Овен

Днес имате шанса да се срещнете или да осъществите разговор с някой, който е в чужбина. Въпреки че разговорите ви могат да бъдат делови, отношенията ви могат да прераснат в нещо по-сериозно в бъдеще. Направете добро впечатление днес с интелекта си.

Ако сте „старо куче“ във фирмата, то имате знанията, уменията, силата и волята да се справите с всяко предизвикателство на работното ви място. Много е вероятно пред вас да се отворят нови врати с възможности за кариерно развитие.

Вероятно, в момента финансите ви са в застой и се чудите какво точно да направите, за да увеличите финансите си. Каквито и усилия да положите днес, вероятно няма да доведат до очакваният резултат, така че свийте разходите си.

Телец

С настоящата планетарна конфигурация всичко, което предприемете днес с любимият ви човек ще се увенчае с успех. Ще имате възможност да се насладите на романтична вечер с половинката ви, опознавайки я още по-добре.

Днес, вероятно ще изложите на показ своята креативност като направите презентацията си по нов начин или измислите нова рекламна стратегия. Имате пълна свобода да разгърнете таланта и въображението си.

Това, което ще ви вълнува днес относно финансите са глобалните ви цели и спестяване на големи суми пари от направена инвестиция. Ще разберете, че спестените левчета от кафе например са само капка в морето, а на вас вероятно ви трябват много по-мащабни суми.

Близнаци

Звездите днес ще ви вдъхнат нужната увереност да изразите най-дълбоките си чувства към любимия ви човек. Не се страхувайте да вземете думата и първи да започнете разговорът, няма място за притеснения. Захвърлете неувереността си, тъй като най-вероятно успехът ви е в кърпа вързан.

Отваряйте си очите и ушите днес, тъй като може да научите много важна информация от разговорите, които водят колегите ви. Измежду всички приказки може би, ще чуете нещо, което ще ви помогне да спечелите с подходящата стратегия.

Днес може да ви изпадне много добра сделка с голяма печалба. Най-важното е да не взимате прибързани решения, смятайки че ще изпуснете голямата възможност. Доверете се на по-рационалната и спокойна част от вас. В противен случай банковата ви сметка може да пострада.

Рак

Ще сте на една и съща вълна с най-близкият ви човек и разговорите ви ще вървят гладко без никакви проблеми. Обсъдете важно предстоящо пътуване или инвестиция и преценете какви финанси ще са ви необходими.

Днес вниманието на всички, с които работите в екип ще е насочено право към вас. Творческият ви импулс ще зареди околните с ентусиазъм и стремеж към успех. Изявете лидерските си умения през този ден, звездите ще ви подкрепят.

Ще се радвате на добра печалба днес и банковата ви сметка ще бъде щастлива от този факт. Усиленият ви труд най-накрая ще даде резултат. Ще се почувствате ценни и значими днес от това, че портмонето ви е пълно.

Лъв

Днес, самотните могат да срещнат така желаният човек, на когото са се възхищавали от дълго време. Семейните могат да се възползват от благоприятното разположение на планетите и да си отделят малко повече време един за друг. Добра идея е да се погрижите и за социалните ви контакти с общи приятели.

Покажете увереност на работното ви място днес. Не се страхувайте да споделите идеите и проекта си с ръководните кадри във фирмата ви. Ще получите одобрение, колкото и да не ви се вярва.

Ограничете онлайн покупките днес, тъй като има опасност да похарчите много пари за неща, от които ще останете разочаровани. Не се поддавайте на емоциите си, за да се предпазите от погрешни финансови решения.

Дева

Очаква ви весел и безгрижен ден в компанията на половинката ви. Излезте навън и се забавлявайте на воля. Облечете си по-нестандартни и бляскави дрехи и се пригответе за романтична вечеря на фона на красивия залез.

Възможни са някои разногласия между колегите в офиса ви днес. Вероятно, ще влезете в ролята на помирител като човек с голям житейски опит. Определено ще имате ключова роля в сплотяването на колектива с уравновесеното си поведение.

Ако на скоро сте се опарили от лоша сделка и сте научили урока си по трудният начин, вече ще гледате с друго око на парите, които харчите. Днес, вероятно ще купувате само неща от първа необходимост на възможно най-ниската цена, която видите.

Везни

Връзката ви днес може да тръгне в нова посока и да осъществите промяната, която сте планували заедно с вашата половинка. Подгответе се за парти да отпразнувате важното решение, което сте взели. Планетите ще са на ваша страна и също ще допринесат за веселата атмосфера през този ден.

Избягвайте хората, които ви изнервят и напрягат допълнително на работното ви място. Съсредоточете се върху най-приоритетните работни задачи, без да обръщате внимание на шушукането на колегите ви.

Парите ще дойдат при вас днес. Ако всеки ден до сега  бяхте работили толкова фокусирано и целеустремено, вероятно сега щяхте да сте малко по-богати. Насладете се на добрият ви приход, но не прекалявайте с пазаруването.

Скорпион

Самотните нека бъдат приключенски настроени днес и да потърсят нови запознанства от непозната компания със сходни интереси и предпочитания. Семейните вероятно ги очаква страстна, бурна нощ.

Вижда му се краят на усиленият ви труд по проектите, които работите. Прегледайте внимателно всичко, ако е нужно няколко пъти дори, преди да предадете документацията си на шефа ви. Определено ще впечатлите всички в офиса ви днес.

Време е да свалите розовите очила и да се погрижите за важните неща в живота ви. Проверете дали сте платили всички сметки, преди да похарчите парите си за поредната нова тениска. Не отлагайте плащането на задълженията ви.

Стрелец

Семейните могат да вдъхнат нов живот във връзката си като отидат на кратка почивка за уикенда и внесат разнообразие в отношенията си и хората, с които се срещат. За необвързаните, днес планетите ще предоставят чудесна възможност за ново запознанство на необичайно място, което не сте посещавали скоро.

Работата ви днес ще ви се стори като детска игра. Ще свършите работата си за целия ден за отрицателно време и дори ще ви остане свободно време. Не позволявайте на никой и нищо да развали доброто ви настроение.

Съсредоточете вниманието си днес върху вашият личен бюджет и това, което отделяте за подобряване на външният ви вид и самочувствието си. Грижите се за всички около вас, но не и за самите себе си. Обърнете внимание на личните си потребности  днес.

Козирог

С настоящата планетарна конфигурация с лекота ще водите разговори по сериозни теми с любимият ви човек. Ще запазите хармонията и топлината в отношенията си днес. Самотните ще имат възможността да срещнат интелигентен и привлекателен човек на събиране с приятели и познати.

В случай, че работите на компютър, днес трябва незабавно да се погрижите да вкарате ред в хаоса, който сте създали. Подредете си нещата по папките,  премахнете ненужните файлове и съхранете най-важните неща на флашка, тъй като има голяма вероятност от срив в системата или поява на повреда в компютъра ви.

Може би, днес ще се развихрите по магазините и ще пазарувате неудържимо. Не изпразвайте портмонето си до последната стотинка, за да не останете с оскъдна сума до заплата. Замислете се дали всичко, което си купувате днес, ще си заслужава две седмици лишения.

Водолей

Вероятно, все още процесът на опознаване и напасване на характерите с човекът до вас е в развитие. Отделяйте си повече време, което да прекарвате заедно и бъдете честни и открити в разговорите си. Самотните нека проявят търпение, докато намерят сериозен човек за по-дълготрайна връзка.

Работата ви днес ще спори и нищо не е в състояние да ви изплаши. Вероятно, ще сте много добре подготвени за всякакви проверки или ревизии. Ще се наложи да успокоите колегите си, които изпадат в паника при подобни ситуации.

Ако усещате, че работата ви поглъща все повече и нямате време за най-близките си, то си отделете време за размисъл. Парите са ви необходими, за да осигурите всичко необходимо за семейството си, но къде сте вие? Погрижете се за здравето си и уравновесяване на психиката си днес. Инвестирайте в себе си през този ден.

Риби

Ако все още търсите любовта, навярно няма да я откриете точно днес. Тези от вас, които са обвързани ще могат да се насладят на вкусна вечеря с половинката си в приятна и уютна обстановка.

Може би, днес ще прекарате часове наред в писане на компютъра ви, но в края на деня няма да има кой знае колко забележим напредък в изпълнението на задачите ви. Не се притеснявайте, това е само на пръв поглед. Много скоро ще получите положителна обратна връзка за работата си.

Днес може да ви просветне лампичката, която да ви напомни, че трябва да сте по-умерени в шопинга. Следенето на разходите ви, вероятно ви е направило по-дисциплинирани и вече не се поддавате на емоционални покупки като видите надпис „разпродажба“, „промоция“ или „намаление“. 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.