Овен

Вероятно, днес ще ви връхлетят спомени за любов, която сте изживели в миналото. Ако сте обвързани, обърнете специално внимание на половинката си и не мислете за миналото, а се стремете да планувате общото си бъдеще.

Тъгата, която ви е налегнала, най-вероятно ще се пренесе и в работата ви. Направете всичко възможно да се фокусирате върху задълженията си на работното място, като не позволявате на емоциите да нарушат работният процес.

В случай, че обмисляте да теглите кредит, добре проучете всички оферти от различни банки и обърнете внимание на процентът на лихвата. Четете и най-дребният шрифт на всякакви финансови документи, които трябва да подпишете днес и задавайте въпроси за всяко нещо, което не разбирате.

Телец

В случай, че имате проблеми с половинката си, днес се постарайте да не давате поводи за конфликти. Борете се за любимият си човек и не се отказвайте от връзката си, заради битови проблеми.

Планетите днес са в добра позиция за вас в секторът, който отговаря за кариерата ви. Ще кипите от енергия за работа и ще се справяте отлично с всяка една възложена ви задача през този ден.

Ако в момента обмисляте покупка, чиято цена нахвърля половината от месечната ви заплата, добре обмислете дали не „затваряте“  голяма сума пари в нещо, което няма да ползвате ежедневно и изобщо струва ли си инвестицията.

Близнаци

Днес планетите не са в най-благоприятната за вас конфигурация. Вероятно, всичко ще е по старому и всеки от ще отделя повече внимание на работата си, а не на партньора си. Комуникацията с половинката ви ще е ключова днес.

Постарайте се днес нищо да не отвлича вниманието ви от работата, която трябва да свършите. Дори и най-малкото разсейване може да доведе до грешка, която трудно бихте коригирали по-късно.

За да увеличите печалбата си е препоръчително да инвестирате в повече от една сфера. Ако не се занимавате с инвестиране и бизнес, то може да потърсите нови източници на доходи.

Рак

Винаги е добре дошло, когато половинката ви направи жест и свърши нещо вместо вас. Днес е ваш ред да окажете необходимата подкрепа на най-близкото ви същество. Партньорът ви ще бъде трогнат от постъпката ви.

Това, което трябва да направите днес е да оправдаете доверието, което е гласувал шефът ви, наемайки точно вас на позицията, която заемате. Проектът, върху който работите трябва да е изключителен, уникален и изрядно написан. Поставете се на мястото на управителят ви, вие също бихте искали подчинените ви да дават най-доброто от себе си.

Спомнете си моментите, в които сте изпадали във финансова криза и сте имали нужда от спешен заем от ваши близки. Днес може да се наложи вие да помогнете на някой ваш близък, който се нуждае от пари.

Лъв

Любовта ще изгрее и над вашия дом през този ден. Разкрийте романтичната си страна и подгответе вълнуваща изненада за половинката ви. Очаква ви прекрасен ден с приятни преживявания, насладете му се.

Понякога се чувствате като машина, която изпълнява едни и същи рутинни дейности. И днес ще е така, но търпението ви ще достигне критично ниво и има опасност в един момент да избухнете. Кратките срокове, които ви поставят са причина за създалото се напрежение и притеснения. Освободете се от натрупаният стрес!

В случай, че искате да спестите малко пари днес, опитайте да намерите алтернативи за храните, които обичайно купувате. Не е нужно да робувате на марки и да купувате продукти само с етикет „био“. Ще се изненадате, че има продукти със същия вкус на много по-ниска цена.

Дева

Ако търсите разнообразие в любовният ви живот, то ключът е във вас самите. Проучете какво харесва и какво не харесва половинката ви и се погрижете удоволствието от прекараното време заедно да е взаимно.

Вероятно, ще сте претоварени с работа днес, но не се притеснявайте, тъй като сте ценен кадър за фирмата, в която работите. Помощта, която оказвате на повечето от колегите ви е високо ценена от шефът ви.

Най-добрата инвестиция, която може да направите днес е тази – в здравето ви. Дали ще е в абонаментна карта за спорт, висококачествена здравословна храна, хранителни добавки и витамини или рехабилитационни процедури, вие си преценете.

Везни

Звездите са на ваша страна в любовта днес. Прекарайте възможно най-много време с половинката си. Забавлявайте се, смейте се, обичайте се и се радвайте на щастието да имате верен човек до себе си.

Твърде много работите под стрес, постоянно сте изморени и не се наспивате добре. Познато ли ви е? Това може да ви доведе до т.нар. синдром на професионалното прегряване (бърн-аут). Дайте си почивка, в която да не мислите за професионалните си ангажименти.

Ограничете разходите си и не взимайте амбициозни инвестиционни решения през този ден, тъй като опасностите ще дебнат от всички страни. Бъдете внимателни при разплащания с карта, за да не пострадате от чужда човешка грешка.

Скорпион

Не винаги трябва да се съгласявате с половинката си. Нормално е да имате различно мнение по някои въпроси, всеки иска да изрази своята индивидуалност. Отстоявайте позицията си, без да се влияете от мнението на партньора ви. Вероятно, днес това ще се отрази оздравително на връзката ви.

Ако днес не сте съгласни с направено предложение от страна на някой от колегите ви и смятате, че това ще навреди на компанията, за която работите, то непременно изразете искреното си мнение с нужните аргументи, за да предотвратите евентуални загуби.

Ако смятате днес да похарчите пари за подарък за ваш близък, то избягайте от клишето и подгответе нещо оригинално, което да е свързано със съвместно изживяване и има сантиментална стойност.

Стрелец

Урокът, който ще ви дадат звездите днес е да се научите да гоните интересите си, постигайки това, което искате. Ако не сте щастливи с човека до вас, не е нужно да се насилвате да бъдете заедно. Проявете смелост да сложите край на тази агония.

Търсещите работа нека не се съгласяват с първото предложение за работа, което получат. Бъдете сигурни, че това с което ще се занимавате истински ви харесва, и ще ходите с желание на работа. За тези, които имат работа, денят ще премине без проблеми и сътресения.

Сега е моментът да планирате почивка до място, което не сте посещавали до сега. Това ще ви даде възможност да се откъснете от досадното ежедневие и да си дадете време да помислите какво ви прави щастливи.

Козирог

Очаква ви ден за ретроспекция и анализиране. В случай, че нещо куца във връзката ви, се върнете назад във времето и помислете къде сте сбъркали. Помислете какво може да подобрите в себе си, за да сте най-добрата версия на самите вас, така ще задържите човекът, в който сте влюбени.

Днес трябва много да работите, за да получите заслуженото си възнаграждение. Подгответе се за капризни и претенциозни клиенти, които не са много наясно какво точно искат и нищо не им харесва. Вникнете зад киселата им физиономия, за да разберете проблемът отвътре.

Финансовото ви положение не е никак розово днес. Не е препоръчително да сключвате договори и да подписвате споразумения днес, тъй като има опасност от измама. Не излизайте с голяма сума пари в себе си или банкова карта.

Водолей

Пред хората може да сте твърди като скала, но пред любимият ви човек трудно може да скриете емоциите си и дори може да се срамувате и притеснявате в някои ситуации. Най-важното е да сте позитивно настроени днес и ще получите разбиране от страна на партньора си.

Ако работата, с която сте се заели днес ви се струва скучна и монотонна, потърсете причината в себе си. Признайте пред себе си, дали работите с хъс и страст или просто ходите на работа според приказката „ден да мине, друг да дойде“, докато се извърти месеца за заплата.

Вероятно, днес ще се наложи да платите някои общи разходи, включващи всички членове на семейството ви. Ако имате дете (деца) ще трябва да се бръкнете по-дълбоко и да похарчите значителна сума пари за неща като маркови маратонки или нов телефон.

Риби

Ако не сте обвързани и искате да съблазните някой, когото харесвате, първо се опитайте да си представите как би изглеждал животът ви с този човек напред във времето, за да сте сигурни в изборът си. Семейните нека отделят повече време за разговори, които да укрепят и направят връзката им още по-здрава.

Острият ви ум, днес ще ви помогне да избегнете опасностите на работното ви място. Внимавайте да не ви заложат капан, ако някой иска да ви отстрани от служба. Проявете съобразителност и не се доверявайте на никого.

Стойте далеч от правни казуси, дела и подписване на документи през този ден. Не бъдете поредната рибка, която ще се хване на въдицата, съгласявайки се с привидно добри условия, зад които ще се крият скрити такси и куп разходи.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.