Кърваво меле се е заформило между фолк краля Азис и новобранеца в чалгаджийския бранш Фики Стораро, разбра HotArena!

Двамата роми, между чиито семейства иначе има дългогодишно и крепко приятелство, са си налетели, като причина за сбиването им, според свидетели, е нежеланието на младия Стораро да се подчини на режисьорските идеи на Васил.

Снимките на видеото към дуетното парче на двамата певци, „Блокиран”, започнали миналата седмица, като началото им с нищо не предвещавало кървавия им край. Фики, който е израснал буквално пред очите на Азис покрай дружбата му с Тони Стораро, не можел да си намери място от радост, че Васко се е съгласил да направят проекта в комбина.

За реализацията двамата певци наели хитмейкъра сред режисьорите Люси Иларионов. Когато работи с бившия вокал на момчешката банда „Ъп Даун” Васко редовно имал навика да прокарва и свои режисьорски виждания.

По оригиналния сценарии двамата певци ги свързва мъжко приятелство, което обаче се чупи и те стават врагове, като стигат и до бой. Тежките сцени с насилие обаче не се понравили на Азис и той категорично настоял да бъдат променени по негово усмотрение. С това обаче не бил съгласен Стораро.

„Васко тропна с крак, че няма да го играе мъж заради някой. Той се разкрещя на Фики, че нищо не разбира от шоубизнес и че ако иска да стане звезда като него, трябва да изпълнява безропотно всичко, което му нареди. Фики по принцип е благ характер и не е конфликтен. Заспориха люто и Люси спря снимките, докато се разберат.

Както се караха до микробуса, Стораро му зашлеви такъв здрав шамар, че главата му залитна и се удари в ръба на вратата, която в този момент беше отворена. Потече му кръв. После не се наложи гримьорката да му рисува изкуствена”, разказва свидетел на боя.

Нашамареният Азис изобщо не се стреснал, даже напротив. Заподскачал като бойно петле. Фикрет не очаквал съпротива и макар да е доста по-тежичък от колегата си, поне с 30 килограма отгоре, се строполил на земята, изблъскан от батко си Васко.

Репортер на „Уикенд” се свърза с Васко, за да го попита дали е добре след нелепия спор, приключил с цепнато чело. „Имаше скандал помежду ни наистина. Фики е още млад, импулсивен е, а и не си знае силата на десницата. В крайна сметка сме мъже, а и го познавам от пеленаче. Разбрахме се и изгладихме противоречията си”, коментира Васко.

Заради инцидента по време на снимките миналата седмица, се наложило част от тях да бъдат отложени за тази. Те бяха заснети в сряда, този път без кръвопролития.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg