След като плеймейтката Златка Димитрова взриви форумите с пикантни разкрития за един от участниците в Биг Брадър Джино, десетки българи напълниха форумите с истории за "баровеца".

Всъщност името му е Гино Ташев и както той призна, е бивш на фолк певицата Джена. Джино заяви, че е от 18 години в Чикаго, където семейството му има транспортна фирма.

Във форумите обаче се появиха други твърдения от нашенци, които от години живеят в Чикаго.

Ето какво разказва българинът Йордан, който живее със съпругата и трите си деца в Чикаго пред TrafficNews.bg:

"Здравейте. Джино всъщност се казва Гино, кръстен e на баба си Гина. Родом са от родопско село. Семейството му не е богато както твърди той. Имат три стари ТИР-а, един от който кара самия той. Дължи пари на голяма част от българите в Чикаго, включително и на мен. За да се прибере в България и да се включи в риалитито, взе 2500 долара от мой приятел, българин. Едно нещо е истина и това е, че колата е негова. Мерцедесът е модел 2003 година. Струва 15 хиляди и е на лизинг, който все още изплаща. Преди години имаха имоти, които даваха под наем, но банката им ги взе, защото не си плащаха вноските по кредитите. В момента живеят цялото семейство на едно място, заедно с брат му и снаха му в малък апартамент в предградията на Чикаго.

Най-много се смяхме за бижутата. Нищо не е с диаманти, дори часовникът е фалшив-евтина дрънкулка. Когато влизаше в къщата, го представиха с това, че е купил на Джена пръстен за 100 бона. Е, пръстенът е 3 хиляди долара, купен с пари на заем отново от българин. Джино се изкара като жертва на побой. Вярно е, че е бит, все пак дължи на десетки хора пари", разказва Йордан, който живее от 15 години в Чикаго и поддържа връзки с българската общност в града.

Ето какво гласи друг интересен коментар:

"Гино е приближен и доста близък с Георги Марков-Мицубишито, който е бил гадже на Джена".

Според българите, Гино и Джена са се запознали на участие на фолкаджийката в САЩ. След участието си, тя била омаяна от сладките, но неверни думи на младежа, след което започнали връзката си от разстояние.

"Момичето е разбрало колко струва Гинчо и затова го е оставила", твърдят още нашенците от Чикаго.

Още за Джино и представянето му в къщата на Биг Брадър вижте ТУК 

TrafficNews.bg