Овен

Не се залъгвайте, че сте неустоими за противоположния пол и всички са лудо влюбени във вас. За да постигнете някакъв напредък във връзката си, преценете с какво разполагате и помислете как да подобрите отношенията си с партньора ви. В противен случай трудно ще избягате от проблемите.

Възможно е днес да похарчите маса пари, за да създадете една красива илюзия, че може да изглеждате като звезда от червения килим. Спестете си парите и не подражавайте сляпо.

Телец

Самотните днес ще имат възможността да срещнат подходящ за тях човек и да проведат стойностен разговор. Дори да ви се струва, че нещата не са сериозни, продължете да излизате с този човек, тъй като има шанс тази връзка да се задълбочи и няма да останете незабелязани.

Днес може да си отдъхнете, тъй като най-вероятно ще получите парите, които отдавна очаквате. Похарчете пари за себе си през този ден. Може да се погрижите за комфорта си с отпускаща процедура за маникюр или педикюр.

Близнаци

Днес, може да има известно противоречие между това, което ви казва разумът и гласът на сърцето ви. За да изпълните целите си свързани с личният ви живот, би следвало да послушате разума си и да изпълните плановете си, но интуицията ви вероятно ще ви продиктува други спонтанни желания.

Днес може да направите инвестициите, които обмисляте от известно време насам. Звездите ще ви вдъхнат сила и увереност да победите конкуренцията и да се преборите за много добра сделка.

Рак

Вероятно, през този ден трудно ще осъществите плановете си за отдих, тъй като постоянно ще изникват някакви непредвидени ангажименти и ремонтиране на разни неща в дома ви. Не позволявайте на тези дребни проблеми да развалят настроението ви.

Колкото и да се опитвате да заобикаляте хората, на които дължите пари, така или иначе ще се наложи да върнете парите. Така, че отделете нужната сума и върнете заема си още днес, за да запазите добрите отношения с приятелите ви.

Лъв

Ако с партньора ви работите за обща цел свързана с изграждане или обзавеждане на нов дом, то днес вероятно ще преодолеете всички препятствия и ще изпълните идеята си брилянтно. Така че тази вечер може да отпразнувате събитието с шампанско и ягоди.

Компанията, с която се движите може да ви подтикне да похарчите не малка сума за нещо необичайно за вас като скъп парфюм или маркови слънчеви очила. Отпуснете се и си купете това, което ви е на сърце, все пак трябва да усетите радостта от парите.

Дева

Днес, може да се наложи да стоите на разстояние от любимия ви човек, тъй като напрежението между вас може да ескалира в сериозен скандал. Вместо да се карате кой и какви жертви е направил за връзката ви, по-добре се оттеглете мълчаливо, за да си спестите евентуални обиди.

Денят е подходящ да похарчите пари за себе си, за да се почувствате като пълноценни хора. Без да правите компромис с качеството, вероятно ще заложите на скъпи и луксозни стоки, за да си доставите удоволствие.

Везни

Днешната планетарна конфигурация предразполага към една невероятна романтична вечер, която дълго време няма да забравите. Необвързаните ще имат шанс да срещнат любовта на най-неочакваното за тях място.

Това, което ще искате да направите днес за половинката ви ще ви коства известна сума пари, които не са предвидени в бюджета ви. Добра идея ще бъде да впечатлите човека до вас.

Скорпион

Не позволявайте на рутинните ви дейности и домакински задължения да ви заробят целия ден вкъщи в готвене, чистене и подреждане. Звездите са на друго мнение, така че си оставете време и сили да излезете някъде с любимият ви човек, за да си и прекарате чудесно.

Днес, вероятно ще похарчите повече пари за хранителни продукти. Освен базовите продукти най-вероятно ще закупите и много „глезещи“ деликатеси и сладки изкушения, които ще завишат доста сметката ви.

Стрелец

Една стойностна и стабилна връзка изисква много време, усилия и компромиси, както от ваша страна, така и от страна на партньора ви. Ако нещо ви липсва в любовта и не се чувствате истински щастливи, споделете това с половинката си без да се притеснявате.

Вероятно, днес няма да се интересувате от сметки, приходи, разходи и такива неща, тъй като за вас това са просто едни цифри. Парите, които ще похарчите ще са свързани предимно с продукти и стоки от първа необходимост.

Козирог

В случай, че забележите някакви недостатъци във външния вид на партньора си, днес трудно ще си замълчите и вероятно деликатно ще намекнете за конкретните несъвършенства, за да бъдат поправени.

За да не взимате погрешни финансови решения, по-добре се допитайте до безпристрастен финансов експерт, който не би действал емоционално като вас. Не робувайте на приказката: „Акъл не искам, пари ми дай!“. Точно съветите, които ще ви дадат ще ви спестят много загуби.

Водолей

Днес, може да изпитате ревност и вероятно ще настоявате партньорът ви да си признае всичко, преди да му представите конкретни доказателства в подкрепа на обвиненията ви. Не бива да премълчавате съмненията си, разговаряйте помежду си и изяснете отношенията си точно в този ден.

Днес много лесно може да прекрачите границата на бюджета си и пазаруването ви да се превърне в разхищение. Най-добре не излизайте по магазините с много пари в брой и оставете банковите си карти в къщи, за да не се върнете с празен джоб в края на деня.

Риби

Може би, през този ден в главата ви ще се въртят сцени с неприятни събития, които нямат нищо общо с действителността, а са породени от вашите страхове и ревност. Вероятно, в края на деня ще си дадете сметка, че сте изгубили цял ден в съмнения и негативни мисли, без изобщо да е имало конкретна причина.

Днес, може да сте толкова отегчени, че последното нещо, за което ще мислите са финансите ви. Най-вероятно ще отклоните поканите на роднините ви да им гостувате. Ако стоите далеч от онлайн магазините, може би днес ще спестите пари.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.