Овен

Днес вашият партньор ще ви очарова с особено приятна изненада. Споделените часове на нежност и хармония са точно това, което е важно за вашата връзка в момента. Хората, с които работите, ще са приятелски настроени към вас. Денят предразполага към изключително обещаващи варианти за нови придобивки. Имате правилните инстинкти, за да си докарате допълнителни доходи. Инвестирайте излишъка пари в печалба. Нещата ще вървят гладко и ще бъдете сигурни, че ще намерите подходящия вид сделка или идея за нова работа. С известно усилие, насочено към ефективна тренировка, вие ще намалите стреса и стабилизирате доброто си здраве за продължителен период от време.

... Има неща, които научаваш в спокойствието и други в бурята…

Телец

Ролите във вашето партньорство днес могат да се променят или външна намеса може да бъде причина за някои турбуленции. Трябва да се съсредоточите върху това, което имате и най-вече да решите какво искате. В личния ви живот ще се чувствате, сякаш вървите през минно поле - един грешен ход и ще има „експлозия“. Това наистина ще ви постави пред изпитания. Не позволявайте на близки или роднини да ви обвиняват за всичко, понякога и те са виновни. Днес сте в състояние да преодолеете всички неуспехи в кариерата си. Въпреки перспективата, не прекалявайте с излишни приказки. Финансовите ангажименти могат да бъдат проблематични. Не се учудвайте, ако получите странно главоболие или се почувствате уморени, доста проблеми ще са надвиснали над вас.  

... И все пак една ласка щеше да е достатъчна за да ме стоплиш...

Близнаци

Денят е изключително благоприятен за финансови постъпления. Време е да инвестирате в по-рискови проекти, за които сте били предпазливи преди. Пълни сте с енергия и ще съумеете да предадете още по-голям колорит в настроението на партньора си. Това със сигурност ще има положителен ефект върху връзката ви. Ще прекарате чудесни моменти заедно със семейството си и ще имате прекрасни спомени от тях. Вие изпълнявате работните си задачи по самоуверен начин, без всякакви притеснения, които другите имат. Днес вашето тяло и ум ще са в хармония. Вие притежавате необходимата енергия, за да реализирате дългоочаквани планове. Възползвайте се от тази възможност, за да придобиете нови резерви на сила и да изградите своята издръжливост.

... Крехките души страдат от неизлечимо нещастие…

Рак

Днес скуката ще навлиза все повече в отношенията ви. Ако е необходимо, разрешете стари проблеми, започнете отначало и направете отдавна забравени малки жестове на любов и близост. Проблемите, пред които се изправяте са по-сложни от обикновено. Може би ще е полезно да се откажете от някои от обичайните си методи и да помислите за алтернативни решения в работата ви. Има опасност днес да претърпите загуба на пари, не се доверявайте на хората около вас, защото ще бъдете подведени и излъгани. Може да откриете, че сте достигнали границата на способностите си. Дайте си заслужена почивка.

… Може да заседнеш в някой от островите на многото празни обещания…

Лъв

Погледнете вътре в себе си и спрете за момент, за да помислите, преди да направите своя ход и първо вземете под внимание чувствата на другия. Тези от вас, които са семейни ще усетят раздразнителност в половинката си. Днес ще се сблъскате с трудни взаимоотношения с близки, роднини или колеги. Може би трябва да помислите, за да разберете какво причинява тези проблеми. Вашите приятели могат да ви помогнат - в края на краищата за това са приятелите. Денят не е добър за финансови приключения. Изчакайте по-добри времена. Погрижете се за тялото си, което се нуждае от повече почивка. Необходими са леки упражнения, за да се възвърнете към нормалният си ритъм на жизненост.

 … Думите винаги могат да бъдат еднакви, но мълчанието, всеки път е различно, никога не е същото...

Дева

Днес може да се почувствате малко изоставени, защото партньора ви ще обръща повече внимание на своите приятели и домакинската работа, отколкото на вас. Трудно ще срещнете подкрепа в семейството, може да бъдат критични към вас. Кой знае, техните възражения могат да бъдат оправдани. По-добре споделете с приятели, тъй като ще виждат нещата днес по-обективно. Въпреки, че имате желание да си купите нещо, много по-добре е да изчакате, ако искате благоприятен изход. В работен план сте изправени пред почти невъзможна ситуация и ще се сблъсквате с привидно неразрешими проблеми. Бъдете внимателни със здравето си и избягвайте дълги пътувания.

…Може и да е заключено, но все пак се здрависай от уважение…

Везни

Днес трябва да се отнасяте към себе си и партньора  като към нещо наистина специално. Споделете доброто си настроение с възможно най-близките си хора. Всичко се подрежда и напредва добре в работата. Не се уморявайте прекалено много, концентрирайте се върху настоящите ежедневни задачи, останете отворени към вашите колеги. Време е да завършите дълго отлаганите финансови задачи. Днес ще виждате добре в каква посока се движат вашите финанси. Подобрете диетата си, спрете приемът на големи количества алкохол и пушенето.

…Продължавай напред, докато не стигнеш до луната…

Скорпион

Не всичко в личния ви живот върви както искате. Приятелите ви и семейството имат свои собствени желания и цели и не ви обръщат много внимание. Въпреки, че не ви е лесно, опитайте се да проведете разговор с партньора си да изчистите нередностите, за да избегнете недоразумения и спорове още от самото начало. Опитайте се да промените перспективата си и да разберете гледните точки на близките ви. Не забравяйте, че добрите отношения винаги се състоят от компромиси. Отложете всички планирани харчове за покупки. Балансирайте с  парите си, за да можете гъвкаво да реагирате на неочаквани разходи. Освободете се от тежестите на ежедневието и релаксирайте. Нуждаете се от богати на витамини храни, за да се възстановите по-бързо от трудният ден.

... Най-трудният тест в живота е търпението да чакаш точния момент...

Стрелец

Днес е идеалният момент за романтични часове с партньора ви. Най-накрая трябва да наваксате с ангажиментите, които сте поели. Не забравяйте да подхранвате и цените връзката си, дори ако сте прекарали много години заедно. Ако сте възнамерявали да подновите старите си приятелства или да разрешите спор, но не знаете как да го направите, сега е най-доброто време да отхвърлите опасенията си и да продължите. Взаимодействието, което имате с колегите  ще бъде продуктивно. Днес ще се наложи да приемате съветите на други хора, когато става въпрос за пари. Не защото не можете да разчитате на собствения си късмет, а защото те наистина ще ви помогнат.

... Това, което искаме да направим, трябва да го направим, докато можем да искаме...

Козирог

Вашата връзка се променя. Днес е време най-накрая да се оправят дълготрайните недоразумения и да се освободите от старите спорове. Радвайки се на усещането за семейно обединение, ще почувствате, че имате нужда от близките си повече от обикновено. Вие ще бъдете изправени пред решението да промените начина, по който печелите пари за вашето благополучие. Не се опитвайте да избягвате нови предизвикателства или по-големи цели, които преди не сте успели да постигнете. Звездите са позитивно позиционирани и ако не сте прекалено прибързани, можете реализирате хубави печалби. Когато е възможно, вместо да използвате автомобила, отидете до вашата желана дестинация с велосипед или пешком.

... Ужасно е да чувстваш, че си се загубил в края на Нещото...

Водолей

Един ден изпълнен с много романтика и любов, който следва да споделите с любимият си човек. Днес условията са идеални, тъй като ще получите много доверие и привързаност от близките си. Семейството ви ще узнае, колко важно е за вас да прекарвате повече време заедно. Най-добре е да се опитате да отдадете еднакво внимание на всички сфери на живота, но ако не можете да намерите баланса, изберете семейството над моментната печалба в други области. Може да бъдете помолени да дадете заем, но не се съгласявайте. Направете всичко възможно, за да се грижите за себе си през този период. Това е добър момент за почивка и възстановяване на здравето ви.

...Молим се за да съществуваме и съществуваме, за да се молим...

Риби

Този ден може да се окаже невероятен за вас. Вашите отношения с любимия ви човек могат да станат по-романтични, а връзката, която споделяте, ще стане по-силна. Може да организирате малко пътуване с партньора си. На ниво кариера са възможни провокации, на които трябва да отговорите по най-строг и кардинален начин. Препоръчително е да поддържате формата си за вашето здраве.  Ако искате да смените работата си, вероятно ще имате успех, но не избързвайте. Семейният ви живот ще бъде страхотен през този ден. По отношение на романтиката, не забравяйте да не пренебрегвате чувствата на другите.

...Приемай всяка трудност като предоставена възможност...

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричният анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е  Doctor Honoris Causa,  общественик, езотеричен писател, херменевтик  и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението. Цитатите са от негови публикации.