Овен

Очертава се щастлив ден за вашият брак. Взаимоотношенията с партньора ви днес са прекрасни. Денят е подходящ да отворите сърцето си и да споделите любовта си към половинката си. Отпуснете се днес, излезте на вечеря и прекарайте  вечерта с любимият си.

Ще постигнете целите си и ще завършите работните си ангажименти навреме. Енергията и усилията, които влагате в работата си ще ви погнат да се издигате в кариерата си и ще направите добро впечатление на работодателят си. Ако днес имате важни срещи, се опитайте да ги насрочите за първата половина на деня.

Телец

Днес ще се в отлично  настроение и ще бъдете щастливи в компанията на любимия си. Може да посетите събиране с ваши роднини или приятели, присъствието ви определено ще ги зарадва. Като цяло посветете денят си на удоволствия, отдих и релакс. Необвързаните днес може да се запознаят с подходящият за тях човек.

Очаквайте щедър бонус или награда като благодарност за добре свършената ви работа. Ще увеличите приходите си, а ако имате бизнес, печалбата ви ще нарасне. Денят е подходящ и за инвестиции, които ще имат добра възвращаемост в бъдеще.

Близнаци

Няма как да не забележите промяната в партньора си, вашата връзка ще бъде поставена пред сериозно изпитание. Най-вероятно обаче ще съумеете с общи усилия да се справите с предизвикателствата, отправени ви от съдбата.

Добрите ви умения за финансов мениджмънт, допълнени с положителен подход, ще ви позволят да постигнете финансовите си цели днес. Вероятно сте изключително успешни в професията си. В същото време е много важно да познавате своите възможности и да не се ограничавате повече от необходимото. Вашите финансови цели ще бъдат изпълнени бавно и постепенно в дългосрочен план.

Рак

Вашите взаимоотношения вероятно бавно ще се задушават под тежестта на неизречени думи и нерешени проблеми. Може би ги избягвате от страх, че сблъсъкът с тях ще доведе до разпадането на връзката ви. Въпреки това, бъдете готови да разгледате и обсъдите всички проблеми с партньора си, за да ги острените  при първа възможност.

Днес може останете разочаровани и да изразите недоволството си от поемането на още една задача или промяна в работата ви. Може би се притеснявате, че това може да доведе до евентуален неуспех за вашата кариера. За съжаление може да се окаже, че много трудно бихте променили тази ситуация. Най-добре е да се адаптирате към тази нова средата още днес. И горе главата! Навлизате във фаза, в която финансите ви ще се увеличават.

Лъв

Могат да възникнат спорове с членовете на вашето семейство и личните ви взаимоотношения може да се влошат. Вероятно ще бъдете обвинявани за неща, които не сте направили. Може да станете прекалено чувствителни към незначителни проблеми. Постарайте се да разговаряте спокойно без да се наранявате помежду си.

Трудностите във финансовото ви положение ви задължават да взимате разумни бизнес решения. Избягвайте започването на нови проекти днес. Политиката на работното ви място може да ви създаде известно безпокойство. Може да се наложи да се сблъскате с нежелани промени в бизнеса си.

Дева

Различията в нагласите в брачния живот ще продължат. Избягвайте бурните спорове със съпруга или съпругата си. Възможно е да имате разногласия относно ваши приятели или сътрудници. По-добре не давайте заеми и не ставайте поръчител на някой, който възнамерява да тегли кредит.

На работното място всички трудности ще бъдат решени и ще успеете да завършите успешно всичките си задачи. Могат да ви изплатят забавено плащане. Бизнесът ви ще продължи да се развива добре. Можете да спечелите от стари инвестиции.

Везни

Днес може да се почувствате обезсърчени, тъй като романтичната ситуация не се препокрива с вашите очаквания и надежди. Дайте време на връзката си. Няколко приятни изненади ще докажат, че вашият партньор е човекът, който сте желали.

Добър ден за изяви както и на работното ви място, така и във финансов план. Подходящ за намиране на работа и чудесно представяне на интервю за свободна работна позиция. Очаквайте успех от направените инвестиции или сделки с клиенти. Тези, които ще купуват нещо по-голямо като мебели за дома, да очакват добра отстъпка.

Скорпион

Търсещите нова връзка ще се сблъскат с фалшивото лице на живота. Опитайте се да игнорирате негативността, че сте самотни, все пак има и истински хора, които ще ви дарят с щастие.

Вероятно искате да направите някаква промяна във финансов план, но надеждите ви ще бъдат попарени. Може би сте допуснали фрапантни грешки при оформяне на бюджета си. Тези от вас, които горещо очакват парично увеличение да се примирят с факта, че заплатата може да си остане същата.

Стрелец

Може би интензивността на чувствата ви ще остави партньорът ви малко заслепен през този ден. Оставете се инстинктите си да ви водят при вземането на романтични решения и те ще ви покажат правилната посока в живота.

Притесненията около бизнесът ще ви ще ви държат в готовност за всякакви промени през този ден. Вероятно ще ви предложат добри сделки, но те ще бъдат доста съмнителни, за да се впуснете водени от авантюристичното ви чувство. Днес се постарайте да не харчите пари за излишни вещи и развлечения.

Козирог

Вероятно ще се почувствате малко разочаровани от днешният ден. Имали сте много запознанства и въпреки това все нещо не е отговаряло на изискванията ви. Твърде вероятно е и семейството да ви налага свои норми при изборът ви.

Денят е оскъден относно финансовите въпроси. Разходите ви растат и ще се наложи да замразите някои сделки и покупки за известен период от време. По възможност пестете повече пари, както се казва – бели пари за черни дни.

Водолей

В последно време някои думи от страна на половинката ви, вероятно са обсебили вашето внимание. Днес ще се наложи да дадете нов кредит на доверие, въпреки игнорирането, на което партньора ви често ви подлага. Избягвате всяка конфликтна точка, защото днес и една дума може да доведе до стрес в отношенията ви.

Във финансов план ще се наложи да лавирате, трудно ще се справите с парите, които ще се окажат недостатъчни за инвестиция или дадена покупка. Въпреки това сумата, която очаквате да получите, може леко да се забави, но със сигурност ще пристигне!

Риби

Очаквайте изненади от партньорът си днес, екстравагантни жестове или скъп подарък. Идеалното време да преоткриете любовта си един към друг. Ако сте необвързани, може да откриете, че любовта  е разцъфнала като пролетта.

Не се безпокойте много за финансите си, както гласи поговорката: „Видял се Илия и пак в тия“. Каквото получите, такова и ще похарчите. Препоръчително е в такива дни да не вземате пари на заем или да теглите кредит.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.