Овен

Говорете с половинката си за това, което я вълнува през този ден. Може да си мислите, че знаете желанията на любимият човек, но вероятно има нещо, което пропускате. Съгласете се с мнението на партньора си, обсъждайте нещата взаимно, за да избегнете евентуални спорни моменти.

Вероятно денят ви офиса ще премине спокойно. Няма нужда постоянно да се доказвате пред колегите ви, тъй като работата ви предоставя достатъчно възможности да разкриете умственият си потенциал.

Парите не са самоцел за вас, но ви дават усещането за свобода и способност да задоволите желанията си - да пътувате, да опитате нови ястия, да направите добри покупки. В зависимост от настроението ви, може да хвърлите пари на вятъра, правейки безсмислени разходи, след което ще се наложи да спестявате всяка стотинка.

Телец

Денят е подходящ да говорите с любимия си човек за вашите бъдещи планове. Споделете взаимните си цели, за да си помагате за по-лесното им постигане. Обърнете внимание на социалният си живот и излезте с ваши приятели, нещо което дълго отлагате, поради вашата заетост.

Звездите ви дават шанс да се докажете в работата си. Вероятно доста пот сте хвърлили, жертвайки нерви и време за да постигнете всичко това - Заслужавате го! Едва ли ще бъдете пример за подражание сред колегите си. Какво да се стори – завистта няма почивен ден. Но това не трябва изобщо да ви вълнува, вие имате своята стойност!

Независимо дали става дума за разходи, пазаруване, печалби или счетоводство, вие имате прекрасната възможност да се справите блестящо във финансовата сфера. Внимавайте все пак, защото има вероятност да бъдете подведени и тласнати към рискови сделки и преговори.

Близнаци

Вероятно днес искате да скриете нещо от партньора си. Помислете над това, което се случва във връзката ви и се опитайте да идентифицирате проблема. Само така ще можете да го разрешите. Добрата дума ще ви помогне да постигнете това, което искате. Въздържайте се от забележки и упреци към половинката си.

Разчистете бюрото си на работното си място и се освободете от натрупаното напрежение. Унищожете всички ненужни документи и бележки, подредете всички папки и ще почувствате облекчение, което ще подобри настроението ви.

Не се страхувайте да направите голяма инвестиция днес. Имате силата и куража да се впуснете в това начинание. Време е да рискувате и да действате, така ще покажете на другите, че не бива да ви подценяват.

Рак

За онези от вас, които са пред раздяла, звездите дават знак - Ако сърцето ви е било разбито,  днес ще намерите сили да разгледате причините от друг ъгъл. Пред вас ще се отворят нови възможност - предстои ви нова любов!

В случай, че се занимавате с търговия и някой ви предложи продукт тип „реплика“ на значително по-ниска цена, проучете произхода на продукта и се заинтересувайте къде е произведен. Стоката може да е незаконна или може да се опитат да ви продадат дефектни продукти.

Днес няма да имате сериозни успехи във финансов план. Погрижете се за разходите, ограничете ги по възможност до търпимият минимум. Както се казва - И това ще премине.

Лъв

Днес ще бъдете очаровани от романтичните жестове на вашият партньор. За да се насладите на прекараното време заедно, си направете удоволствието да планирате приятно пътуване до мястото, където никой не може да ви безпокои. Това ще ви позволи да се опознаете по-добре, ще избягате от скуката и ще влеете нов живот във връзката си.

Възползвайте се от креативността си и талантите, които притежавате, за подобрите кариерата, репутацията и финансите си. Не се страхувайте да изразите себе си днес, тъй като креативността ви ще се прояви в най-различни форми.

Днес може да похарчите повече пари. Доброто ви финансово положение, ви позволява да инвестирате в много проекти. Бъдете благодарни за добрият доход, който имате и се наслаждавайте на момента.

Дева

Необвързаните, вместо днес да се затварят вкъщи да чистят и подреждат, опитвайки се да въведат ред в хаоса, по-добре да излязат някъде и да се погрижат за духовният си хаос. В любовта страстите не стихват, ала хаосът я разрушава. Така че време е за действие!

Днес може да почувствате гняв, който таите в себе си и ще си го изкарвате на колегите си. Не си позволявайте да бъдете лош съветник на самите себе си, тъй като си поставяте твърде високи стандарти в работата и се стремите към перфекционизъм. Дайте си кратка почивка и не се вглъбявайте толкова много в детайлите, особено след като и другите около вас не го правят. Не се хабете напразно.

Чувствате се напрегнати от разходите, които непрекъснато възникват от всички страни. Налага се да преструктурирате бюджета си, за да закрепите положението. Обърнете по-специално внимание на дългогодишните си клиенти, на които може да предложите нов продукт или услуга и по този начин да увеличите приходите си.

Везни

Днес вероятно ще осъзнаете, че за да имате прекрасната връзка, за която мечтаете, то трябва да се постараете малко повече като внесете топлина и романтика в отношенията ви. Склонни сте да бъдете много практични и разумни и не ви се харчат пари за романтични жестове. Не се стискайте, а зарадвайте любимият си човек и покажете дълбоките си чувства и сериозните си намерения.

Страхувате се да споделите ентусиазмът си по новият проект, над който работите. С право се боите да разкажете на колегите си за новата ви дейност, тъй като идеите ви могат да бъдат откраднати. Вложете цялата си енергия и работете упорито, за да се докажете като добър специалист във вашата област.

Днес ще имате известни недоразумения с хората от екипа ви. Трудно ще разделите спечелените пари поравно, особено ако работите с бакшиши.  Всеки ще се самоизтъква как е свършил най-голямата част от работата и заслужава повече. Защитете позицията си, за да не остане за вас постната  пица.

Скорпион

Днес се очертава да бъдете сте в добро настроение. Може би това ще се дължи на начина, по който сте се отнасяли към партньора ви и любовта, с която ви се отблагодарява сега. Връзката ви става все по-силна. Определено всичко, което правите за половинката си ви отвежда в правилната посока.

Ако до сега сте работили сами по определен проект и ви е трудно да го завършите, си наемете партньор, който да ви помага. Ще бъде предизвикателство да насърчите креативността му и да го въведете в работата.

Това, в което мислите да инвестирате е твърде голяма лъжица за вашата уста и рискът е много голям. По-добре спестете пари и не се впускайте в подобни начинания. Звездите ви съветват да си спестите това разочарование.

Стрелец

През този ден някои от вас ще бъдат емоционално уязвими и податливи към авантюри. Ден в който можете да си извлечете поуки от чуждите грешки в любовните взаимоотношения. Самотните и необвързани внимателно ще проучват новите любовни предложения.

Вероятно денят ще започне със силен старт. Звездите ви съветват,не само се чувствате уверени в себе си, но и бъдете отворени за въвеждането на нови концепции в работата ви.

Разположението на звездите благоприятства осъществяването на съвместен бизнес с ваш стар приятел, който в момента работи в чужбина. Ще ви бъде отправено чудесно бизнес предложение, с което определено ще увеличите значително приходите си.

Козирог

Настоящото разположение на звездите ви дава възможност да изразите най-дълбоките си чувства. Възползвайте се от този аспект, за да внесете повече топлина и близост във връзката ви. Отпуснете се и се оставете в ръцете на Купидон.

Днес някой може да се опита да ви манипулира. „Добронамерено“ да ви убеждава, че това работно място не е за вас. Внимавайте и не се хващайте на въдицата така лесно.

Вероятно ще имате желание да закупите някои нови придобивки за дома си, свързани с декорацията. Не всичко, което гледате по рекламите е практично, колкото и красиво да изглежда. Запазете баланса между приходите и спестяванията ви.

Водолей

Трябва да сте доста дисциплинирани днес, за да се държите на ниво. Толкова сте влюбени, че не можете да се концентрирате и има опасност да направите някоя глупост. Нямате търпение да мине работният ви ден и броите часовете, които остават до момента, в който отново ще бъдете заедно с половинката си.

Няма да липсват трудности на работното ви място днес. Ако сте на отговорна позиция, от вас ще се изисква да взимате крайните решения и да влияете на другите. Ще ви е от полза, ако можете да отложите част от ангажиментите и срещите си за друг ден.

Днес звездите ви съветват да потърсите и да привлечете нови инвеститори и клиенти. Този план ще изисква немалка сума пари. Внимавайте при подписването на документи, свързани със съвместни инвестиции и се уверете, че сте наясно с вашият дял от печалбата.

Риби

Днес ще се наложи да се освободите от напрегнатите разговори, които ви причиняват стрес. Потърсете начин, по който да заздравите отношенията с партньора си. Бъдете така разумни да не създавате предпоставки за евентуални скандали. По-скоро се съсредоточете върху връщането на щастието в семейството ви.

Вероятно ще имате затруднения през този ден. Нещата в работата ви сякаш не вървят, може би поради липса на стимул и мотивация. Има и ще има такива дни. Както казва Антъни Хопкинс - „Това е живот, а не репетиция.“!

Може да нямате големи възможности да помогнете на хора изпаднали в беда, но дори малкото, което дарите, ще бъде оценено, колкото и да не ви се вярва. Имайте вяра, че доброто, което правите, ще ви се върне след време. Късметът днес ще е на ваша страна, така че може да спечелите от лотария или тото.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.