Овен

Възможно е чужд човек да се вклини във връзката ви. Всички съществуващи проблеми трябва да бъдат уредени между вас и любимия ви човек и този външен човек не трябва да бъде допуснат до вашата връзка. Всяко външно влияние само ще замърсява водите, така че ограничете влиянието на външния човек, общувайте ясно и ще се оправите.

Може да очаквате някои добри печалби днес. Нови клиенти могат да се обърнат към вас за големи поръчки или услуги в една, или друга област, така че ще бъде добре да се възползвате максимално. Като цяло, вашите финансови шансове днес са много положителни.

Трафик въпроси: Шивач има макара с конец, дълъг 16 метра. Всеки ден той реже по 2 метра от конеца. След колко дни ще отреже последната част?

Телец

Необвързаните да се готвят за романтична авантюра, вероятно предстояща среща.  Звездите съветват да впечатлите избраният човек с подобаваща вежливост. Бъдете себе си и не се опитвайте да заблудите отсрещният, тъй като разкриването на вашето истинско „Аз“, по-късно може да застраши евентуалната нова връзка.

Днес може да забележите, че нивото на паричният поток се е увеличил доволно.  Някои от вас ще изпитат затруднения в своите разплащания, но разходите са наложителни и не могат да бъдат избегнати. Просто се уверете, че правите правилният избор и използвате парите си ефективно.

Трафик въпроси: В една шивашка фирма 5 машини ушиват по 5 футболни фланелки за 5 минути. Колко минути са необходими на 100 машини да ушият 100 фланелки?

Близнаци

Ще се радвате на много хубави моменти, романтиката ще бъде водеща. Семейните представители на зодията ще се радват на идилия в съвместния живот, а там където има проблеми, ще бъдат решавани с лекота. В любовта, ще намерите някои полезни перспективи за формиране на една трайна романтична връзка.

Днес е ден на финансова стабилност за вас. Ще откриете, че способността ви да печелите пари в момента е доста добра. Това означава, че цялостната ви дългосрочна финансова стратегия работи добре и служи на вашите финансови цели. Днес трябва да държите  курса към печалбите.

Трафик въпроси: Какъв знак трябва да поставите между числата 4 и 5, така че резултатът да е по-голям от 4 и по-малък от 5?

Рак

През този ден една мисъл може да прониже сърцето ви, тя ще настоява да изпитате желание любовната ви връзка да бъде нещо повече от физическа. Вероятно ще останете недоволни, че всичко в любовта се свежда до леглото. Това е ден за анализ, да се уверите, дали връзката ви и дълбоко съкровена или е просто мимолетно повърхностна.

Звездната карта отчита, че днес има голяма вероятност да затвърдите финансовата си сигурност. Инвестирането в здраве или красота е приоритет.  През този ден трябва да внимавате с парите си. Препоръчително е да не купувате ненужни или необмислени неща, не се оставяйте да ви заблуди някоя реклама. Вероятността да похарчите повече пари, отколкото през предишните дни е застрашителна.

Трафик въпроси: Човек седи, но вие не може да седнете на неговото място, дори той да стане. Къде е седнал човекът?

Лъв

Може би ще усетите топлината на любовта на партньора си, но ще е добре и вие да споделите същата с партньора си. Вашите романтични нагласи днес са много благоприятни, така че се възползвайте максимално от тази ситуация. Дългогодишните партньори ще оценят дълготрайността на връзката си. Също така необвързаните вероятно ще открият, че любовта изглежда напълно възможна днес. Насладете се на романтиката!

Днес финансовите въпроси застават на преден план пред вас. Може да започнете малък бизнес с нещо, което харесвате и знаете как да го направите. Важното е да правите нещо, каквото и да е това, което ще ви донесе повече пари.

Трафик въпроси: На кой въпрос не може да отговорите с „Не“?

Дева

Вероятно ще бъдете хипнотизирани от силната личност на вашият партньор. За да се насладите още повече, трябва да планирате приятно пътуване до мястото на първата ви среща. Това ще ви позволи да се влюбите още по-силно и да влеете нов живот в любовната си връзка.

Днес вероятно вашите пари ще бъдат изразходвани за пътувания. Може да се чувствате спокойни с наличният си капитал, но тези райони, които евентуално ще посетите, наистина ще увеличат цените си по това време и това може да ви притесни. Не изразходвайте повече, отколкото можете да си позволите.

Трафик въпроси: Колко пъти на ден стрелките на часовника се сливат?

Везни

Денят е благоприятен да изразите чувствата си ясно и открито пред своят партньор. В случай, че изпитвате притеснения или странен страх, изпратете писмено послание, чрез смс или просто напишете всичко върху лист - във вид на писмо.  Нека изложените чувства да бъдат едно към едно, за да не възникнат някакви недоразумения.

Понастоящем съществува възможност за евентуална щета на вашият имот или движимо имущество. Бъдете изключително предпазливи с всичките си луксозни предмети, особено тези, които включват големи инвестиции като автомобили. Вашият автомобил може да е замесен в произшествие или материалните ви вещи да са подложени на опасност - изгубени или счупени. Бъдете бдителни особено днес!

Трафик въпроси: Един човек живеел на последния етаж на небостъргач. Когато валял дъжд се качвал с асансьора до горе, но когато било слънчево слизал от асансьора 15 етажа по на долу и се качвал пеша до горе. Защо?

Скорпион

Бъдете много внимателни днес, може да изпаднете в много деликатна ситуация с обвързан човек или бъдещият партньор ще се окаже замесен в няколко интимни връзки. Обвързаните също да бъдат много внимателни, евентуалните забежки биха могли да излязат на светло. Еквилибристиката между двама интимни партньори е много опасна. Да не изпаднете в конфузното състояние, сядайки на два стола да се озовете на земята.

Вероятно днес ще извършите много добра сделка с недвижими имоти. Отваряйте си очите на четири, може да имате лошият късмет да попаднете на незаконно предложение за жилище или земен имот, но в същото време да придобиете много доходоносен имот. Консултирайте се с някой познат или доказал се брокер по недвижими имоти, ако нямате възможност за такъв, прегледайте обявите обстойно.

Трафик въпроси: Какво е това, което се среща веднъж във всяка минута, два пъти във всеки момент, но никога в хиляда години?

Стрелец

Може би този ден ще ви поднесе приятна изненада за романтичната ви връзка. Ще се осъществи така жадуващата среща с любимият човек, който дълго време е бил далеч от вас. Възползвайте се максимално от времето, с което ще сте заедно днес, и не забравяйте да споделите на партньора, колко много ви е липсвал.

Вероятно днес ще решите да си закупите нещо луксозно, тъй като с финансите сте се справили много добре. Звездната ви карта е благоприятна за екстравагантна покупка за вас или подарък за важен човек. Можете да се поглезите днес, но се уверете, че няма да излезете извън границите на заложеният бюджет. Някои от вас обичат фините и елегантни неща, все пак бъдете практични.

Трафик въпроси: В една кошница имало 4 ябълки. 4 деца си взели по една ябълка, но в кошницата е останала една ябълка. Как е възможно това?

Козирог

Днес като пролетна стъпка остроумието ще ви навести и определено ще се забавлявате. Вашият чар изглежда ще зареди всички около вас с чувство за хумор и положителна енергия. Вероятно ще откриете, че привличате някого, без дори да подозирате. Насладете се на този ден, тъй като ще сте забавни и добронамерени във вашите взаимоотношения.

През този ден използвайте професионалната си сила, за да подобрите финансовите си перспективи. Вероятно ще имате огромен успех във вашата професионална сфера. Насочете всичките си усилия в подобряване на финансовото си състояние, защото това ви действие ще ви помогне да осъществите много добри сделки.

Трафик въпроси: Колкото повече има от мен, толкова по-малко виждате. Какво съм аз?

Водолей

Доскорошните недоразумения в интимен план могат да ви накарат да се чувствате малко унили днес. Опитайте се по възможност да се отърсите от негативните си мисли. Всяка ситуация е преходна. Понякога социалните ангажименти се провалят или отношенията се развалят, но помнете, че вашите истински приятели и близки ще бъдат винаги на ваша страна

Ако търсите нова кола или такава, която е втора ръка, си направете план за действие през този ден. Посетете шоурумите или автокъщите и внимателно огледайте вашето бъдещо возило. В случай, че намерите кола отговаряща на вашите желания, без притеснения преминете към процедура за закупуване на автомобила. Вероятно ще останете изключително доволни от новата си придобивка.

Трафик въпроси: Един мъж се върти в леглото си, не може да заспи. Взима телефона, набира номер, изчаква малко, оставя апарата и заспива. Защо не е могъл да заспи преди това?

Риби

Днес романтиката е истинска възможност за вас, тъй като се очертава „случайна“ среща с привлекателен човек. Възможно е да бъде ваш колега, ще се окаже интересна среща, а може би дори доста романтична, макар че ще трябва да бъдете особено предпазливи, флиртовете с колеги почти винаги са завършвали фатално.

Днес е чудесен ден да обърнете внимание на някои висящи бизнес сделки, които ще отворят широки полета за нови бизнес начинания. Денят се очертава да бъде ползотворен за постигане на напредък във  вашите бизнес цели и за увеличаване на вашите контакти и професионални взаимоотношения. Възползвайте се максимално от този продуктивен ден.

Трафик въпроси: Един хотел има 7 етажа. На партера има четирима души. На всеки етаж - с двама повече спрямо предишния. На кой етаж викат асансьора най-често?

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.