Овен

Ако сте свикнали да обсъждате еднообразните теми, тогава открийте нови хоризонти с партньорът си. Или сменете обстановката. И не забравяйте да сте напълно искрени и откровени в разговорите си.

Ако днес не използвате вашият потенциал от енергия, то със сигурност късметът ви ще ерозира. Имайте готовност  да се справите успешно през целият ден. Късметът ще ви чака на всеки ъгъл с числото 8, отваряйте си очите иначе ще го пропуснете.

Телец

Планетарните позиции вещаят положителни емоции в разговорите с любимият човек. Вероятно, приливна вълна от енергия ще повлияе силно на връзката ви, доставяйки още повече взаимност. Романтиката ще стане далеч по-вълнуваща и страстна. Наследете се на днешното блаженство.

Огледайте се много внимателно, вероятно сте яхнали късмета си. Спрете днес да разчитате на опита си, едва ли ще постигнете желаният комфорт. Хванете здраво за юздите необуздания късмет и препускайте смело. Опитайте с едно лотарийно билетче да улучите два заека, тъй рече числото 5.

Близнаци

Денят е благоприятен за дълги разговори по най-различни теми. Думите ви ще галят като перце половинката ви и любовта ще се усеща във въздуха. Насладете се спокойно на тази интимна среща.

Звездите ви съветват да сте предпазливи, особено днес. Вероятно, виждайки късмета си под вас, ще скочите без парашут върху него. Препоръчително е да се отбиете в някоя салкъмена филибелийска кръчма в старинната му част. И да не забравите да полеете късмета. Числото е 6, Чин - чин! 

Рак

Вероятно, днес ще настъпят колебания при половинката ви. Това не бива да ви отчайва и разстройва. Възприемете тази ситуация като нещо положително, което ще ви помогне да затвърдите отношенията си.

Вие сте вероятно победителите през този ден, защото ще се усмихвате и в най-лошото за вас време. Не се поддавайте на лошите поличби, заложете на числото 2 и ще бъдете очаровани, когато най-накрая догоните своят късмет.

Лъв

Намерението ви да обявите връзката си официално може да се осъществи още днес. Вероятно, ще има много неща за уреждане и уточняване, ала все пак това е тържествен момент и следва да сияете от щастие през този ден.

Започнете да издирвате числото 11 сред скритите знаци на планетите. Късметът ви е съвсем близо, ала е заключен. Ключовете стоят в рамките на вашия обсег, там се и намира ключ 11, откриете ли го, денят ви ще се превърне в празненство.

Дева

Бъдете особено внимателни с думите, които ще използвате днес. Очертава се някакво разрушително влияние в планетарен план, което вероятно ще се отрази в секторът любов.

Днес ще намерите решение на вашите проблеми. Стига да сте се докоснали до числото 1. Ако използвате своята прословута аналитичност, ще решите ребуса на конкретни въпроси, които ви безпокоят, а и звездите ще ви дадат много отговори.

Везни

Днес ще може да свършите онези неща, които сте отлагали през седмицата и не сте намирали време да ги осъществите като реалност. Няма да е лоша идея да помислите, какво искате да ви се случи в близкото бъдеще като двойка.

Ще се наложи да излезете от отъпкания път, за да поставите под въпрос принципите си. И, ако те не са успели да ви донесат  това, за което сте мечтали, ще трябва да се разминете с късмета без да се здрависвате. И все пак опитайте с числото 3 - кой знае!

Скорпион

За някои от вас денят се очертава да бъде кисел. Не е препоръчително да влизате в излишни дискусии и избягвайте всеки спор още в неговият зародиш. Умиротворението е това, което звездите ви подканят да сторите.

Вероятно чувствате, че днес късметът ще ви изневери. Не се впрягайте, все пак това е просто чувство, а и понякога подвежда. Числото 4 може да обърне нещата на 180 градуса. Вероятно се сблъсквате с известно отрицателно влияние, но това ще е временно.

Стрелец

Лошото ви настроение едва ли ще се изпари днес, защото конфликтите ще се обновят в контекста на вашите взаимоотношения като цяло. Бъдете търпеливи, да изчакате черните облаци да се разсеят.

Бъдете праволинейни, целете се право в десетката, защото късметът ви е в числото 10. Вероятно ви смятат за неудачници, но този ден може да опровергае всички слухове. Мислете правилно и тогава стреляйте, а и наградата вероятно е голяма.

Козирог

Запазете откровенията си за друг ден, тъй като е малко вероятно да срещнете разбиране от любимият ви днес. Каквото и да се опитате да направите, вероятно ще бъдете обвинени в нещо, за което дори нямате вина. Постарайте се да сте максимално тактични през този ден.

Вероятно, днес късметът ви ще се преобрази като храна. Бъдете така разумни да не прекалявате с консумацията, има опасност от преяждане, а това може да доведе до лоши последствия. Споходи ли ви късмета, разделете го на малки порции, да речем 12, всъщност това е и числото на вашият късмет.

Водолей

Очаквайте вълнуващи преживявания с партньорът ви през този ден. Нежните ви думи ще са в състояние да разтопят сърцето на любимият ви човек. Доброто настроение днес ще се пренесе и върху половинката ви и ще позволи да изживеете незабравими моменти заедно.

По принцип късметът винаги е бил на ваша страна, ала твърде често сте го подминавали в търсене на четирилистната детелина.  Най-вероятно няма да ви донесе това нежно зелено стръкче късмет. Числото му е 9 в сектора пари.

Риби

През този ден ще бъде добре да не се поддавате на емоции, защото връзката ви може да се окаже под заплаха. Вероятно, не давате шанс на партньорът си, да изрази това, което мисли. Бъдете толерантни, за да не допуснете и капка разочарование да проникне в душата на вашата половинка.

През този ден не бива да разкривате прекалено много тайни. В противен случай късметът ще ви прескочи.  Сведете споделянето до минимум, само така ще си гарантирате успех в предстоящите ви планове. Кодовото число е 7!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.