Овен

Планетарните енергии в сектор любов днес, ще ви позволят да въведете ред в мислите си и да се отървете от хаоса, който е в главата ви. Не задържайте в себе си негативните емоции, а се освободете от тях, за да направите място на по-дълбоките чувства, които изпитвате към половинката си.

В случай, че имате заем, който трябва да изплащате, днес мислите ви ще са насочени в намирането на средства за погасяването му. Докато разчиствате домът си през този ден, ще откриете колко много неща не използвате и може да продадете. Сделките ще са успешни днес!

Телец

Звездите ще ви помогнат днес да изпитате силата на любовта и привързаността. Положителните емоции ще властват днес във връзката ви, всичко ще е толкова хубаво, че вероятно ще имате усещането, че сънувате.

Не бъдете егоисти днес, харчейки пари само за себе си. Помислете за другите членове на семейството, от какво имат нужда и по какъв начин бихте ги зарадвали. Щастието в очите на любимите ви хора струва много повече от скъпа, луксозна вещ.

Близнаци

Ако нямате сериозна връзка, вероятно днес ще откриете човек, с когото да си прекарате добре деня. В случай, че това е ваш приятел, който познавате от дълго време, то може да сте откровени и да разкриете чувствата си за поставяне на началото на едни по-сериозни отношения. Семейните да останат верни на себе си в любовта.

Стремете се на всяка цена да избегнете инвестициите днес, особено когато става въпрос за голяма сума пари. Последиците от неправилните решения може да са доста неприятни за финансите ви. Не подписвайте договори и споразумения през този ден.

Рак

Бъдете много внимателни в комуникацията с партньора си днес. Дори едно повишаване на тона или неуместна забележка, може да разпали голям скандал помежду ви. Проявете загриженост към половинката си днес и се опитайте да разбере от какво има нужда, и какво би я накарало да се почувства по-добре.

Ако страдате от гузна съвест днес, вероятно ще дадете почти всичките си пари на близките ви, за да ги зарадвате по някакъв начин. Бъдете по-умерени, за да не превръщате това в традиция, която ще изпразни джоба ви в дългосрочен план.

Лъв

Денят е чудесен да прекарате малко време сред приятели, нещо което може би отлагате от доста време. В случай че имате дете, излезте с общи познати на място, където децата да се забавляват, а вие да си поговорите като приятели. Тези от вас, които наскоро са останали сами, днес ще имат шанса да срещнат подходящ за тях човек.

Очаквайте финансови постъпления днес. Финансовата ви стабилност ще ви даде усещането, че едва ли не сте готови да завладеете света с реализирането на големите ви идеи за забогатяване. Не забравяйте да си заделите пари за авариен фонд, в случай че нещо се обърка и претърпите загуби.

Дева

Очаква ви сериозен разговор с половинката ви, отнасящ се за мечтите ви и съвместното ви съжителство. Начертайте си целите, които да следвате в следващата една година и се опитайте да си представите какво искате да сте постигнали след пет-шест години. Умението ви да убеждавате днес ще ви е от полза.

Ако днес получите приятна финансова изненада ще е добре да се замислите дали не се нуждаете от нова техника, като нов компютър например. Инвестициите, които ще направите днес ще са успешни и ще са ви от помощ за работата, която ще ви донесе повече приходи.

Везни

Има вероятност днес да откриете черта в характера на половинката си, която много ви дразни. Не влизайте в спорове за незначителни неща, тъй като чувствата ви са много по-дълбоки от битовите проблеми. Концентрирайте се над важните неща във връзката ви.

Днес, вероятно ще осъзнаете, че всичките импулсивно направени покупки са грешка и пълна загуба на пари. Ако пазите касовите бележки на някои от нещата, се опитайте да ги върнете. Замислете се над емоционалното си състояние и това, което стои под повърхността и ви кара да правите необмислени покупки.

Скорпион

С настоящата позиция на звездите, отношенията ви с любимият за вас човек могат да навлязат в критична драматична фаза. Въпреки, че имате една и съща цел, проблемите ви ще се коренят от различията в мненията ви за постигането ѝ. Избягвайте всякакви театрални изпълнения днес, за да не влошите нещата.

Все по-трудно става за вас да поддържате финансовият ви баланс на плюс. Вероятно, днес разходите ще са повече от приходите ви и това ще разклати финансовата стабилност, към която така се стремите. Стегнете се и не се отказвайте от целите си!

Стрелец

Разположението на планетите днес, ще ви позволи да изпитате незабравими моменти с любимият ви човек. Душата ви ще празнува през този ден. Разговорите, които ще водите ще са изпълнени с любов и разбирателство. Добра идея ще е да излезете някъде сред природата с половинката си.

Може би, днес ще инвестирате в освежаване на външния ви вид. Това към, което ще се стремите е другите да забележат промяната във вас. Погрижете се за самочувствието си и си позволете да се поглезите през този ден.

Козирог

Днешната планетарна конфигурация ще ви даде мощен любовен импулс, който да разпали страстта във връзката ви. Възползвайте се от добрата енергия и прекарайте възможно най-много време с половинката си. Готови сте за голяма промяна в живота ви, така че обсъдете вижданията си с партньора си.

Вероятно, ще ви е изключително трудно да спестявате днес и да не излизате от дома си. Колкото и устремени да сте към целта, която сте си поставили, желанието ви да излезете с приятели ще надделее. Удоволствието и смехът, които ще си доставите днес в компанията на близките ви, ще ви донесат повече удовлетворение, отколкото звънът на спестените монети. Забавлявайте се днес!

Водолей

В случай, че не сте обвързани, днес може да срещнете човек, който ще замае главата ви и ще останете с усещането, че сте открили идеалният за вас партньор. Може би, тези усещания ще са резултат от това, че не познавате в детайли човекът срещу вас и прибързано го идеализирате. Семейните ще се радват на един чудесен ден изпълнен с любов и хармония.

Най-вероятно, днес ще се почувствате зле от това, че някой друг, който има повече власт от вас се е възползвал от идеите ви и печели пари на ваш гръб. Поговорете с шефовете си, разкрийте истината и дайте да се разбере чия е била идеята за печелившата стратегия.

Риби

Вероятно, днес ще се отдадете на романтично пътуване с любимият ви човек. Толкова много усилия полагате, за да поддържате жива любовта помежду ви, че заслужавате да се отдадете на почивка, за да се почувствате щастливи и обичани от половинката си.

В случай, че имате близки, които са в чужбина или клиенти извън страната, днес очаквайте пари, които ще дойдат от вън. Направете си подробен план за пазаруване и не се отклонявайте от него, тъй като готовите пари бързо се харчат.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.