Овен

Проявете разбиране към проблемите на партньора ви и се опитайте да върнете усмивката на лицето му, каквото и да ви струва това. Погрижете се за вечерята и създаването на уютна и приятна обстановка в дома ви.

Може да се наложи да мислите бързо и шеговито да предложите нестандартна, дори леко шантава идея на мястото, където работите, за да блеснете в най-добрата ви светлина.

Не е добра идея да харчите пари за дрехи, обувки, аксесоари, козметика, парфюми и други подобни неща, тъй като тези вещи няма да успеят да ви накарат да се почувствате по-добре.

Телец

Накарайте любимият ви човек да ви приготви закуска, докато вие се погрижите за себе си и външният ви вид. Все пак и вие имате нужда някой да ви поглези и да се погрижи за вас. Оставете тази задача на половинката си днес.

Ще имате възможност да се изявите като влиятелен и начетен човек сред работният колектив. Няколко добре подбрани фрази и увереността, която излъчвате ще вдъхват респект сред околните.

Заредете се с огромно търпение днес, тъй като вероятно нещата във финансите ви не вървят добре или се движат твърде бавно. Запазете спокойствие, докато трудният период отмине, когато отново започнете да печелите пари. 

Близнаци

Любовта и романтиката във връзката ви са живи, така че се насладете на тези специални моменти, дори да трябва да гледате живота през розови очила. Погрижете се страстта и чувствата, които изпитвате да бъдат споделени.

Бъдете готови да се изявите като мозъкът на колектива, тъй като от вас ще зависи успехът на компанията, за която работите. Бъдете смели в идеите си, дори да се наложи да рискувате.

Ще ви се отдаде прекрасна възможност да спечелите от много добра сделка. Очаквайте бизнес предложение, което ще ви зарадва и ще върне усмивката на лицето ви.

Рак

Възможно е днес да имате спорове и скандали с половинката ви, когато се налага да харчите повече от предвиденото. Не позволявайте финансовите ви проблеми да нанесат съкрушителен удар на връзката ви.

Препоръчително е днес да работите в екип и да се вслушате в съветите на колегите ви. Приемете чуждите гледни точки и не влизайте в спорове. Налага се да сте по-сдържани и търпеливи през този ден.

Заемете се със сметките отнасящи се до вашият бизнес или семеен бюджет. Не е моментът да се поддавате на хорското мнение и да се опитвате да подражавате на приятелите ви в харченето на пари за излишни вещи.

Лъв

Днес всичко във връзката ви ще бъде както вие решите. Може би най-после ще може да наложите мнението си и да убедите партньора си в идеите и намеренията си. Възползвайте се доброто разположение на планетите и говорете с любимият ви човек днес.

Много внимавайте днес в случай, че ви се налага да подписвате договори с бизнес партньори или трябва да предоговаряте такива. На пръв поглед всичко може да изглежда страхотно, но се огледайте добре за скритите условия и недостатъци.

Ако само мислите различни стратегии, с които да спечелите пари, а нищо не правите по въпроса, парите няма как да дойдат сами при вас. Решете с какво да стартирате и действайте.

Дева

Вероятно, днес трудно ще балансирате между работата и личните ви отношения. Разпределете времето си така, че да свършите работните си ангажименти, но и да обърнете достатъчно внимание на любимият ви човек.

Способността ви да измисляте иновативни неща, днес ще ви помогне да се издигнете много в очите на работодателя си. Имате идеята, а добрата идея може да ви направи богати, стига да знаете как точно да я реализирате и да имате стартов капитал за започване на бизнес.

Постарайте се днес да не си купувате супер луксозни вещи, демонстрирайки лъжливо висок стандарт на живот. Пазарувайте неща, които са в рамките на бюджета ви, без да се изхвърляте излишно.

Везни

Отделете време за някаква съвместна дейност заедно с половинката ви, дали ще спортна активност или готвене, вие решете, но комуникацията между вас днес ще ключова.

Бъдете подготвени за проверка от шефа ви или друг контролен орган. Демонстрирайте спокойно и смирено отношение, дори ако се наложи да го изиграете актьорски, за да мине проверката по конец.

Не позволявайте на човек, който има повече финансови възможности или власт да ви смачка психически и да се държи зле с вас. Защитете честта и достойнството си, без значение дали имате 5 лева или 50 лева в джоба си.

Скорпион

Възможно е днес да имате известни неразбирателства и спорове с половинката си, но се постарайте да не рухвате психически, самообвинявайки се, че не сте достатъчно добри и привлекателни за любимият ви човек. Вината за споровете ви не само във вас.

Контактите, които имате с хора от вашата професия ще ви помогнат днес да се справите с трудни задачи, които никой от колегите ви в офиса не може да реши. Определено ще направите повече от добро впечатление с познанията си.

Днес финансовото ви положение е стабилно и няма да се налага да се подлагате на финансова диета, за да спестите малко пари. Доставете си удоволствие и си купете това, което искате от толкова дълго време, без да се притеснявате за цената.

Стрелец

Това, което ще е най-добро за вас днес е да предразположите партньора ви да разкрие всичките си тайни. Започнете като се подготвите с нещо сладко за похапване и вземете инициативата като първи разкриете някоя ваша тайна.

Ако има някакви проблеми на работното ви място, то днес ще искате да разберете кой е допуснал грешка и не си е свършил работата както трябва, за да се стигне до това положение. Не влизайте в ролята на съдник, а се отдръпнете, така или иначе виновникът ще излезе на яве рано или късно.

Ако се отнасяте приятелски с клиентите и бизнес партньорите ви, вероятно приходите ви ще са на обичайното ниво. Не мислете, че всички са ви врагове и са против вас, тъй като нищо няма да спечелите от подобни мисли.

Козирог

Обърнете повече внимание на себе си и собственото ви настроение днес. Не се чувствайте длъжни да се съгласявате с всичко, което партньорът ви каже и предложи. Позволете си днес да наложите вашето лично мнение и сами да решите какво да правите и къде да отидете.

Очаква ви напрегнат и динамичен ден, в който ще се състезавате с колегите си, кой ще свърши повече работа и ще се докаже като най-добър служител пред шефа ви. Няма нищо лошо да помогнете на изоставащите в това импровизирано състезание.

Точно както преяждането ви кара да се чувствате подути и виновни, по същия начин ще се чувствате, ако похарчите всичките пари в себе си - виновни, потиснати и разочаровани от себе си. Вместо да се чудите как да се справите с нанесените щети, по-добре ограничете разходите си.

Водолей

Насочете цялата си енергия днес, за да направите половинката ви щастлива. Говорете ѝ мили думи, направете ѝ комплимент, поднесете ѝ малък подарък и я накарайте да се почувства уникална, обичана и неповторима. Покажете романтичната си страна, а любимият ви човек ще ви отвърне с още повече внимание и любов.

Въпреки че най-вероятно не обичате да парадирате с това, което знаете и можете, не крийте талантите си. Покажете това, на което сте способни днес, за да разбере ръководството ви, какви изумителни и забележителни неща може да създавате.

Мечтаете за почивка и релакс, но това, което ще може да си позволите днес, вероятно е разходка в парка, все пак мечтите са безплатни. Спестете си излишните харчове и купувайте само най-необходимото.

Риби

За да избегнете излишни главоболия, се постарайте да не бързате и добре да обмисляте нещата, педи да преминете към дадени действия. Изненадите вероятно няма да се харесат на половинката ви днес, така че си ги спестете.

За да спечелите клиентите на ваша страна днес, най-важното нещо е да се държите естествено и да изразявате искреното си мнение по време на разговорите ви.

Направете си сметка за похарчените до мента пари от началото на този месец и се замислете, дали не сте похарчили почти двойно повече от предвиденото. Ако е така, ограничете разходите си до крайният минимум, за да не затънете в дългове.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.