Ако досега сте изпитвали неудобство да се наслаждавате на красивите женски гърди, време е да спрете с угризенията! Защото според ново проучване точно наблюдаването на женски бюст удължава живота на мъжете с до пет години. Гледането на спиращо дъха женско деколте със сигурност допринася за общото здраве на мъжете, смятат учените.

Немски учени наблюдавали 200 мъже в продължение на пет години и се оказало, че тези, които се наслаждавали да гледат красотата на едрогърди красавици, имат по-ниско кръвно налягане, нормален пулс и са по-малко склонни към сърдечни заболявания в сравнение с тези мъже, които не гледат ежедневно женски гърди, пише temaonline.bg.

Д-р Карън Уедърби, който е провел изследването, пише в работата си следното: „Само 10 минути наблюдение на красиви женски форми са еквивалентни на 30-минутна аеробна тренировка. Сексуалната възбуда подобрява сърцето и кръвообращението. Несъмнено гледането на женски гърди прави мъжете по-здрави – по няколко минути ежедневно гледане намаляват риска от инфаркт наполовина. Ние сме уверени, че средностатистическият човек може да удължи живота си за четири до пет години, възхищавайки се на женските гърди.”