мерки да внесете разнообразие и вълнуващи преживявания с партньора ви. Еднообразието и рутината биха се отразили негативно на отношенията ви и дори може да стигнете до леко депресивни състояние.

В случай, че сте ангажирани с покупко-продажби, то успехът ви ще бъде гарантиран. Вероятно, ще свършите много работа с минимални усилия. Безработните да не се учудват, ако ленивостта ги е обзела, най-вероятно приятното безделие ще надделее.

Звездите вещаят, че ще може да извлечете максимум печалби през този ден. Това ще се случи, ако имате добри бизнес партньори или съдружници. Всичко ще се дължи на вашите умения през този ден.

Дева

Може би, днес ще сте доста изнервени и раздразнителни. Лошото ви настроение вероятно ще държи любимият ви човек на дистанция, за да няма поводи за конфликти. Към края на деня позволете на половинката си да ви окаже подкрепата, от която имате нужда.

Вероятно, ще смесите личните си желания с тези в професионален план. Ще бъде добре, ако ги съвместите, проявявайки особена гъвкавост. Но това изисква да подходите сериозно към работата си. В противен случай, дори и най-малките проблеми, ще ви отнемат доста време, за да се справите.

Днес, може да очаквате редица предизвикателства, с които ще трябва да се опитате да се справите. Вероятно, ще имате проблеми с транспорта, а това ще ви вкара в допълнителни разходи. Трябва да обърнете внимание на себе си, може би ще сте прекалено изтощени. Но и това ще отмине до краят на този ден.

Везни

Включете се в част от домакинските задължение и отменете за малко половинката ви за тези понякога досадни дейности, без дори да бъдете помолени за това. Тази приятна изненада ще ви спечели много точки и помощта ви ще бъде щедро възнаградена.

Може би, ще искате да промените нещата към нещо ново, ала това няма да се окаже лесно. Днес не ви е време за идейно реализиране на работното място. Вероятно, няма да знаете как да ги приложите.

През този ден едва ли ще бъдете в изгодна позиция във финансовия сектор. Вероятно, ще се почувствате сякаш сте попаднали в клопка и няма измъкване. Не се притеснявайте и не изпадайте в паника, нещата ще се уталожат и в най-близко бъдеще ще излезете на добри позиции.

Скорпион

Много е вероятно да изпитате затруднения в личните ви отношения през този ден. Опитайте всички възможности, за да изгладите възникналите проблеми.  Самотните пък ги очаква много благоприятен ден за осъществяване на връзка.

Най-вероятно ще изразходвате енергия за рутинни действия през първата половина от този ден. Най-важните и трудни задачи ще ви предстоят във втората част от деня, така че се подгответе за усърдна работа.

Очаквайте леко завишаване на паричния поток, но има вероятност да не е достатъчен, за да си закупите определени набелязани артикули. Ще бъде добре, ако задържите разходването на парични средства за идните дни.

Стрелец

Може би, родителите ви днес ще изискат от вас да им отделите малко повече внимание. Обсъдете това с партньора ви и направете всичко възможно да ги навестите.

Звездите алармират, че в съзнанието ви ще възникнат противоречиви мисли - конфликт на мисли в ума ви. Това със сигурност ще обърка работните ви планове. Опитайте се да подредите ангажиментите си по приоритет и ще преодолеете това си състояние.

Относно паричният поток, денят не изглежда да бъде обещаващ. Биха могли да възникнат такива ситуации като объркана сметка или фактура. Би било добре през следващите дни да обърнете особено внимание на финансовата ви документация.

Козирог

Ще се наложи да обърнете повече време и внимание на любимите хора, защото състоянието на връзката ви може би ще се влоши. Най-важното е да обгърнете с много любов семейството си през този ден.

Вероятно, липсата на енергия ще ви разстрои, но това е най-малката ви беда. Има вероятност нещо неприятно да се случи на работното ви място и да отвлече вниманието ви. Може би, ще е техническа повреда, която ще попречи на работният процес.

Ако скоро сте претърпели голяма загуба на пари, може би това още ще оказва влияние на финансовата ви нестабилност. Горчивият опит, който имате може би, ще ви направи много по-дисциплинирани и стриктни с финансите ви.

Водолей

Звездите препоръчват, заедно с вашия партньор да обърнете внимание на роднини, приятели и най-вече на възрастните си родители.  Помощта, която ще им отдадете ще бъде върната десетократно в семеен план или във връзката ви. Така че, повече внимание и съпричастност през този ден.

Днес не очаквайте неуспехи на работното място. Може да успеете в нови начинания. Работните проекти, които започвате днес, ще дадат резултат много бързо. Бъдете концентрирани през този ден, за да не пропуснете звездните благословии.

Време е да помислите за бъдещето си и спестяванията си за момента, в който ще трябва да разчитате на пенсия. Колкото по-рано започнете да заделяте пари за ваш личен пенсионен фонд, толкова по-спокойни ще бъдете в бъдеще.

Риби

Опитайте се днес да почувствате взаимността от връзката, зачитайки мнението и на вашата половинка. Това ще ви помогне да се освободите всяко напрежение, което витае във взаимоотношенията и ще осъзнаете силата на любовта, която споделяте.  

Денят е благоприятен, ако работите в техническата или административната сфера. Едва ли ще се оплачете от липса на клиенти и успехи. Ще имате достатъчен ентусиазъм, за да се справите на работното място.

Денят е изключително благодатен в сектора отговарящ за финансите ви. Възползвайте се от всяка една възможност и направете макар и малка инвестиция през този ден. Много скоро тази инвестиция може да ви носи периодично странични доходи.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.