Овен

Днес може би ще бъдете непоносимо тъжни и самотни. Вероятно  това ще се дължи на факта, че звездите са в неблагоприятна позиция за вас или има нещо друго, което помрачава настроението ви. Вашият партньор със сигурност ще потърси начини, за да ви утеши. Във всеки случай, няма да изпитате липса на морална подкрепа през този ден.

Изненадващо събитие поставя под въпрос вашата професионална позиция особено днес. За да не се провалите, ще се наложи да се адаптирате бързо към новите технологии на работното си място, както и да спазвате новите изисквания на фирмата.

Днес трябва да избягвате инвестициите в дългосрочен план, тъй като планетарните позиции са изключително неблагоприятни за всичко, което се отнася във финансовата сфера. Има вероятност да загубите или да ви бъдат откраднати пари.

Телец

Не се очертава денят да бъде чак толкова лош за вас. Единствено проблеми в дома ви може да ви създадат неприятности. Първо се заемете с вашите ангажименти, а след това при наличие на време помогнете и на половинката си. Не поставяйте този ден в агония от излишни разпри.

Бъдете внимателни в професионален план, защото ревността отрича пътя ви към успеха.  Дали даден ваш колега е по напред от вас или е протеже на някой от собствениците, приемете го като даденост, но не позволявайте това да ви дразни. Следвайте пътя си, който ще ви отведе в реалната себеоценка.

Днес можете да мислите финансово в много голям мащаб и  вероятно печалбата ще дойде при вас. Това обаче няма как да стане викайки неволята, вие сте генератора на идеи и тяхното реализиране. Бъдете по обрани в харченето на парични средства.

Близнаци

Днес ще се насладите на изцяло нова и освежаваща романтична атмосфера. Можете да направите нещо специално за партньора си и това ще бъде високо оценено. Самотните хора днес вероятно ще се срещнат с някой специален човек от бивше познанство или ще получат неочаквана вест.

Използвайте този ден за изясняване на последствията от сериозна промяна в кариерата. Работният процес е един затворен кръг, а работещите в него са вибриращите брънки. Ако една от тях „заспи“, целият процес излиза извън равновесие.

Инвестирайте част от парите си в пътуване днес. Ще се убедите, че този звезден съвет ще ви се отплати. Вероятно ще има малки разногласия между вас и партньорите ви, но както се казва - в спорът се ражда истината.

Рак

Днес се съсредоточете върху желанията на партньора си. В противен случай бурята може да бъде неизбежна, защото половинката ви има сериозни идеи, които ще внесат свеж въздух във връзката ви.

Целият ви труд през отминалите дни може да даде плодовете си днес. Бъдете търпеливи, всяко нещо с времето си. Също така е необходимо да се поддържа открит ум на работното място. Не бъдете осъдителни и ще се справяте много по-добре с всички на работа.

От финансова гледна точка, днес повечето от вас ще бъдат щастливци. Балансът ще се движи в нормите, а повечето вече направени инвестиции ще ви предоставят много добри приходи.

Лъв

Вероятно ще трябва да си припомните, че вие сте господар на своят живот. Може би често половинката ви се опитва да ви поставя рамки или да налага своите виждания върху вашите такива. Наложително е да се подсети, че съвместното съжителство се състои от два различни полюса и само компромисите крепят единното като Ин и Ян например.

Очертават се разногласия в работната среда. Също така може да се породи недоволство от екипната работа, възможно е да бъде двупосочно, което всъщност е основа за спор или разваляне на отношения. Търсенето на допирни точки с останалите колеги ще бъде основната задача за вас през този ден.

От гледна точка на финансите днес имате всички възможности, за да реализирате добри печалби. Използвайки ги ще върнете бюджета си отново в печелившият ритъм. Вероятно имате ясна визия за паричните си позиции, а това определено е основен финансов фактор за равновесие.

Дева

Огнената планета може да предизвика сериозни трусове във връзката ви. Ще се наложи да маневрирате между вашите желания и тези на партньорът ви. Намерете си работа навън, пазарувайте или измислете друг предлог за отсъствието ви. Ситуацията може да ескалира и от една дума дори.

Вие сте твърде сърдечни и мили, което ви създава много проблеми. По този начин много по-лесно избягвате конфликтите. Не винаги трябва да отстъпвате и да се оставяте да бъдете използвани от колегите и шефовете ви.

Макар и бавно ще се приближавате към реализация на мечтите си във финансов план. С помощта на сегашния си стабилен баланс по сметката ще можете да разгърнете своят паричен потенциал днес. Стига да сте наясно, къде се намирате на пазарите.

Везни

Вероятно днес ще се опитате да бъдете едновременно на няколко места. Определено няма как да успеете. Има си време за работа, за почивка, за приятели и за личен живот. Бъдете сигурни, че любимият ви човек ще се обиди от подобен недомислен подход.

Използвайте това, което имате днес, а именно организационен талант и задълбоченост. Днес вероятно ще се окажете в ролята на балансьор между колегите си в работната среда. Определено ще ви бъде трудно, но успеете ли да се организирате, това ще бъде успех в кариерата си.

Може би имате задължения към един или повече банкови кредити. По възможност погасете поне част от вноските. В противен случай има опасност от неприятни вести. Също така, ако пожелаете да инвестирате, то съответните банкови институции ще са изгубели доверие във вас.

Скорпион

Вашият партньор вероятно ще бъде угрижен. Това, от което имате потребност е активна почивка за двама. Необвързаните ще имат шанса да срещнат идеалния партньор през този ден. Тези, които са обвързани, ще се насладят отново на хармонията след малки недоразумения.

Това може да бъде един от най-позитивните дни от звездната ви карта в професионален план. Планетарните конфигурации отчитат, че професионалният успех не е далеч. Много неща ще зависят от контактите, които сте направили през последните няколко дни. Вероятно ще се гордеете със себе си.

Отворете нова сметка, увеличете сумата, която е в наличност, чрез мъдри спестявания или започнете да инвестирате в недвижими имоти - отдаване под наем, например. Но има едно предупреждение - всичко, в което инвестирате, трябва да бъде в дългосрочен план.

Стрелец

В личен план вероятно ще преживеете всяка дисхармония в отношенията си твърде емоционално и болезнено. Може да се почувствате обидени от най-малкото, дори от един невинен коментар. Възможни са прояви на ревност както от ваша страна, така и от страна на партньора ви.

Вероятно ще сте изправени  пред предизвикателства в работата си, които биха могли да ви притеснят силно. Също така ще се наложи да докажете своите качества, защото е възможно да бъдете заменени с нов служител. Защитете своята кауза в кариерата си!

Няма да се наложи да се оплаквате от липси на финанси през този ден. Купувайте и продавайте рационално, опитайте се да търсите най-големите отстъпки и различни варианти за увеличаване на благоденствието си.

Козирог

Любовните ви отношения  вероятно ще са доста непредсказуеми, на приливи и отливи, с прекосяване през разни сътресения, помиряване, начало и край, или край и ново начало. Възползвайте се от благоприятните дневни периоди, за да намалите нивата  на неблагоприятните.

Не приемайте негативно отправената от ръководителите ви критика относно вашата работа. Важно е да имате реална самооценка и да анализирате грешките си, но обърнете внимание и на положителните резултати от работата ви. Не се предавайте пред конкуренцията.

За съжаление денят не е добър за финансите ви. Не се доверявайте на всеки ваш приятел, който иска да инвестирате заедно в някакъв бизнес. Погледнете примамливата оферта от всички страни преди да предприемете толкова важна стъпка.  

Водолей

Денят е обещаващ  в личен план. Ще бъде добре да съчетаете доброто си настроение на една вълна с тази на партньорът си. Избягвайте да говорите за проблеми от всякакъв характер, защото денят вероятно ще ви предостави това, което коментирате.

Не се отчайвайте от възникналите проблеми на работното ви място. След няколко дни всичко ще си дойде на мястото. Избягвайте днес работа свързана с пари или се допитайте до ваш колега, за да не допуснете грешка.

В момента сте в период на финансови затруднения. Стремете се да пазарувате само неща от първа необходимост. Трудно е да се доказвате пред половинката си по време на криза. Вие сте като здраво, пораснало дърво, което трудно може да бъде изкоренено. Продължете напред, докато трудният период отмине.

Риби

Днес е денят на истината за вас. Може и да знаете или шестото ви чувство подсказва, че половинката ви крие нещо от вас. Вероятно иска да ви спести излишни притеснения. Опитайте се да създадете добра атмосфера и истината ще излезе наяве.

Постигате високи резултати и работите на максимумът си, и с основание може да поискате повишение. Не отлагайте твърде дълго този разговор с шефът ви, защото точно сега ще бъдете запомнени с блестящото ви представяне в работата ви. Не бъдете скромни днес!

Не разчитайте на ангелът ви пазител да разреши финансовите ви проблеми. Ако не запретнете ръкави и не работите усърдно, парите няма да паднат от небето. За тези, които се занимават с инвестиции, денят е благоприятен за инвестиране и подписване на договори.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.