Овен

Вероятно ще имате известна загриженост за вашата романтична връзка, която може да ви накара да се чувствате несигурни днес. Бъдете предпазливи по отношение на доверието, даването на кредит на доверие не означава, че вече няма да има притеснения. Може би, по-скоро означава, че можете да си осигурите повече пространство за дишане, от което се нуждаете, за да се уверите, че във връзката ви ще има по-малко извънредни ситуации.

Би било добре да потушите огънят в себе си със следните плодове, зеленчуци, зърнени храни и ядки от звездната кухня: кафяв ориз, банани, цитрусови плодови сокове, маслини, домати, лук, маруля, карфиол, краставици, спанак, репички, броколи, фасул, леща, тиква, орехи, смокини, сушени кайсии, чесън и горчица. По възможност избягвайте пикантната храна и сол, а алкохолът да бъде в умерени количества.

Телец

Може би, ще подкрепите стремежите на половинката си днес. Чрез този порив  ще почувствате, че давате обич от цялото си сърце, за да обогатите живота на ближният. Помагайки на любимият си човек, звездите ще ви се отплатят с възможността да постигнете мечтите си. А какво по-благородно от това, да се насладите на радостта, виждайки партньора си толкова щастлив.

Запазете светлината на вашите сетива чрез: червени боровинки, аспержи, цвекло, карфиол, краставици, спанак, лук, репички, тиква, ядки, фасул и хрян. Ще бъде добре да страните от мазни и тежки храни, както и храни с прекомерни количества въглехидрати.

Близнаци

Може би, днес ще си представите половинката си като скъпоценен камък искрящ в сърцето ви. Подобна визуализация ще ви помогне да задълбочите чувствата си на любов и благодарност към любимият ви човек. Вашето романтично и идеалистично настроение, вероятно ще приповдигне романтичните възгледи на партньорът ви.

За вас са препоръчителни: сливи, портокали, грейпфрут, гроздов сок, стафиди, ябълки, маруля, карфиол, спанак, целина, зелен фасул, домати, веганско кисело мляко, бадеми, лют червен пипер, чесън и джинджифил. По възможност сведете до минимум: кафе, кореноплодни растения (например картофи и репички), храни от дрожди и рафинирана захар. И не се ядосвайте за глупости.

Рак

Може да попаднете в празничният трафик. Това вероятно ще ви притесни, че ще закъснеете за така дългоочакваната среща с половинката си. Тези трепетни мисли ще прелетят над реалното задръстване, за да стигнат на време до точното място и точният човек, а именно половинката ви. Когато фокусирате вниманието си отвъд битовите проблеми, ще бъдете възхитени от самите себе си. Защото отправяте благословии за блаженство към любовта си.

Колкото повече олио, мас, масло и прочие мазнини, толкова по-зле за вас. Препоръчително е да приемате: пшеница, ръж, ориз, овес, горски плодове, банани, задушени зеленчуци, броколи, зеле, карфиол, домати, цвекло, тиквички, краставици, водорасли, фасул и естествени захари. Определено отбягвайте мазните храни, сол, сладкиши и рафинирана захар.

Лъв

Дори да сте самотни ще можете да изпитате радостта от утехата, че не живеете сами. Вероятно, делите един и същ свят въздух с ваши близки или родители, а защо не и с приятели. И би било чудесно да осветите домът си с божествената енергия на вашите мисли. Вероятно ще прозрете днес, че домът ви е всъщност храм на подхранването. В този храм вие вероятно се чувствате най-безопасно и най-хранени, когато сте в уединение със себе си. Подгответе този дом за онзи звезден миг, когато ще  прекрачите прага заедно със сродната си душа.

Препоръчителните за вас храни са: пълнозърнести храни, ориз, цитрусови плодове, ябълки, праскови, картофи, моркови, репички, спанак, броколи, горчиви зеленчуци, ядки, бадеми, слънчоглед и смокини. Стойте по-далеч от пикантна храна и ограничете приемът на млечни продукти.

Дева

Звездите ще ви предоставят възможността да наблюдавате днес начина, по който вашият дух е свързан с този на партньорът ви. Вероятно ще осъзнаете онази универсалност, която съществува във всеки един. Денят ви насърчава да се устремите към повече - любов, мир и разбирателство във връзката ви.

Добре ще е да включите в хранителният си режим: пълнозърнести храни, овес, плодови салати, плодови сокове, лимонов сок, банани, портокали, листни зеленчуци, зелени подправки, кълнове, супи, чайове и бадеми. Постарайте се да ограничите консумацията на мазни, тежки храни и шоколад. Стойте по-далеч от богатите трапези и не смесвайте мазни и сладки храни.

Везни

Може би, често допускате вашите емоционални импулси да се проявят във физически действия, сиреч усилието да облекчите  усещането за натиск върху вас. Вместо това, ще бъде благоприятно да оставите настрана интензивността на емоциите си. Вероятно, тогава ще можете да вземете разумни и съзнателни решения, които ще създадат по-благоприятни обстоятелства във връзката ви. Мъдрите решения ще подобрят живота ви!

Според звездната кухня препоръчителните за вас храни са: пълнозърнести храни, овес, ябълки, грозде, ягоди, стафиди, задушени зеленчуци, спанак, домати, грах, моркови, царевица, сирена, веганско кисело мляко, ядки и бадеми. Не е препоръчителна консумацията на алкохол, газирани напитки, хранителни продукти с мая и рафинирана захар.

Скорпион

Звездите ще изискат от вас да се научите да се изразявате със сърцето си. Това вероятно ще разкрие дълбочината на чувства ви. А когато сърцето проговори, то всъщност благодари. В случай, че сте самотни или необвързани, ще бъде добре да благодарите предварително на небесните сили, че са ви предоставили възможност да откриете своята половинка. И както пише в светото писание: „Това, което ще се случи, вече се е случило“.

За да дадете най-доброто на вашето тяло, заложете на следните храни: горски плодове, банани, къпини, череши, черни черници, кокос, задушени зеленчуци, зелени салати, праз, карфиол, лук, репички, домати, аспержи, краставици, цвекло, боб, леща и бадеми. По възможност избягвайте мазни храни, дрожди, сол, сладкиши и рафинирана захар.

Стрелец

Вероятно през този ден ще уловите тревожни мисли, които са свързани с личният ви живот. Трябва да знаете, че такива мисли са органични и разграждат надеждата ви за една стабилна връзка. Опитайте се чрез успокояващото потвърждение да игнорирате тези злояди мисли, уседнали във вас. Помислете за вашият партньор, който ви обича. Нима заслужава такива мисловни вируси, нали сте едно цяло?

Препоръчителните храни за вашият зодиакален знак са: пълнозърнести храни, жито, круши, ябълки, портокали, ягоди, бели черници, кореноплодни растения (например картофи, моркови и репички), лук, маслини, смокини и чесън. Храните, който биха се отразили неблагоприятно на организма ви са: пикантни храни, сладкиши, рафинирана захар и алкохол.

Козирог

Планетарното разпределение дава знак да обогатите любовта си с повече нежност през този ден. "Обичам те" вероятно няма да изпълни дълбочината на вашият замисъл, това може да се окаже просто дума. Позволете на сърцето си да запълни смисъла на словото „обичам те“ с безусловна любов. Бъдете така добри да покажете на любимият си човек, че не само посланието е важно, а основното чувство и привързаност, които наистина имат значимост.

За да поддържате здрав дух в здраво тяло, препоръчителните за вас храни са: ориз, плодови салати, плодови сокове, портокали, лимони, зелени подправки, зеле, царевица, картофи, кълнове, супи, чайове, фъстъци, смокини и ленено семе. Постарайте се да изключите от менюто си тежките и мазни храни, пикантни храни и шоколад.

Водолей

Вероятно, докато пазарувате днес, ще се замислите, какъв би бил живота ви без вашият партньор. Това не би следвало да ви натъжи, а по-скоро да се възрадвате, че всъщност любимият човек го имате и той държи на вас. Може би, ще се изпълните с оптимизъм, чрез който ще се насладите на реалността, а именно - Любовта е с вас!

Постарайте се да се придържате към балансираното хранене включващо следните продукти за вашият зодиакален знак: ябълки, портокали, круши, задушени зеленчуци, зеле, целина, царевица, моркови, домати, броколи, соево кисело мляко, ядки, фурми, смокини, лют червен пипер, чесън, джинджифил и протеинови барове. Неблагоприятните за вас храни, които трябва да ограничите максимално са: кафе, храни от дрожди и рафинирана захар.

Риби

Може би, ще почувствате разочарование от факта, че плановете ви отнемат повече време, отколкото сте се надявали, и вероятно ще усетите, че сте заседнали като фрегата върху опасен риф. Но това може да се окаже полезно за вас и връзката ви. Защото чувството на неудовлетвореност, вероятно ще ви предостави такава енергия, че да продължите да преследвате целите си, които иначе нямаше да имате. А и може би, това ваше засядане ще ви разкрие нещо, което сте пропуснали.

В случай, че сте загрижени за здравето си и добрият ви външен вид е добре да включите в хранителният си режим: пшеница, зърнени храни, ориз, овес, плодове, ябълки, грозде, портокали, лимони, праскови, сливи, задушени зеленчуци, спанак, лук, морски водорасли, фасул, фурми и естествени захари. Храните, които трябва да избягвате са: сладкиши и рафинирана захар, ферментирали продукти, сол, мазни храни и аспержи. По възможност изключете или сведете до минимум консумацията на кафе.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.