Овен

Ежедневните ни мисли създават реалността. Не е необходимо да проследявате всяка преминаваща през главата ви мисъл. Това би могло да ви обърка. Просто трябва да изключите изцяло негативните мисли днес.

Днес, ще се разбирате чудесно с хора, които са точно като вас упорити, самоуверени и целеустремени, чиято зодия е Овен или Лъв. По-спокойните и дори флегматични представители на зодия Риби и Рак, могат да ви изкарат извън равновесие.

Телец

Научете се да виждате не проблема, а начините за решаването му. Колкото повече мислите за доброто, толкова повече ще  повишавате вибрацията си.

Днес, ще имате късмет в намирането на сродна душа, представител на зодия Козирог или Телец. Не са изключени някои дребни спорове с представителите на зодия Везни и Водолей.

Близнаци

Не е добра идея да говорите за финансовите си проблеми, така само ще ги задълбочавате излишно. Говорете за благополучие, пари и щастие и не преразказвайте отминалите си неуспехи.

Ако търсите мъдър съвет от приятел и се чудите кой точно да е той, то се доверете на някой, който е зодия Близнаци или Везни. Не позволявайте на някой от близките ви, който е зодия Водолей да обърка плановете ви.

Рак

Избирайте кръга си на общуване. Старайте се да не общувате с песимистично и негативно настроени хора днес, това може само да ви навреди.

Постарайте се днес да сте в обкръжението на хора, които са зодия Риби и Стрелец, които ще се забавляват заедно с вас. Ограничете контактите с представителите на зодия Водолей и Овен.

Лъв

Опитайте се да загърбите светският живот днес. Най-добре излезте сред природата. Концентрирайте се върху тишината и спокойствието. Това е най-добрият начин да прочистите съзнанието си.

Ще се чувствате чудесно в компанията на хора, които са зодия Дева, които ще ви помогнат да избягате от проблемите. Избягвайте влизането в спорове със зодия Водолей и Козирог.

Дева

Общувайте с единомишленици днес, с хора, споделящи вашите интересите. Така ще се усъвършенствате, надграждайки  своят потенциал за значително повишаване на вибрациите ви.

Днес, ще ви се наложи да общувате с респектираща за вас фигура представител на зодия Стрелец или Риби. Възможно е в ума ви да нахлуят неприятни спомени от скандали със зодия Овен или Телец.

Везни

Давайте колкото е възможно повече през този ден. Отдавайки, ще получите двойно повече. Помагайте на близки и приятели, и те ще ви отвърнат със същото.

Днес, ще сте твърде избухливи и несдържани към представителите на зодия Телец. Приемете мъдър съвет от някой в близкото ви обкръжение, който е зодия Дева или Близнаци.

Скорпион

Преди да се разсърдите и обидите на някого, помислете струва ли си това. Има моменти, в които е по-лесно и по-добре да простите, отколкото да се разгневите.

Днес, може да ви се наложи да простите на ваш близък, който е зодия Дева. Всеки може да направи грешка, смирете се и простете. Добри слушатели ще се окажат представителите на зодия Рак и Риби.

Стрелец

Ако се усмихвате по-често днес и се отнасяте с лекота към дадена ситуацията, вибрацията ви ще нараства рязко, а колкото по-висока е тя, толкова по-бързо си отиват проблемите.

Вероятно, днес ще проведете няколко служебни разговора с представителите на зодия Близнаци и Дева, в които да уточните някои детайли по проектите ви. Избягвайте комуникацията с твърде самонадеяни хора от зодия Овен и Лъв.

Козирог

Постарайте се да гледате, четете и слушате възможно най-малко новини, изпълнени с болка, насилие и бедност. Подсъзнанието ви ще привикне към негативните мисли и ще започне да ги привлича като магнит.

Близките ви хора от вашата зодия Козирог днес ще ви окажат подкрепа и ще внесат спокойствие в живота ви. Старайте се да избягвате контактите с представители на зодия Скорпион и Везни.

Водолей

Обърнете сериозно внимание на своето настроение днес. Не пътувайте в миналото, защото вашето настроение е отражение на уседнали и отминали мисли. Мечтайте!

Много е вероятно днес да имате нужда от помощ от близък приятел, на който да се изповядате и това ще са представители на зодия Рак. Разговорите с представителите на зодия Телец няма да вървят гладко.

Риби

Ако сте достатъчно отговорни днес и искате да промените начина си на живот към по-добро, ще ви се наложи да си дадете сметка къде грешите. Всяка една поправена грешка ще ви отвори пътища към нови хоризонти.

Днес, ще сте на една вълна с ваш близък, който е зодия Скорпион. Идеите ви ще съвпадат напълно и ще прекарате един чудесен ден. Възможни са пререкания с представителите на зодия Овен.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.