Овен

Изглежда ще бъдете разсеяни и не много внимателни в отношенията си, тъй като работната динамика ви е погълнала. Това вероятно ще се отрази нездравословно на връзката ви. Опитайте се да се насладите на времето, което ще прекарате с вашата половинка, без да говорите за работа и проблемите, които я съпътстват.

Има голяма вероятност да влезете в конфликт с някои ваши колеги днес. Постарайте се да бъдете по-сдържани и да не изричате всичко, което си мислите по техен адрес. Покажете зрялост, за да ви уважават.

Добре ще бъде да вложите пари за нови придобивки за най-близките ви хора. Ако имате бизнес, потърсете благотворителни инициативи, в които да се включите. Знайте, че доброто, което направите сега, много скоро ще се върне при вас.

Телец

Очаква ви ден изпълнен с неприятни новини и промени в личен план. Може би, не сте ги очаквали, но най-вероятно ще са породени от вашите действия в предишните дни. Ще има и положителни промени, но този път бъдете внимателни, какво правите и какво говорите.

Вероятно, днес ще сте гневни на някой ваш колега, който е объркал някой добър работен проект, над който се работили с дни наред. Опитайте да потушите своят гняв и вложете максимумът, на който сте способни в професионален план.

Финансовото ви положение днес, ще е относително стабилно и ще може да преодолеете всички трудности по пътя ви. Може дори да се решите да направите някои по-рискови покупки, тъй като разполагате с малко повече пари.

Близнаци

Благоприятно време за планиране на вашите бъдещи отношения. Ще се наложи да се концентрирате върху бъдещето ви, годеж, брак или съвместно съжителство. Силно влюбените да следват рационалността, след като първоначалните страсти са стихнали.

Ако сте замислили въвеждането на някои промени и иновации, вероятно първоначално ще срещнете съпротива от страна на колектива ви. Ясно, точно и конкретно обяснете концепцията си, като представите проучванията си и очакваните резултати.

Денят е благоприятен за добре обмислени инвестиции. Ако вложите парите си по разумен начин, парите ви ще се умножат. Намерете време и да се разплатите с всички сметки, за да си направите план с какво разполагате и до колко може да се отпуснете в харченето.

Рак                                                                       

Самотните най-вероятно ще предпочитат да отделят повече време за себе си. Може би, ще опитат да намерят себе си в някакво ново „измерение“, защото все още се чувстват несигурни в чувствата си, които изпитват към отминали или предстоящи партньори.

Днес, работата в екип ще бъде много благодатна. В случай, че сте нов служител, ще откриете, че всички ви подкрепят и  помагат в работният процес. Ако се наложи дори си записвайте,  за да се справяте самостоятелно, без помощ в следващите дни.

Благоприятен ден за финансови постъпления. Ако сте дали пари на заем, то днес неочаквано може да ви бъдат върнати. Но ако пък сте длъжник на някого, то може да се наложи да върнете взетата сума.

Лъв

Изглежда, че ще останете разочаровани и вероятно ще сте незабележими  през този ден. По възможност игнорирайте онези, които не ви отразяват и не забелязват дори и най-дребните промени при вас. Търсете хората, които изпитват максимална обич към вас и ви възприемат с радост такива, каквито сте.

За щастие ще има колега, който да ви се притече на помощ в кризисната ситуация, в която може да изпаднете днес. Не изпадайте в паника, ако се появи проблем с техниката, а се допитайте до специалисти в тази област.

Заемете се с изчисление на всички задължения, които имате и избягвайте взимането на стоки на лизинг. Ще се наложи да сте на финансова диета, като ограничите излишните харчове до минимум, в противен случай, ще затънете в дългове.

Дева

Влюбените двойки ще се опитат да оставят настрана различията си в името на големите си бъдещи идеи. При семейните двойки димът ту ще се появява, ту ще изчезва. Нека да се мобилизират, за да няма дим и пушек. Самотните вероятно ще засияят от радост, защото ги очакват много добри изненади днес.

Ако не игнорирате всички шушукания, ще нарушите работния си ритъм и това няма да се отрази добре на изпълнението на задачите ви. Дори да разберете, че се обсъждат неща по ваш адрес, се направете, че изобщо не сте ги чули.

Много е вероятно днес да получите финансова помощ от някой ваш близък роднина. Все пак се постарайте бързо да възстановите дадените ви пари. Разпределете добре сумите по различните пера и не надхвърляйте бюджета си.

Везни

Изглежда, на двойките ще им се наложи да бъдат по-ясни в изразяването на чувствата си. По-добре ще бъде да си спретнат един празничен ден, отколкото да прекарат деня в ревност и дребнавости. Самотните ще бъдат изправени пред дилемата, внезапен брак или мимолетна връзка. Поставете плюсове и минуси на везните.

Може би, днес ще сте разтревожени на работното си място. Изпитвайки чувството за несигурност, ще ви накара да се затворите в себе си. Ако не се сравнявате с другите и не задавате неудобни въпроси, няма да имате проблеми и бързо ще излезете от депресивното си състояние.

В случай, че сте кандидатствали за кредит, то днес очаквайте добри новини за одобрение. Направете си добре сметка колко пари да вземете и дали ще имате възможност да ги върнете. Постарайте се вноската ви да не надхвърля 25 % от заплатата ви.

Скорпион

Ако сте самотни, пригответе се да бъдете сочени с пръст за вашето минало, качества и деяния от хора, които дори не ви познават. Въпреки това, може да избегнете да бъдете съдени така непристойно, това ще рече само едно - Покажете характер!

Днес, някои ваши колеги може да се опитат да ви подлеят вода, както се казва. Дори нещата, които вършат да ви се струват незначителни, то като съберете всичко накуп, ще разберете в колко враждебно настроена среда работите.

Отклонете дипломатично всякакви молби за даване на пари на заем, дори на най-близките ви. Не допускайте да развалите баланса си, предоставяйки средства на други хора. Внимавайте с подписването на финансови документи и договори днес, тъй като има опасност от грешки.

Стрелец

Изглежда, че няма да имате проблеми с обмяната на идеи и мнения, макар и да се появят някои разногласия. В крайна сметка, това ще ви позволи да разберете, какви са реалните условия за една бъдеща или настояща връзка.

Колкото и да се стараят враговете ви да навредят на репутацията ви, няма да успеят. Звездите днес са на ваша страна. Работете все така всеотдайно и не позволявайте на подобни атаки да развалят настроението ви.

Добри новини ви чакат днес по въпросите свързани с финансите. Очаквайте бонус или друг стимул, който ще постъпи по сметката ви. Добрите резултати от работата ви дават своите плодове и може да се поотпуснете с купуването на някои глезещи неща лично за вас самите.

Козирог

Може би, ще ви бъде трудно да задействате вашата „машина“, за да реализирате бъдещите си мечти. Опитайте се да намерите повечето допирни точки с половинката си. Несъгласието не огласява краят на една връзка, по-скоро дава шанс за обстойни дискусии и компромиси.

Днес, с лекота ще справите на работното място. Вероятно за това ще допринесе вашият остър ум и перфектна работоспособност. Останете фокусирани върху целите си и трудно ще бъдете дестабилизирани.

Вероятно, разходите, които ще имате днес, ще са свързани с преустройство и ремонт на дома ви. Подмяната на мебелите ще вдъхне нов живот на дома ви, но се уверете, че се придържате към бюджета си, за да не си създадете излишни притеснения, вместо удоволствие от новия вид на дома ви.

Водолей

Неангажираните едва ли ще изпитат затруднения за спечелване на нечие сърце. Възможно е да имат големи идеи, но звездите не им делегират правата да се хвалят. Повече смиреност и омайваща риторика, това ще бъде ключето към техният успех.

Ако разпространявате слухове по чужд адрес, то много скоро ще бъдете игнорирани от колегите ви и дори намразени. Спазвайте елементарната професионална етика, за да си нямате проблеми с колегите.

Финансите ви са под заплаха днес. Много внимавайте от кого взимате пари на заем, тъй като лихвите може да са значително по-високи от тези на банките. По възможност избягвайте заемите днес и се опитайте да се вместите в сумата, с която разполагате за момента за най-необходите неща.

Риби

Възможно е, днес да се появят смесени чувства, особено що се отнася до поведението на вашият партньор. Вероятно, ще ви бъде много трудно да приемете подобно отношение. Макар и досадно сложно, ще се наложи да се справяте, влагайки много нерви.

Бъдете максимално любезни и тактични в разговорите си на работното място. Харизматичната ви личност ще спечели всеки колега едва ли не. Денят е благоприятен в сектор работа, така че ще бъде добре да се възползвате от това.

Днес ще осъзнаете, че сте изхарчили доста повече от предвиденото и ще трябва да въведете някои ограничения по отношение на бюджета ви. Избягвайте емоционалното  пазаруване, колкото и примамливи да ви се струват намаленията по магазините. Промоциите няма да бъдат във ваша полза.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.