Джони Деп се среща с 20-годишна руска таньорка, която е заявила, че двамата скоро ще минат под венчило. Актьорът се запознал с Полина Глен по време на парти в Лос Анджелис през 2018, пише изданието Metro.

Глен вече живее в имението на актьора от "Карибски пирати", а самият той е помолил близките си да подпишат споразумение за дискретност, твърди източник на изданието.

Двамата бяха заснети да се целуват в хотел е Белград през 2019 г.

"Тя е много мила и грижовна, както и много талантлива в това, с което се занимава. Тя ходи при хореографа си и после веднага се връща в имението. Не мисля, че някой знае, че тя живее там", добавя източникът.

Самата Полина заявила, че двамата скоро ще си кажат заветното "Да" и ще заминат за Русия, за да може Деп да се запознае със семейството й.

 
 
 
View this post on Instagram

Obsessed.

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

Преди това Джони Деп беше женен за актрисата Амбър Хърд. Скандалът около развода им имаше широк отзвук в медиите през 2016 г., след като Хърд се оплака от домашно насилие от страна на съпруга си. Деп пък обвини бившата си, че разпространява фалшиви слухове, за да се изкара жертва и да спечели развода.

През 2017 г. съдът в Лос Анджелис реши да разтрогне брака им.

Превод и редакция: TrafficNews.bg