Овен

Днес, едва ли ще възприемете любимият си човек такъв, какъвто е. Може би, ще се опитате да му наложите по един или друг начин вашият мироглед, да го промените спрямо собствените ви представи. Опитайте се да овладеете тези  разрушителни импулси - с подобни наставнически изблици, не очаквайте нищо добро.

Денят е неблагоприятен за довършване на вече поети задачи в работен план. Това е така, защото ще бъдете в много нестабилно емоционално състояние, ще изпитате някаква несигурност и често ще променяте решенията си. Въздържайте се от вземането на важни решения - отложете ги!

Бъдете внимателни с финансите, особено днес. Нали знаете максимата -„Когато човек получи повече пари, започва да харчи повече“.  Разпределете по приоритет бюджета си, в противен случай в един момент може да се окажете на червено.

Телец

През този ден ще усетите, че никой не би могъл да пречупи вашата гледна точка, да промените самите себе си, да вършите неща пряко силите си. Вероятно, ще ви се прииска да се уедините и сами да внесете ретуш в характерът си. Забележките на партньора, не трябва да ви вълнуват чак толкова много. Бъдете себе си!

Този ден е относително благоприятен за тези, които работят по предварително определен план. Резултатът от вашата дейност ще бъде такъв, че не само ще можете да постигнете планираното, но и да наваксате заложеното в графика си. Очертава се успех в умението ви да развивате отношенията с колеги и подчинени.

Стабилно финансово състояние в зависимост от статуса, без притеснения от евентуални провали. Всяка покупка или сериозна инвестиция ще бъде добре замислена и преценена. В случай, че продължите в този дух, може да очаквате и по-големи суми.

Близнаци

Ще бъде от значение, ако днес изненадате половинката си с познания в неочаквана и за двама ви област. Новата и непозната информация, ще заинтригува любимият ви човек. Така че предварително се подгответе, включете чутото, видяното или прочетеното към вашия ресурс от знания - изненадата ще бъде пълна.

Може да очаквате силен прилив от положителна енергия в сферата на кариерата. След толкова време на усърден труд, ще усетите сладостта от резултатите на вашите работни планове. Но и това няма да ви задоволи, имате още идеи за постигането на целите си. Вашият работен екип следва да изповяда мотото: „Един за всички и всички за един“! 

През този ден ще бъде добре да направите своите вложения. Има вероятност да предприемете известен риск, но както се казва -  „Който не рискува, не печели!“. Звездите предупреждават, че нивата на разходите ще се покачват, прегледайте документите си все пак.

Рак

Вашата половинка може да изпита силно желание да бъде с вас, колкото се може по-дълго днес.  Ще бъде благоприятно за връзката ви, ако проявите разбиране към желанието на партньорът ви, въпреки множеството ви ангажименти. По възможност се усмихвайте по-често и бъдете нежни.

През този ден, звездите не препоръчват да злоупотребявате със служебното си положение за лични цели, тъй като това може да доведе до сериозни последствия. Освен това, може да имате проблеми с колеги от старата генерация, които ще отстояват своите консервативни принципи.

Странен ден ще бъде за някои от вас по финансовите въпроси. Прилив на пари и много разходвани такива. Очертават се изненадващи постъпления, но това ще важи за онези, които са планирали да разширят бизнеса си.

Лъв

Вероятно през този ден ще бъдете изключително изнервени, дори най-малкото нещо би могло да ви подразни. Може би, любимият ви човек ще остане шокиран от поведението ви. Проявете разум, изпуснете парата навън, лек крос или повече физически труд, би било добра идея. В противен случай, рискувате да натрупате толкова раздразнение в себе си, че рано или късно ще изригнете като вулкан.

Звездите ви съветват да се заемете с работата, която познавате добре и имате опитност - да знаете, кога и как. Ако се опитате да подобрите нещо извън познанията си, със сигурност ще ви бъде сложно и объркващо. Въздържайте се от такива инициативи. Не е необходимо да променяте това, което вече работи.

Ще харчите в рамките на възможностите си през този ден, не се очертават особени сътресения във финансовото ви състояние. Само не се отпускайте в излишни харчове, подбудени от романтични страсти. Любов може и да се купи, ала чувствата не се продават.

Дева

Звездите съветват онези от вас, които са необвързани или самотни, да внесете промяна във вашият външен вид. Може да промените прическа, цвят на косата или да смените обичайният си тоалет. Вдъхновете своето въображение за пълна промяна. Важното е да направите впечатление.

Днес, може би няма да имате достатъчно енергия, за да поддържате интензивното натоварване на работното си място. Препоръчително е да намалите оборотите си и да не се предприемат допълнителни работни ангажименти, които изискват големи физически усилия.

Може би, няма да има оплаквания по финансовите въпроси за някои от вас. Но погледнато от реална гледна точка, парите никога не стигат.  Финансовата астропрогноза е сравнително добра за днес. Паричните средства ще постъпват в рамките на очакваното. И да не забравите да върнете старите си заеми, ако имате такива, разбира се.

Везни

Често правите компромиси спрямо половинката си. В отношенията ви могат да възникнат отминали  обиди и претенции. Не е препоръчително да миксирате миналото с настоящето, за да не се стигне до конфликти и излишни спорове.

Днешният ден вещае, че може да залитнете в грешната посока относно работата, без да забележите дори. Поради тази причина не трябва да предприемате сериозни ангажименти. Решавайте по-елементарните задачи, освен това може да разчитате на своите колеги за подкрепа.

Не очаквайте прилив на пари от обичайно сигурните източници днес. Планетите явно са решили да ви сюрпризират с приходи от най-неподозираните места. Може да възникнат турболенции, но критични ситуации, едва ли. Ще решавате всеки паричен проблем в последният момент.

Скорпион

Ден изпълнен с радост и тъга в личен план. Бъдете отстъпчиви спрямо половинката си. Би било безсмислено да обръщате внимание на дреболиите и ненавременно казаните думи, всяко задълбаване в такива неща, само ще попречи на хармоничните ви отношения.

Препоръчително е днес да отложите всеки амбициозен план, касаещ кариерата ви. Дори не трябва и да си помисляте за такива. Не всичко, което си мислим, че е полезно за нас ще ни е от полза. Днес такива планове са обречени на неуспех.

Очакват се много разходи, свързани с личният ви сектор. Добре си калкулирайте бюджета. Най-вече онези, които имате повече от едно дете. Даването на пари назаем, също ще дестабилизира финансовото ви състояние. Така че две плюс две, равно на четири и едно на ум!

Стрелец

В личен план може да очаквате хармония и положителни емоции. Вероятно ще продължите да внасяте свежи пролетни нотки във връзката си. Ще бъде добре по-често да се усамотявате с партньорът си. Необвързаните да се укрепят с душевни сили за нови открития в любовта.

Вашата скромност, едва ли ще бъде ореол през този ден. Благодарение на увереността ви и заразителните ви емоции, ще съумеете да се справите и с най-дръзките идеи и предизвикателства, предложени от колеги и шефове. Пълен напред - скромността не винаги краси човекът!

Благоприятен ден във финансово отношение. Планетарните позиции са добронамерени за успешни сделки, свързани с недвижимо имущество и много добри условия за кредит. Вероятно ще се възползвате от тази звездна подкрепа през този ден.

Козирог

Звездите предупреждават да сдържате своите емоции. Опитайте се да погасите „черният дим“ натрупан в душата ви, за да не натоварите  с негативи вашият любим човек. Връзката ви вероятно ще виси на косъм, ако продължавате с подобни облачни настроения, които може дори да развалят добрите отношения с партньора ви.

Вероятно днес ще ви бъде трудно да се съсредоточите на работното си място. Мислите ви ще бъдат далеч от работният процес. Когато замечтаването е налице, не трябва да се ангажирате със сериозни работни дейности и отговорни задачи.

За повечето от вас финансовото състояние ще бъде стабилно. Въпреки това, малко пестеливост няма да бъде излишна, защото ще има периоди от деня, които няма да са толкова приятни за вас. Звездите предупреждават да не пилеете средства!

Водолей

Може би, днес ще се наложи да обърнете внимание на детайлите, скрити някъде между редовете на искрените чувства. Не е ден за решаване на битови проблеми. За да цари мир и спокойствие, се опитайте по-често да се вслушвате в желанията на своята половинка, да бъдете по-внимателни по отношение на препоръките, които са отправени към вас.

Звездите ви предоставят възможността да бъдете силните на деня. Вероятно ще постигнете впечатляващи резултати в работата си. А това няма как да не бъде забелязано от преките ви началници. Дерзайте!

Вероятно ще се радвате на стабилна финансова позиция през този ден. Може дори да имате засилване на стабилността в материален план. Ако възнамерявате да инвестирате днес, очаквайте стабилни доходи.

Риби

Планетните позиции през този ден са благоприятно разположени за доброто развитие на любовните ви отношения. Може да откриете дори, че между вас има още повече разбирателство и взаимно доверие. В началото на този ден, нещата при вас ще се развиват доста благоприятно. Не сваляйте усмивката си!

Звездната карта не ви дава правомощия да се натоварвате прекомерно в работата си. В противен случай, изпълнението на задълженията ви ще бъде под нулата. Необходима ви е почивка, за да съберете сили и енергия за бъдещите работни постижения.

Днес трябва да бъдете особено внимателни с финансите. Има голяма вероятност да претърпите сериозни загуби. Най-доброто за вас е, да не се занимавате с големи парични операции. За по-малките финансови въпроси, приложете правилото – „Три пъти мери, един път режи!“.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.