Овен

Някои от вас няма да имат възможност да предоставят удоволствие и внимание към своята половинка. Причините ще са от различен характер, най-вероятно една от тях е разстоянието. Не се безпокойте, една блага дума ще бъде достатъчна. Разширете романтичните си хоризонти днес и не бъдете користни.

Телец

Вероятно, днес тези от вас, които са самотни ще бъдат изправени пред предизвикателства  в любовен план.  Очертават се предложения и възможности за нова връзка. Успехът ще бъде на ваша страна, ако сте по-решителни.

Близнаци

Помолете вашата половинка да ви предостави възможността спокойно да се занимавате с бизнеса си. Вероятно днес ще прояви разбиране, а дори може и да ви насърчи. Необвързаните ги очаква един романтичен ден, изпълнен с флирт и ухажване.

Рак

Бъдете така добри днес, да обърнете повече внимание на  положителните моменти във вашата връзка. Вероятно давате повече от необходимото, а половинката желае още и още, това да не ви притеснява. Днес планетите ви призовават към отдаване. На самотните ще им се наложи да увеличат изискванията си спрямо себе си, отколкото към потенциалните партньори.

Лъв

Днес може да почувствате, че връзката ви става все по-силна. Вероятно, партньорът ви ще направи всичко възможно, за да изпълни всяко едно желание и капризи дори. Дори и да не е изцяло така, през този ден всичко в секторът любов ще бъде във ваша полза.

Дева

Звездните влияния на деня ще подтикнат много от вас да планират бъдещето на интимната си връзка. Може да прибегнете към различни мисловни модели, за да имате повече избор. Вероятно ще искате да вземете модела на някого, който изглежда идеален за вас. Самотните ги очаква рязък прелом за промяна към по-добро в живота.

Везни

Звездите ви напомнят днес, да не забравите да подхранвате атмосферата във вашата връзка с много любов. Направете го по особен начин, а може и нестандартен. Планетарните влияния ще предоставят на необвързаните и самотните да си отговорят на предишните си въпроси.

Скорпион

Възможно е някои ваши решения, да окажат сериозно влияние върху личният ви живот. Все пак обмислете добре преди да вземете каквото и да е било решение, същото така се убедете, дали всъщност искате това или онова. Самотните да не изпадат в отчаяние и песимизъм, вероятно този ден ще бъде изненадващ за тях.

Стрелец

Вероятно, твърде сложна и обострена ситуация ви очаква в секторът любов. Няма нещо непоправимо, затова положете максимални усилия да преодолеете възможните проблеми. Или по-скоро имате необходимост някой да ви вдъхне надежда и да ви подкрепи. Така или иначе ще се справите сами.

Козирог

Днес, нещо ще ви накара да се замислите, дали не влагате прекалено много страст във връзката си. Би било добре да си изясните тази ситуация, защото всяко нещо извън нормите носи отрицателен ефект. За много от самотните денят ще промени съдбите им и най-вероятно ще открият така дългоочакваната си сродна душа.

Водолей

В случай, че през този ден ви предстои да вземете важни решения за бъдещето на връзката ви, проявете мъдрост и се консултирайте с партньорът си. По този начин ще избегнете евентуални усложнения в отношенията ви като двойка. Важно е да се знае, че при такива значими стъпки като брак годеж или съвместно съжителство, следва да има консенсус.

Риби

Мнението на партньорът, може да се окаже изключително важно за връзката ви. Вероятно има родителска намеса и от двете страни. По тази причина, следва двамата да вкарате нещата в необходимият порядък, вместо родителите ви да внасят тяхното си мнение. Не е важно, какво е било през 20-ти век, важното е, какво е през 21-век. Защото едни отживелици могат да съсипят всичко или на библейски език: “Не наливайте младо вино в стари мехове“.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.