Победителката от юбилейния сезон на "ВИП брадър" е гост в предаването "На кафе" по Нова телевизия. Още с влизането си в студиото тя бе посрещната не само от Гала, но и от коментаторите на шоуто.

Припомняме, че докато водещата беше във формата Антон Стефанов се беше заканил да й предложи брак, защото се възхищава на поведението й.

Той я чакаше облечен в смокинг и готов да изпълни обещанието си. Журналистът застана при нея, падна на колене и поде:

"Мила, Меги, толкова съм възхитен от всичко, което направи. От искреността, от любовта, която извира от сърцето ти. Меги, България избра своя пети президент, време е ти да избереш, своя пети съпруг", заяви Стефанов.

Ангелова без колебание каза ДА, а на пръста и се озова огромен диамантен пръстен, избиран специално за нея. Всички разляха пенливо шампанско и с викове "Наздраве!" , "Наздраве!" поляха годежа.

"Преди всичко искам да кажа, че благодаря не само на Тони, който ми предлага, защото му бях казала, че не бих се омъжила отново, но уви, не знам какво ще прави, аз приех. Искам да благодаря и на всички потребители на "Фейсбук", не мога да остана безмълвна към любовта и добротата им. Това беше победата на поп фолка", заяви тя.

Годежът не се размина и без целувки между влюбените.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg