Лятото е най-подходящият сезон за пътешествия. Времето предразполага да се отправим към мечтаните места.

За много българи Гърция, Италия, Испания са отдавна познати и погледите ни се отправят надалече.

Малдивите е едно райско кътче, което съчетава спокойствие, прекрасни плажове и невероятно чисти води. Температурите през цялата година варират между 24 и 33 градуса с постоянен бриз. Страната има множество курортни комплекси, а възможността да се практикуват водни спортове целогодишно я прави предпочитано място за любителите им.

Тайланд със своята екзотична природа и култура става все посещаван. Големият брой острови с живописни плажове и кристални води са притегателна сила за все повече българи. Разнообразният животински свят и възможността да наблюдаваш отблизо живота на птици, бозайници и влечуги предизвикват любопитството у всеки турист.

Виетнам също набира популярност. Климатът е изключително разнообразен в различните региони на страната. Най-активният сезон за туристите е в периода от ноември до март и от юли до август. Ако искате да попаднете в един непознат свят, изпълнен с много цвят, различна култура, богата и завладяваща история – това е вашето място. Виетнам е една евтините дестинации за пътуване в Азия. 

Ако все пак смятате, че тези дестинации са свързани с твърде дълго пътуване винаги можете да отправите отново към Гърция, Италия и Испания.