Овен

Някои от вас, може би ще бъдат изпълнени с тъга през този ден. Ще бъде добре да не допускате бурните вълни от миналото да ронят бреговете на чувствата ви. С мислите си можете да гледате встрани, назад - навсякъде, единствено любовните трепети гледат само напред.

Каквато и интензивност да вложите в работата си, едва ли ще впечатлите колегите си, че и шефовете. Вероятно това е така, защото прекомерно много се концентрирате в работните си проекти. Най-добре ще бъде, да откриете точното време, за да изявите вашата професионална рутина.

Проявете разумност през този ден, за да не изразходвате безразсъдно всичките си пари. Защото във финансов план няма добри времена като константа. Обстойно преразгледайте всички възможности за инвестиции и спестявания. Това ще изясни позициите, които трябва да заемете, особено днес.

Телец

Любовта или я има, или не, тя е даденост. Не очаквайте денят да е добър или лош, ако и двамата разкриете своята чувственост един към друг ще се радвате на прекрасни часове. Единствено любовта оцелява сред бурите.

Късмет най-вероятно ще ви подмине днес на работното ви място. Без излишни кахъри, моля! Вие много добре си знаете, какво и до къде можете, и при това сте основна фигура в професионален план. Така или иначе без вас фирмата не може. Защото няма незаменими хора, ала има неповторими такива. А вие сте един от последните вероятно - неповторими.

Вероятно, ще извършите неоправдани разходи през този ден. Бъдете особено прецизни при финансовите разчети, в противен случай едва ли ще се радвате дори на малки печалби, а по-скоро ще претърпите парични щети. Преди всичко внимавайте със своите емоции.

Близнаци

Звездното разпределение предполага сериозен напредък в сектора любов. Така че не пренебрегвайте значимостта на този благоприятен ден, изразете своите чувства изпълнени с истинност. Този акт на възлюбеност със сигурност ще ви се отплати с достолепие.

Вашата професионална рутина ще бъде на висота през този ден. Най-вероятно ще работите като добре смазана машина, а това определено ще ви поднесе благополучие. Преценете времето и му дайте приоритет и обърнете особено внимание на крайните работни срокове.

Чудесен ден за инвестиции или покупки. Прегледайте много добре финансовата си стратегия, вероятно ще включите и такива проекти, които за онова си време са били немислими. Ето, че днес ще бъдат изцяло добри за реализиране.

Рак

Не се впускайте в безсмислената надпревара, кой е по-по-най. В противен случай, някои пукнатини във връзката ви ще зейнат  още по-видно. Всеки човек си има своята идентичност и трябва да се съобразите с обстоятелствата, каквото и да означава това.

През този ден ще се наложи да се сблъскате с много нерешени проблеми в работата ви. Вероятно, тази ситуация ще ви изненада неприятно, ала ще трябва да се справите, за да разрешите проблемите, които са ви довели до едно такова безпокойство.

Може би, някои от вас ще поставят на преден план светските си нужди, забравяйки за финансовият си статус. Добре е да цените себе си, но още по-добре ще бъде да оцените паричната си наличност. Уверете се, че вашите желания не се разминават с възможностите за покупки, които не можете да си позволите.

Лъв

Опитайте се да избегнете всяка конфликтна точка днес, защото се очертават трусове от 5.0 по скалата на Рихтер в личен план. Укрепете по възможност взаимоотношенията си с партньорът, докато не са се разпаднали изцяло.

В случай, че имате усещането за лишаване от работната позиция, която заемате, най-добре е да работите усърдно днес, доказвайки своите професионални качества. Навярно, вашите усилия ще бъдат оценени.

Налага се доста сериозно да се концентрирате върху финансите си през този ден. Поставете паричният поток като приоритет. Както знаете финансите изискват качествен контрол както при покупките, така и при продажбите.

Дева

Може би, си мислите, че връзката ви няма да издържи и навярно интуицията няма да ви подведе. Някои планети са си обърнали гръб и това е сериозен сигнал, че оцеляването на взаимността ще бъде на косъм. Вложете всичко по силите си, това да не се случи, макар и вече да е предрешено.

Най-вероятно ви очакват проблеми на работното място. Трябва да сте изключително внимателни, защото може да има орязване на възнаграждението ви или предупреждение за напускане. Затова се фокусирайте върху работните си ангажименти, защото се задават трудни дни.

Днес ще имате тази възможност да се възползвате от влиянието на звездното разпределение в сектор пари. Вероятно, ще се наложи да използвате хитрост, правейки различни финансови рокади, за да реализирате доволни печалби.

Везни

Вероятно, днес ще има думи, които ще объркат партньора ви, или думи, които ще се спотайват, останали неизречени. Това, едва ли ще остане без последствия. Опитайте да намерите точните слова, за да се изясните с вашата половинка. Днес е много благоприятно да се отърсите от всички недоразумения.

Проявете своята смиреност днес и странете от всякакви ненужни спорове в офиса ви. Съсредоточете се върху индивидуалното ви представяне на работното ви място и се изолирайте от всякакви разговори, клюки и други разсейващи фактори, които могат само да ви навредят.

За добро или за зло, нещата с финансите  ви не изглеждат добре. Ще се наложи днес да сведете разходите си почти до минимум. Все пак има изход от всяка трудна ситуация и ако става въпрос за разходи свързани със здравето ви, тогава ще е неизбежно да потърсите финансова помощ.

Скорпион

Вероятно, днес ще осъзнаете същността на времето. Ако бързате любовта да се развива със секунди, това е немислимо, защото всяка връзка изисква много време, за да се изгради. След като желаете възвишени чувства, проявете търпение и добавете стойност за чувственост ден след ден, днес също.

Много внимавайте, как ще общувате с колегите си днес, тъй като има вероятност за възникване на конфликти, които ще се отразят неблагоприятно на служебните ви отношения с колегите. Всеки един спор би бил „фатален“ на този етап. Запазете самообладание и не позволявайте на гневните мисли, да ви изкарат извън контрол.

За да постигнете финансовите цели, които сте си поставили ще трябва да потърсите допълнителна работа на хонорар и да спестявате всеки допълнително спечелен лев. Вероятно така, ще се измъкнете от досадните заеми и ще си осигурите средства за резерв.

Стрелец

Звездите ви съветват да бъдете вдъхновение за вашата половинка. Обгърнете любимият си човек с росата на най-добрата си романтичност, която имате в наличност. Само по този начин ще превърнете връзката си в малко слънчице сред градоносните облаци.

Доброто ви настроение може да си остане вкъщи и ще бъдете доста кисели на работното място. Това ще се дължи на факта, че някой от колегите ви прави опити за спънки на работните ви ангажименти. Не се притеснявайте, шефовете държат на вас и едва ли ще си позволят да ви заменят.

Може би ще се впуснете в дълбоките води на сериозните финансови операции. Затова използвайте интелекта си, и не се страхувайте да поемате съответните премерени рискове.  Звездите са на ваша страна и най-вероятно ще имате успех.

Козирог

Ако през този ден проявите и капчица егоизъм спрямо партньорът си, тогава и небето да се срути, връзката ви ще увисне безутешно. Погрижете се за потребностите на своята половинка, а за това се изискват най-вече много компромиси.

Повече сдържаност и не нарушавайте професионалните отношения с колегите ви във офиса особено днес. Възможно е да избухнат спорове, от които нервите ви вероятно няма да издържат. Ще ви бъде трудно да подминете с лека ръка клюки и интриги. Така или иначе ще се наложи да го преживеете.

Финансите ви малко по-малко ще нарастват с някои незначителни колебания през този ден. Вероятно излизате от някаква криза, в която до скоро сте били и това ще повдигне настроението ви.

Водолей

Днес е особено благоприятно да се погрижите за подобряването на вашите семейни отношения. Подходете с такт и приложете свежи идеи, за да подсилите семейните устои. Ако и двамата положите усърдие в тази насока, бъдете сигурни, че семейството ви ще оцелее дори и след потоп.

Може би да се изненадате от призванията, които ще получите през този ден. Усърдието на работното място през последните дни,дава своите плодове. Всичко, което сте направили за развитието на фирмата, за която работите, днес ще бъде оценено достойно.

Във финансов план се налага да бъдете изключително консервативни. Проявете разум и не се оставяйте да бъдете манипулирани от хора, които смятате за ваши приятели. Трудно ви надхитрят, когато става въпрос за пари, но все пак имайте едно на ум.

Риби

Най-доброто, което можете да сторите през този ден е, да преодолеете препятствията, които ви пречат да кажете на половинката си, че тази връзка наистина има значение за вас. Отлагайки, може да предизвикате корозия на уседналостта във взаимоотношенията ви.

Вероятно, работата ви ще върви гладко днес без проблеми и напрежение. Най-вече самите вие може да бъдете доволни от свършеното до тук и вероятно ще си отдъхнете с облекчение. Обърнете сериозно внимание на документацията и се уверете, че нямате никакви пропуски.

Много добре трябва да проучите хората, които желаят да станат ваши бизнес партньори. Не се съгласявайте с всичко, което ви се предложи, а преговаряйте за по-добра оферта. Внимавайте за какво харчите парите си през този ден, за да няма неприятни изненади по-късно.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.