Овен

За някои от вас, този ден ще бъде като приказка в любовта. Възможно е вашето щастие да се превърне в мишена на завистта, дори някои ще се опитат да навредят на връзката ви. Игнорирайте подобни хора, така ще защитите романтичното блаженство.

Вероятно, днес ще намерите отговорите, които търсите, без да чувствате дори най-малката нерешителност. Вие ще реагирате твърдо на разклоненията от пътя днес, ръководени от своята интуиция.

Телец

Вероятно, ще се наложи да прецените дали да продължите да отстоявате връзката си, или да бъде прекратена. Не избързвайте с решенията, ще имате достатъчно време да обмислите сериозността на така възникналата ситуация.

Днес, може да излъчвате чар, който пленява околните, карайки ги да използват думата „омагьосващ/а“, когато говорят за вас. Личността ви може да бъде показана в най-добрата си светлина днес, като игнорирате мислите за своите недостатъци, които и без това ще бъдат като ореол на вашия индивидуален характер.

Близнаци

Поддържането на позитивна нагласа, не само ще ви помогне да промените начина си на мислене, но и ще позволи на партньора ви, да се чувства сигурен във вашата компания. Своевременните ви действия ще донесат емоционално удовлетворение за половинката ви.

Вашето познание за собственото ви изобилие може да ви изуми днес, особено ако никога не сте считали себе си за особено успешни или проспериращи. Ще откриете истинската природа на изобилието днес, когато се уверите, че вашето съществуване наистина се определя от изобилието.

Рак                                                                       

Опитайте се да балансирате взаимните си желания като влюбена двойка. Проблемите ви не са толкова сериозни, колкото си мислите, просто трябва да положите усилия, за да се измъкнете от този труден кръговрат. Най-вероятно ще успеете.

Възможно е да се почувствате тревожни в усилията си да постигнете някакъв напредък днес, което може да ви накара да потърсите одобрение от вашите близки. Може би, сте нетърпеливи и изпитвате чувство на неудовлетвореност, защото проектите не се движат толкова бързо, колкото бихте искали, или пък чувствате, че вашата собствена стойност зависи от вашите постижения.

Лъв

В случай, че сте обвързани, поговорете за някои проблеми с партньорът ви. Ако просто излизате с някого на неангажираща среща, анализирайте действията си и се уверете, че това, което вършите е в синхрон с истинските ви желания.

Вероятно, ще се почувствате полезни и надеждни, тъй като днес може да окажете помощ на приятели, семейство или колеги. Протегната ръка за подкрепа е благодат. Съдбата ще ви позволи да дадете това, от което другите наистина имат необходимост.

Дева

Опитайте се днес да избягвате дребнавите спорове и заяждания с партньора си. Направете всичко, което зависи от вас, за да успокоите обстановката,  разговаряйте спокойно и интелигентно. Вероятно, тези спорове са за незначителни неща и не си струва да си късате нервите.

Днес, може да почувствате искрата на вдъхновението, която може да е резултат от вашия подход към вземането на правилните решения. Може да откриете, че креативността ви е всеобхватна и да се чувствате заредени с енергия, мотивирани от вашата дейност.

Везни

Няма смисъл да анализирате чувствата си, просто ги изживейте. Вероятно, любовните ви пориви ще прелеят до такава степен, че половинката ви ще ахне от задоволство. Самотните вероятно ще се впуснат в любовни авантюри, макар и до някъде неуспешни.

Възможно е да забележите, че днес вашето настроение е на вълната на любопитството. В случай, че се отдадете на вашата любознателност, чрез оживен дебат, днес ще откриете търсените отговори на различни житейски въпроси.

Скорпион

Възможно е днес да се усети известно напрежение в семейството. Отговорността да туширате неприятните ситуации, най-вероятно ще се падне на вас. Бъдете спокойни и не очаквайте да има бури, ще се убедите сами, че нещата до края на деня ще бъдат изгладени.

Най-вероятно, вашата скептичност и резерви постепенно ще избледнеят днес, докато се отпуснете в нарастващото си спокойствие. Изборът ви да останете близо до дома си днес, ще ви осигури перфектната възможност да подхранвате вродения си покой.

Стрелец

Днес, избягвайте думи, които биха могли да сринат връзката ви. Възможно е да преминете през различни перипетии, ще възникнат различни форми на разминавания с партньора ви. Приемете го като еволюция за по-добро.

Ако днес сте изправени пред една или повече ситуации, в които трябва да вземете важно решение, може да се почувствате разкъсани между няколко конфликтни избора. Именно доверието във вас самите, ще ви насърчи да вземате ключови решения, позволявайки ви да избегнете разкъсването между различните възможности.

Козирог

Обърнете повече внимание на любимия ви човек, за да поддържате нивото на желаната романтика. И не допускайте близките ви да се намесват в любовните ви взаимоотношения. Бъдете ясни и категорични, ала и дипломатични.

Днес, може да се почувствате спонтанни, което може да ви накара да вземете бързи решения относно вашия бизнес или други важни планове. Имайте предвид, че спонтанността предразполага към забавления, и вашият импулсивно емоционален  избор в бизнеса,  може да има дългосрочни негативни последици.

Водолей

Самотните да очакват насърчение от Купидон. За влюбените двойки любовните взаимоотношения ще се развият изненадващо бързо. Въпреки някои разминавания, семейните биха могли да се радват на един добър ден.

Днес, може да бъдете вдъхновени от добър разговор и провокиращи мисли или идеи. В резултат на това, може да се почувствате като бързи и остроумни във взаимодействията си с другите. Тези чувства може да се дължат на желанието ви да израснете отвъд сегашните си модели на мислене.

Риби

Вероятно, ще изпитате боязън да споделите чувствата си с любимия ви човек, притеснявайки се да не бъдат пренебрегнати. Самотните ще са в същата ситуация, ще имат своите страхове от евентуален отказ. Звездите ще се смилят над вас, вдъхвайки ви повече кураж.

Възможно е да се окаже, че сте проявили известна небрежност днес, която може да се изразява в непредпазливи решения, които биха могли да повлияят на вашите финанси. Вместо да бъдете небрежни по отношение на вашата грижа за бъдещето си, днес по-добре да не взимате важни решения.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.