Важно е да уточним, че скок в кариерата не означава задължително да продължите в същата фирма или дори на същата позиция. Понякога това може да значи да работите по-малко време за същите пари, да смените попрището или дори да започнете собствен бизнес.

Бъдете отворени към възможностите, които имате, и нека видим кои са зодиите, които през 2022-ра са готови за нещо ново в кариерен план: 

Стрелец

Скъпи Стрелци, миналата година за вас беше много интензивна в личен план. Това ви накара да се откажете от някои добри възможности и да се адаптирате към промените. Посрещате годината с добра кариерна основа и много пътища пред вас. Не се впускайте в прекалено много нови и екстремни начинания - ще бъде като да строите небостъргач върху пясък. Бъдете упорити в своята работа и не правете драстични промени. Годината е добра, за да натрупате финанси и да си дадете малко почивка. Считайте 2022-ра като лека пауза преди нов спринт напред. Все пак, в рамките на годината ще имате възможност да завършите отдавна започнат личен проект. Ако имате такъв, то е добре да преосмислите неговото завършване. 

Риби

Вече ви бяхме споменали, че това е годината на Рибите. Докато Стрелците изчакват в бокса, то Рибите въртят обиколка след обиколка. Риби, очакват ви добри кариерни възможности и перспективи за собствен бизнес. Това, което сте започнали ще върви повече от добре. Внимавайте много да не се натоварите с прекалено много неща. Единствената опция да се провалите е, ако надцените себе си и поемете много работа. Помнете, че трябва да изградите своите приоритети и да работите спрямо тях.

Близнаци 

Близнаци, това ще бъде година, която ще ви изцеди като лимони, но ще успеете да постигнете това, което искате. Пазете здравето си и помнете, че успехите в кариерата са по-маловажни от времето със семейството. През 2022-ра най-накрая ще берете плодовете на това, в което инвестирахте толкова време и усилия през последните две години, пише actualno.com