Ризата е една от най-разнообразни дрехи, която една жена може да притежава. Всяка година на ризата е преоткривана, и дизайнерите и тенденциите от street стила предлагат все повече  нови интерпретации на тази прекрасна дреха.

От класическия вариант  през такива с по-ексцентричен и раздвижени линии, по свободни или вталени изборът е ваш - новото е мястото на копчета. Да, правилно разбрахте най-новият хит на тази пролет ще бъде добрата стара риза, но в различна светлина, загатваща задната част на врата ви, а защо не фокусираща погледа върху целия гръб.



Пролетта е сезона, когато всичко се обновява, вдъхва се нов живот и енергия. Време да направите това и за вашите любими ризи - така освен, че ще се чувствате така все едно носите нова дреха, ще сте е и повече от актуални.

От вас зависи дали ще е носите ризата прибрана в денима или в полата ви с висока талия за офиса или ще я "пуснете на свобода" над късите си панталонки - изборът е ваш, бъдете смели и стъпвайте уверено във всеки нов пролетен ден.

Още новини ТУК

TNS.bg