Овен

Бъдете търпеливи през този ден. Нещата за нова връзка ще се уравновесят и ще последва равномерно, циклично развитие. Ще преодолеете ограниченията - съответно ще постигнете целите и желанията си.

Този ден ще бъде весело на работното ви място. Вероятно, някой колега или колеги, ще останат учудени, защо шефът уведомява всички служители по електронен път, какви са работните задачи, вместо да се провикне на глас и да нареди ангажиментите на екипа. Ще се посмеете и на други подобни „недоразумения“.  

Денят е благоприятен за онези, които предимно работят на процент (комисионна). Бъдете гъвкави в преговорите, защото предполагат сериозни печалби. Тези, които възнамеряват да инвестират, да се въздържат от влагането на крупни суми.

Телец

Очертава се „букет“ от сериозни проблеми, свързани с несвоевременни, необмислени действия или решения днес. Препоръчително е, да реформирате вашите истински стремежи и намерения за връзката си.

С нищо особено няма да се отличава и този ден на работното ви място. Нещата ще се движат надолу и нагоре, като в асансьор. Поставянето на определени цели, едва ли ще се увенчае с успех. Не ви остава нищо друго освен да си довършите работните ангажименти.

Денят не е благоприятен в сектор финанси, затова стопирайте всеки инвестиционен план. При покупко-продажби нещата изобщо не са розови, има вероятност да направите значително повече разходи, отколкото приходи. Най-добре задръжте поне до следващият ден.

Близнаци

Днес ви предстои да вземете правилното решение. Ще трябва да направите избор и да изразите своето мнение на реалистична основа. Любовните търсения и трепети, биха ви посочили скритите истини и значения във вашата връзка.

Звездите ще ви подкрепят в професионален план. Нещо повече, може да очаквате подарък от тях - нова идея, която ще бъде изключително печеливша. Направете задълбочено проучване на тази иновация през този ден. Идеята определено си струва!

Изключително важен ден за вас по всички финансови въпроси. Може да разчитате на факторът късмет, защото планетите са разпределени много добре за вашият просперитет. От вас се изисква само да огледате и най-малките детайли, преди да вземете на абордаж целите за инвестиции и покупки.

Рак

Очакват ви добри любовни и романтични взаимоотношения, както и условия за нова интимната връзка. Днес е необходимо да проявите умереност и да разчитате повече на своята интуиция, отколкото на обещанията.

Планетарната конфигурация не е във ваша полза в сектор кариера. Вероятно, ви очаква трудна комуникация с колеги и клиенти. Бъдете особено внимателни с изречените думи през този ден.

Добрата новина относно финансите е, че ще се радвате на това, което имате като паричен ресурс. Но шансовете за печалби ще стават все по-малки. Ако ще продавате, тогава планирайте продажби извън населеното ви място, ала на къси разстояния.

Лъв

Денят е особено благоприятен за запознанства и намирането на нови приятели. Повечето от самотните, вероятно ще се зарадват за осъществяването на нова романтична връзка.

Можете да очаквате един труден работен ден. За някои от вас предстоят дълги и отегчителни срещи и дискусии. Като цяло напрежението в работен план се очертава да е драстично високо. Пазете се, има вероятност да изпаднете в депресивни състояния от работното натоварване.

През този ден, едва ли ще можете да получите шанс за реализиране на очакваните от вас печалби. Може би, това ще се дължи на факта, че сте заложили на дългосрочните си стратегии. И все пак има изход от тази ситуация, като заложите на малки печалби от оборот в краткосрочен план.

Дева

Времето е особено подходящо за запознанства с цел сериозна връзка. От друга страна не бива да се рискува с влагането на предварителни чувства към несигурни партньорства, защото има сериозна опасност от провали.

Днес ще бъдете като Слънцето, ще се наложи да помагате на повечето си колеги. Ако пък знаете английски език, може да се наложи да преведете на ваш колега, вместо да се мъчи да си превежда чрез гугъл преводачът. Хубаво ще бъде да се досетите, че и Слънцето не може да огрее навсякъде.

Денят е благоприятен за покупки. Вероятно, ще поискате да похарчите доста пари за някои неща. Може да си позволите подобен лукс, ако харчите с разум, а не под давление на емоциите. По-малко емоции, повече спестени пари.

Везни

Вероятно, днес е най-благоприятното време за нещо различно и ново във връзката ви. Експериментирайте и двамата, за да успеете да реализирате най-смелите си мечти. Удоволствие започващо с вълнуваща романтика.

През този ден на работното ви място може да очаквате вашите проекти и задачи да бъдат изцяло във ваша полза. Безработните имат уникалният шанс да открият желаната работа, но може да се наложи да използват протекции или лобиране от близкото им обкръжение.

Тези от вас, които се занимават с кредити ще имат шанса да спечелят добри пари. Ако сте в бизнесът, вашите предишни инвестиции ще ви донесат чудесни дивиденти. На неюридическите лица, звездите препоръчват по възможност да пестят повече.

Скорпион

Очертава се ден изпълнен с изненади в сектора любов. Лошата новина вероятно е, че някой ще се опита да ви противопостави срещу вашият партньор. Добрата новина е, че повечето от вас не биха се поддали на клюки и интриги, съхранявайки достойнството си.

Днес, вероятно работният ви ентусиазъм ще бъде доста под чертата от необходимото ниво. Това ви състояние би ви навлякло доста неприятности, затова се опитайте да се концентрирате и да се настроите за нормален ритъм на работното място.

Може да бъдете малко по-спокойни във финансов план. Звездите не предвиждат особени трусове при покупки и инвестиции. Най-важното е да узнаете, че ако сте взели заеми през отминалите дни, ще се наложи да приключите с тази дължима сага още днес.

Стрелец

През този ден вашите виждания ще се разминават с тези на половинката ви. При така създалата си ситуация, едва ли ще стигнете до консенсус. Това може да породи сериозни конфликти.

Благоприятен ден и в същото време доста натоварен в сектор работа. В случай, че проявите повече креативност, може да очакване завишаване на работната производителност. На повечето от вас ще им се наложи да се запознаят с новите технологии.

Днес има вероятност да бъдете повлияни от мнения и съвети на странични хора за евентуални покупки. Най-добре ще бъде да се захванете сами с решаване на паричните въпроси. Вероятно, ще ви отнеме много време в изчисления и проверка, ала за сметка на това резултатите ще надминат вашите очаквания.

Козирог

Бъдете обрани в изразите си, защото има опасност да нараните своя партньор. Вероятно, повечето двойки ще водят ненужни спорове през този ден. Най-добре е да проявите разумност, за да не попадате в излишни битовизми.

Планетарните позиции дават знак, че се налага да имате добро настроение на работното ви място. Това ще привлече повече мотивираност сред колегите ви. Нещо повече, опитайте се да ги насърчите и определено целият екип ще работи с високи обороти.

В случай, че разполагате с добра сума спестени пари, бихте могли да направите множество покупки за довършителни работи по жилището си, или да допълните и промените интериора на кухня, спалня или хол например. Определено ще останете доволни от този си избор.

Водолей

Вероятно, днес партньорът ще ви обърне гръб и това определено ще ви накара да тъгувате. Ще ви липсва любвеобилното отношение и топлата подкрепа. Опитайте се да разберете половинката си, която ще има сериозни работни проблеми.  

Вероятно, днес вашата самоувереност и решителност ще ви обърне гръб. Повечето от вас ще бъдат пренатоварени от работни ангажименти, особено онези в частният сектор. Може би, много трудно ще се справите с тези ситуации на работното ви място.

Не очаквайте високи приходи през този ден. Организирайте се за нови идеи, които ще ви донесат доста добри печалби в близкото бъдеще. Днес някои от вас със сигурност ще прибягнат към кредити. 

Риби

Днес, най-вероятно ще попаднете в неочаквана ситуация. Вашата половинка със сигурност ще ви помогне, но не трябва да разчитате изцяло на тази подкрепа. Активирайте всичките си интуитивни ресурси и заедно ще намерите оптималния начин за излизане от неприятният „капан“.

Ако сте безработни, най-вероятно ще получите покана за интервю за дадена свободна работна позиция. Ще бъде добре да разгледате внимателно изискванията, трудовият договор, права и задължения, както и работното възнаграждение.  

Тези, които планират да инвестират днес, ще бъдат одобрени от звездите и може да разчитат на сериозни печалби. Финансовото ви състояние ще бъде стабилно през този ден.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.