Овен

Не позволявайте на хората около вас да влияят или противодействат на определени ваши мисли. Няма да имате време да се занимавате с неща, които ще отнемат от правото ви да бъдете себе си. Оставете на другите да се справят с техните си проблеми.

Здравословното ви състояние едва ли ще бъде застрашено днес. Но въпреки това профилактичните мерки са препоръчителни. Увеличете приема на фибри, плодове и зеленчуци и органична храна, тъй като тя е без консерванти и инсектициди.

Телец

Ще имате известни затруднения при вземането на решение. Ако сте максимално честни, едва ли някой ще посмее да ви се противопостави. В случай, че пропуснете възможността да си дадете ясна сметка за нещата от живота, навярно не бихте могли да се справите с пречките днес.

Може би, днес ще искате да направите всичко за другите, жертвайки времето си в името на чуждото благополучие. Освен това, трябва да приемате повече течности, за да поддържате здравето си на необходимото ниво.

Близнаци

Ако не искате да участвате в неприятни ситуации, в този ден ще трябва да избягвате по-специално хората, за които знаете, че имат желанието да се възползват от вас. Днес също ще продължат това си деяние, докато не се изтощите.

Здравето ви ще бъде относително добро, дори повече отколкото очаквате. Фитнесът навярно ще донесе допълнителни ползи за здравето. Избягвайте нездравословната закуска, както и мазни и пържени храни.

Рак

Ако до вчера не сте имали най-малката идея как да постигнете определени цели, то днес ще се отвори врата на прозрението и ще трябва да влезете, преди тя да се затвори отново. Незабавното поемане на правилния път, ще бъде от решаващо значение. Препоръчително е да си възвърнете увереността в себе си.

През този ден трябва да бъдете особено предпазливи относно нездравословните храни. Странете от ястия като зеле със свинско и други такива тежки храни, защото кръвното ви налягане може да достигне до опасни нива.

Лъв

Вероятно, сте поели по неправилния път и очевидно допускате близо до себе си хора, които  ви се качват на главата. Крайно време е да ударите спирачки, да поставите такива граници или пътища, които са непроходими за онези, които прекаляват с вашата прекалена доброта.

Избягвайте изкусителните закуски и храни, които могат да покачат холестерола. Повече пресни плодове и зеленчуци ще засилят имунната ви система. Също така, малко повече упражнения и свеж въздух ще доведат до положителни резултати.

Дева

Опитайте се да бъдете по-отворени към тези, които са във вашето близко обкръжение. Също така, не допускайте останалите да усетят вашата подозрителност, навярно сте недоверчиви по природа, но липсата на доверие днес, може да ви изиграе лоши шеги. Имайте предвид, че ви предстоят вълнуващи приключения, които ще трябва да преживеете с възторг.

Днес не е препоръчително да приемате месо в големи количества. Здравословната и лека храна ще промени към добро здравословното ви състояние. Вашето здраве е ваше богатство - съветват звездите.

Везни

Всяко едно усилие, което положите днес, ще доведе до положителен резултат, така че не се отчайвайте. Може би, ще почувствате липсата на достатъчно време, така че ще трябва да жертвате нещо. Не се отказвайте от тази възможност, в противен случай може да съжалявате.

Днес, трябва да подходите разумно към здравето си. Не се задържайте дълго пред телевизора или компютърните технологии, защото това ще предизвиква изкуствен глад и най-вероятно ще прибегнете към нездравословните храни. Променете начина си на живот днес, а не само диетата си.

Скорпион

Преминете направо към ежедневните си цели, а утре ще помислите за останалите. С всеки изминал час ще можете да придобиете по-ясна визия за нещата, които се явяват препъни камък. Ще имате необходимото спокойствие, за да му се насладите днес.

Повечето от вас трябва да обърнат внимание на телесното си тегло през този ден. Може да пристъпите към някаква диета, както и да започнете специални физически упражнения. Така ще се почувствате съизмеримо по-добре.

Стрелец

Опитайте се да бъдете търпеливи през този ден, в който няколко неща могат да се объркат и да се окажат напълно различни, в сравнение с това, което сте си представяли. Ще наложи да бъдете силни, за да преодолеете дори най-високите препятствия, без да поглеждате назад. Поддържайте дистанция между вас и проблемите.

Подобряването на хранителните ви навици днес, би допринесло за по-голям напредък във фитнес упражненията. Като цяло вие сте защитени от „лошото здраве“, затова се възползвайте от този високо-енергиен ден, който ще е само и единствено във ваша полза.

Козирог

Днес, нервната ви система ще бъде поставена на тест за издръжливост. Изглежда, някои хора ще ви ходят по нервите, въпреки това, ще успеете да контролирате себе си. Опитайте се да се откъснете от проблемите, които ще ви нападнат. Възможно е да се окажете сурови и твърди, ала това ще бъде от полза за вас и останалите.

Внимавайте за здравето си днес. Прекаленото преяждане може да ви нанесе огромни здравословни щети. Контролирайте приемът на храна и избягвайте всякаква склонност да похапвате повече лакомства.

Водолей

Вероятно, ви очакват две изненади, едната е много горчива, а другата категорично положителна. Възможно е да се появи някакво неудобство, което ще забави сутрешните ви планове и ще ви доведе до конфронтации.  Въпреки това, не се притеснявайте, защото следобед ще се случи така, че настроението ви ще отскочи нагоре. В края на деня удовлетворението ще надделее над нервността.

Бъдете спокойни, няма да бъдете подложени на продължително заболяване. По възможност, намалете приемът на кафе през този ден и избягвайте прекалено лютивите и пикантни храни.

Риби

През този ден би било много по-разумно да отделите повече време за размисъл. Вероятно, вече знаете какво ви притеснява и ще избегнете излишните битовизми.  Игнорирайте състоянията на сантименталност, които най-вероятно ще подразнят околните. През този ден ще имате нужда от концентрация и решителност.

Днес, може да ви се наложи да отидете на профилактичен преглед при вашия личен лекар. Дори да не се чувствате зле, трябва да проследите здравословното си състояние. Ако страдате от някакъв хроничен проблем, задължително се консултирайте със съответния медик.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.