Овен

Днес е най-подходящото време за обсъждане на неотложни проблеми и успешно да се търсят компромиси във връзката ви. Звездните разпределения ще имат много силно влияние над вас през този ден.

Няма да имате сериозни проблеми, които да ви притеснят на работното място. За онези от вас, които не работите по своята специалност, звездите предупреждават за вероятността от допускане на едни и същи грешки през този ден.

Звездите ви насърчават да похарчите пари за любимите си хора - близки приятели или роднини през този ден. Влагането на средства към хората, които обичате и цените, ще укрепи човешките ценности помежду ви, а това е една от най-добрите инвестиции.

Телец

Възможно е да възникне ситуация във връзката ви, която да изглежда двусмислена, поради което ще бъдете завладени от илюзии. Звездите ви съветват да проявите предпазливост и здрав разум.

Може би, ще се наложи да преразгледате взаимоотношенията си с конкретен колега и едва ли, ще сте в позицията да отстоявате своята истина. Очевидно, нещо се е променило в него, а вие все още не сте разбрали, на какво се дължи различното поведение на този човек.

Може би, ще изпитате нерешителност за бизнес сделки днес. Планетите са в добра потреба за финансово благоденствие, така че не се чудете, а просто направете своите сделки. Много е вероятно да успеете да реализирате повече от очакваното.

Близнаци

Бъдете готови да получите много приятна изненада през този ден. Най-вероятно ще получите подкрепа от звездите, ако подходите с романтична тоналност към вашата интимна  половинка.

Изглежда сте се съсредоточили върху работни проекти, които са блестящи като идея. Навярно ще откриете, че всъщност добре забравеният стар проект е на крачка от вас и ще ви поднесе онази желана реализация, която е вашата цел от години. Просто се подсетете за него.

Днес е от съществено значение да мислите за печалби и да се възползвате от всяка една възникнала възможност за това. Този ден е градивен във финансово отношение, което ще рече да преминете в режим на реализация.

Рак

Бъдете предпазливи по отношение на доверието. Вероятно, ще бъдете угрижени за своята връзка. Не се притеснявайте, осигурете си повече пространство за „дишане“, за да вдишате любовни трепети.

Очакват ви обичайните проблеми на работното място, работа, работа и пак работа. Трябва да потърсите друг метод, заменяйки този, върху който сте се задълбали. Тоест, следва да промените стилът си в работната сфера, за да не се чувствате изоставащи, тъпчейки на едно и също място.

Твърде е вероятно его-то ви да ви подведе през този ден, което ще направи така, че парите да „идват“ към вас изключително бавно. Затова покажете смирение и изразходвайте парите си разумно.

Лъв

Денят ви насърчава да се устремите към повече любов, мир и разбирателство във връзката ви. И навярно ще усетите, че въпреки ежедневните проблеми, в крайна сметка „всичко е любов“.

Опитайте се да не бъдете завладени от негативни емоции. Изглежда сте хвърлили доста нерви на работното си място, „жертвайки се“ за един или друг колега. Няма смисъл от подобни щедрости. Днес му е времето да помислите за себе си, загърбвайки себеотрицанието.

Очертава се труден ден във финансов аспект. Може би, ще преразгледате семейният си бюджет и някои неща може да ви стресират, но в същото време си заслужава, за да нанесете необходимите корекции.

Дева

В отношенията ви, изглежда ще възникнат упреци спрямо вас за отминали  интимни връзки. За да избегнете евентуални конфликти, не забравяйте библейското - „ Не наливайте ново вино в стари мехове “. Въпреки всичко, нека компромисите да бъдат направени от ваша страна, съветват звездите.

Излезте от сегашното си кататонично състояние, съветват ви звездите. Имате необходимите умения и може спокойно да вземате печеливши решения в работата си. Подобни, макар и краткотрайни психози от стресови ситуации, само ви объркват. Именно днес ще докажете на себе си, че сте извън обсега на черните мисли.

През този ден може да останете объркани. Вероятно, това ще се дължи на това, че търсите парите на грешното място и време. Обновете финансовите си планове, защото се очертават добри дни за благи печалби.

Везни

Дори да се почувствате самотни, ще имате възможността предоставена от звездите, да изпитате утехата, че не сте сами на този свят. Най-вероятно ще усетите, че дишате един и същи въздух с ваши близки, родители или приятели. Вашето тяло ще бъде храм на божествената енергия.

Резултатът от вашата работна дейност ще бъде такъв, че не само ще можете да постигнете планираното, но и да наваксате пропуснатото през отпускарските дни. Вероятно, ще имате добри отношения с колеги, подчинени или шефове.  

Парите ви, едва ли ще бъдат в излишък особено днес, затова се опитайте да не изпаднете пред „фалит“, улисани в излишни покупки. Това не означава, че трябва да търсите евтини неща, за да се забавлявате, а да се отнесете отговорно към финансите си.

Скорпион

Възможно е небрежното говорене да отегчи половинката  ви. Потърсете благите думи, празнословието не ви подхожда! На самотните ще им се наложи, да положат изключителни усърдия в търсенето на нова и истинска интимна връзка.

Ако искате наистина да се издигнете високо в кариерата си, тогава трябва да се опитате да дадете приоритет на основните си цели, а не на болни химери. Направете си една ретроспекция, какво сте постигнали до този момент и работите ли с достатъчно усърдие, за да преследвате заветната си цел.

Изключително труден ден за финансите, бъдете много внимателни. Ще бъде жалко да загубите пари от рискови инвестиции или покупки.

Стрелец

В случай, че сте самотни, първо се уверете дали сте готови да приемете нови предложения. Също така, не давайте празни надежди на онези, които имат любовни трепети към вас. Всяко едно заблуждение от ваша страна, може да бъде проекция на същото, спрямо вас в близките дни.

Принципно не сте от хората, които се страхуват да поемат по-взискателни отговорности, но през този ден, може би ще сте изправени пред противоречива ситуация, която може да ви затрудни. Най-вероятно ще успеете да се справите и с този проблем, вземайки соломоново решение.

Вероятно, днес ще станете свидетели на човешката алчност, това със сигурност ще ви накара да останете потресени. Парите не са коренът на всяко зло. Алчността е корена на злото. Може да благодарите за този подарен урок, който ще ви напъти към смиреността.

Козирог

За да избегнете залезът на настроението ви още с настъпващият изгрев, бъдете готови за отстъпки, спрямо половинката си през този ден. Не обръщайте внимание на дребнавостите, застанете над нещата и украсете този ден с романтика и любов.

Изглежда ще намерите сили да възроптаете срещу някои несправедливости  на работното ви място. И все пак изложете своето разочарование с такт и лоялна дипломатичност към онези колеги, които вечно ви създават проблеми.

Вероятно, днес ще бъдете по-обрани в харченето на пари. Разходите се очертават да надхвърлят планирания бюджет. Този ден не е подходящ за какъвто и да е вид инвестиции.

Водолей

Влюбените двойки да се вслушват в думите на партньора си, това е завета на Купидон за този ден. Това със сигурност ще заздрави връзка ви. За самотните, този ден се очертава да бъде процъфтяващ.

Звездите ви дават знак да не се заблуждавате, че прикритото ви мило поведение и преструвки, няма да се приемат като лицемерие от ваша страна. Напротив, особено днес ще съзрете в очите на някои колеги, че ви възприемат като ласкатели. Заемете другата позиция, онази откритата, направете го категорично и в същото време грациозно.

Не се подавайте на суетните си желания, проявявайки несериозност да  харчите парите си за глупави неща. Понякога, магазините се оказват доста ехидни капани за наивността, така че бъдете прозорливи.

Риби

Бъдете внимателни през този ден, звездите са на мнение, че има вероятност от възникване на конфликти в интимната ви връзка. Постарайте се да избегнете всеки повод за прехвърчане на искри в любовното ви гнездо.

Ще трябва да наложите себе си на работното си място. Не би следвало присъствието ви да се възприема като мълчаливо отсъствие!  Препоръчително е да покажете на някой колега, че сте в пъти повече професионалисти.

Изглежда, този ден звездите ви дават ясни знаци за определени печалби. Затова, не се колебайте да инвестирате или да си закупите неща за вашето благо. Възползвайте се от този благодат.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.