Овен

Двойките ще изпитат интензивни моменти, както в положителен, така и в отрицателен смисъл. По-добре би било да удължите първите, за да не се окаже, че трябва да се справяте с разгневената си половинка. Трябва да съхраните настроението си на работното си място и да пренебрегвате незначителните раздразнения. В противен случай може да се окажете в окото на конфликта. Избягвайте днес големите инвестиции и покупки, защото ще претърпите загуби. Онези от вас, които имат бизнес свързан с обмяна на ценности и валута, денят ще бъде благоприятен така или иначе.

 

Телец

Този ден ще донесе благоприятни обстоятелства за разцвета на любовните ви връзки или за невинен флирт, което ще повиши вашата самоувереност. Вашите колеги могат да ви създадат неприятности, за да се справите и да вървите напред във вашата кариера. Обърнете внимание на това, което се случва около вас през този ден. Ако бизнесът ви е свързан с проценти от реализирани сделки, ще трябва да сте много предпазливи, защото заплахата от загуби на комисионните ще са големи.

 

Близнаци

Венера обещава изпълнение на любовните желания, нежност и взаимно разбирателство. Очакват ви различни съблазни и предложения на които трудно е трудно да се откаже. В работен план през този ден  се очертава да напредвате все по-вече и повече. Ще имате широко поле за изява на вашите идеи, работни проекти и задачи. Вибрацията на деня е благоприятна за уреждане на важни срещи и за установяване на контакти, за сключване на сделки, договори и нови сдружения.

 

Рак

Ще бъде чудесно, ако бъдете в обкръжението на близки, разбиращи ви хора. Заемете се дома си и ще усетите прилив на душевни сили, ще почувствате топлина и уют. Избягвайте през този ден да предприемате каквито и да било действия, които могат да се окажат дразнещи или обидни за вашите колеги. Може да очаквате сериозни придобивки през този ден.  Очертава се добро време за сделки и за инвестиции. Денят е подходящ за продажби и покупки на недвижими имоти.

 

Лъв

Щедростта на Венера ще направи предстоящият ден много благоприятен за любовните и съпружеските отношения, очаква ви време, изпълнено със страст и желание за любов. Много е вероятно да активирате своя ентусиазъм за работата си и ще получите активна подкрепа от колегите си, за да изпълните отговорностите си. Не се страхувайте да преместите част от спестяванията си наоколо. Не само ще избегнете някакви лоши новини за тях, но и ще ви помогне да разберете какво наистина има значение в живота ви.

 

Дева

Днес любовната атмосфера обещава да бъде чувствена и страстна. Звездите обещават на самотните романтична среща, която може да прерасне в дълга връзка. Днес трябва да завършите всички предстоящи работни ангажименти, тъй като е благоприятно време да завършите всички важни задачи. Позволете си някои сериозни покупки, защото сте си го заслужили. Възползвайте се максимално от финансовата си свобода.

 

Везни

Този ден ще направи личния ви живот по-разнообразен и в същото време по-неспокоен. Могат да се случат събития, които да изискват от вас бързи реакции и умение. Днес в работното ви място ще преобладава атмосфера на приятелство и настроение, и наистина ще се радвате да направите дори най-обикновените задачи, които обикновено са ви досадни. Внимавайте за импулсни покупки и неочаквани сметки, които ще могат да ви навестят, тъй като те биха могли да направят значителна пробив върху вашите финанси.

 

Скорпион

Отношенията ви днес, едва ли ще бъдат изпълни с романтика, но ще ви позволят да получите ценен опит, който ще се окаже полезен за работата. Не се поддавайте на спонтанните си емоции. Вместо това, трябва да се справите с проблемите интелигентно, за да не повлияете на морала на колегите си. Бъдете консервативни с разходите си. Лошите времена може да са точно зад ъгъла. Спестете малко пари, така че не е нужно да вземате заеми.

 

Стрелец

През целия ден ще сте оптимистично настроени. Ще бъдете движени от желание да обичате и да споделите чувствата си с хората, които лежат в сърцето ви. Вероятно ще бъдете доста убедителни на работното си място. Вие ще вдъхновявате и организирате другите да работят екипно, за да завършите голям проект. Вероятно ще спечелите признание и уважение към ролята си на супервайзер и вашите финанси също ще станат забележително стабилни.

 

Козирог

В семейните отношения важна роля ще играят общителността и способността ви да правите компромиси. Също така, вие можете да се доверите на помощта на своите роднини. Днес по време на работа могат да възникнат редица незначителни проблеми, които ще ви попречат да си свършите работата спокойно. Негативното влияние, което идва от Уран, ще направи всяка значителна инвестиция особено лоша идея днес. Изчакайте по-добро предположение, за да направите ход.

 

Водолей

Ако търсите любовта, непременно обърнете внимание на този есенен ден. Възможна е среща с особен човек и начало на удивителна любовна история. В работата ще  се наложи да разчитате преди всичко на себе си, създавайки впечатление за самоуверен човек. Големи трусове не се очакват днес. Всяка възможност, която се задава днес, определено си струва времето. Поставете го в перспектива със състоянието на вашите активи и вземете информирано решение.

 

Риби

Звездите днес ще ви зареждат с енергия и ще почувствате повече страст и желание. Използвайте това време, за да постигнете заветната цел в любовта. Очертава се променлив ден за кариерата ви. Чувството ви за самосъхранение ще бъде засилено, но ще се нуждаете от повече самообладание и предвидливост. За бизнесмените не е препоръчително да влезете в партньорство, тъй като в бъдеще може да има финансови проблеми. Също така, избягвайте да инвестирате, тъй като загубите ще са твърде високи за вас.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.