Овен

Звездите вещаят сериозни сблъсъци в личен план, възможно е да ви се прииска дори да се разделите. Обикновено краткосрочните  раздели  завършват с помирение, но ако самочувствието е закъсняло идва ред на еднопосочният билет. Бъдете разумни! Всяка една припряност днес, ще  ви струва много сълзи утре.

Вероятно ще се движите по инерция на работното ви място днес. Ще бързате да приключите с работните си ангажименти. С цялата тази припряност може да допуснете малка грешка, която може да нанесе големи щети. Не се оправдавайте за допуснатият гаф!

Искате да бъдете забелязани. За жалост, днес никой няма да види успехът, който сте постигнали със спестяването на доста добра сума. Въпреки, че оставате незабелязани, финансовите ви постижения са най-важни и заслужават адмирации.

Телец

Половинката ви, ще бъде изключително развълнувана, от подаръкът ви днес, така и от уменията ви да я изслушвате търпеливо. Правете по често такива малки подаръци, малък жест, но впечатляващ.

Денят най-вероятно ще е белязан от проблеми в работата ви. Моментът не е добър да се цепите от колектива. Колкото и да ви е досадно да слушате мотивиращи речи, това ще ви помогне да се научите на търпение и сдържаност в дразнещи за вас ситуации.

Неочакван разход за дома или семейството ви, може да се окаже разочарование за вас през този ден. Това ще ви накара да оцените спестяванията си и да си дадете реална сметка за нещата, които наистина са ви необходими. Следете отблизо разходите си, защото лесно можете да залитнете в неоправдано харчене на пари.

Близнаци

Наслаждавайте се на щастието си днес. Вашата половинка вероятно също ще бъде толкова щастлива. Грижете се за тази любов, за да не угасва пламъкът, който гори във вашата двойка.

Днес може да избегнете екипната работа, намерете начин да работите индивидуално. Очертават се грешки от страна на някои колеги. Свършете вашите задължения някъде на спокойствие, по възможност извън офиса. По този начин ще имате много по-голяма продуктивност.

Добре ще бъде днес да се впуснете към някои рискови инвестиции. От голямо значение е обаче, да проучите внимателно нивата на пазарът. Също така си потърсете дължимите пари към вас. Всяка една добронамерена отсрочка, може да ви нанесе парични загуби.

Рак

Не се изненадвайте, че се чувствате нерешителни днес, това се дължи на планетарните позиции в сектора на любовта. Помолете любимият до вас човек да ви помогне в едно или повече решения.

Днес може да ви бъде възложен доходен ангажимент или ще получите добър процент от направеният оборот. Все пак останете критични към себе си и вършете работата си качествено. Усилията ви ще бъдат оценени!

Вероятно днес ще ви бъде трудно да вземете рисково решение, при което трябва да похарчите спестяванията си. Може и да искате скритите пари да си останат непокътнати, уви - парите са енергия, която следва да се движи. Това, което се изисква от вас е да осъществявате контрол над финансите си.

Лъв

Днес ще се наложи да проявите своят реализъм, ако все още не сте открили любовта. Вероятно ще разберете, че не всичко в животът е цветя и рози при евентуални бъдещи запознанства. При обвързаните, след трудностите през изминалите няколко дни, днес всичко си идва на мястото.

Може да ви предстои важна среща днес, вероятно ще бъдете помолени да споделите своят личен опит. Аудиторията ще очаква личното ви мнение, а не просто доклад със суха теоретична и научна информация. Не увъртайте в отговорът си и бъде искрени.

Трудностите, през които преминавате не ви позволяват да мислите за увеличаване на просперитетът ви. Малко търпение и този период на финансови затруднения скоро ще отмине.

Дева

Не ви е необходим компас за да откриете сродната си душа. Този ден ще се погрижи за това.  Истинската любов идва при тези, които са готови да правят много компромиси, дори и в бурното море от емоции, вместо да изоставят кораба.

Атмосферата в работата ви може да е малко нажежена днес и вероятно ще почувствате напрежението, което се носи в офиса ви. Дори и в трудни ситуации, вие и вашите колеги винаги намирате начин да разрешите възникналите проблеми. Имате късмет, че работите с приятелски настроени колеги.

Когато става въпрос за харчене на пари, нещо ви кара да се чувствате неспокойни и виновни. Опитайте се да разберете каква е причината  за това вътрешно безпокойство, което ви причинява дискомфорт особено днес. Оценете времето, което бихте изгубили обикаляйки по магазините.

Везни

Днес може да усетите някакво напрежение в семейството ви, но вместо да го избягвате, поговорете с партньора си. Ще видите, че до края на деня всичко ще се оправи и ще бъдете готови за сладки изживявания с любимият ви.

Наясно сте с тежестта на отговорностите, които са ви възложени и вероятно ще се почувствате твърде преуморени и смазани от работа. С много усилия ще постигнете целите си в твърде краткият срок, с който ви притискат. Пестете енергията си и обърнете внимание на здравето си.

Семейството ви очаква да вземете решение, което да подобри финансовото ви състояние. Често парите са недостатъчни и от вас се изисква да предприемете някакви действия, с които да повишите доходите си.

Скорпион

Хората, от които сте заобиколени ще поискат да се докоснат до тази ваша любовна магия, но вие сте силно привързани единствено към вашата половинка.

Днес ви очаква изнервящ работен ден, но сега не е моментът да се отказвате, развявайки белият флаг. Останете съсредоточени по време на работни срещи и презентации. Последното нещо, от което се нуждаете е да пропуснете нещо важно, свързано с пряката ви дейност.

Не си мислете, че привличате хората като магнит, конкуренцията е голяма. Посветете деня на това да преосмислите рекламната си стратегия и промоциите, които може да направите за продуктите си, ако искате отново да сте на печалба.

Стрелец

Днес имате нужда да останете сами със себе си. Обяснете на партньорът си и може да получите пълна подкрепа. Вероятно вашият партньор е изпадал също в подобна ситуация. Всеки има своите трудни моменти в живота.

Днес може да почувствате известно неразположение или да ви измъчва някаква болка. Може да се наложи да прекъснете работата си. Една медицинска консултация би била добра идея. Не пренебрегвайте здравето си!

Бъдете разумни! Не е нужно да изпразвате банковата си сметка за лудо онлайн пазаруване, тъй като повечето от нещата, които така силно желаете, просто няма да са ви необходими.

Козирог

Осведомете партньорът си днес за причината за киселото ви настроение. Добре е да знае какво се случва с вас, преди да се усамотите и затворите в себе си. Отделете си време за почивка, разсейте се с кратка разходка и ще преодолеете това, което ви притеснява.

Бъдете изключително предпазливи при подписване на документи в работата ви. Ако нещо не ви е ясно, по-добре отложете тази дейност за утре. Има вероятност да прибегнете до юридическа консултация.

Вероятно изпитвате потребност да подмените някои остарели и вредни домашни уреди. Може би прекалено дълго отлагате, а времето е пари. Запретнете ръкави и подновете уредите още днес.

Водолей

Купидон ще ви накара да се чувствате добре днес. Вероятно вашият партньор ще ви отдаде цялото си внимание и нежност. Какво по-хубаво от тава!

Ако управлявате собствен бизнес, днес може да имате проблеми с персонала. Също така, много е вероятно днес да изпуснете нервите си и да се отнесете ядосано към подчинените ви.

Може би ще се опитате да платите всички сметки и месечни разходи, но едва ли ще успеете. Не се отчайвайте, тъй като сте на крачка от финалната линия за всякакви разплащания. Ще останат финанси и за фонд „И аз съм човек“, за да възнаградите себе си с нещо по-специално.

Риби

Замислете се, колко скучно би било, ако партньорът ви никога до сега не е променял нещо в себе си от деня, в който сте се срещнали. Бъдете отворени към новостите и промяната в положителен аспект.

Днес може би ще имате високо самочувствие, мислейки си, че никой не може да ви стъпи и на малкият пръст, но не бъдете прекалено горди, защото днес мое да бъдете жестоко наказани заради егото си. Вашата мисия не е да качите самочувствието си на пиедестал, а да реализирате способностите си в работните си ангажименти.

Разкъсвате се между даването на заеми на ваши приятели и стремежът ви да спестявате пари. Не бързайте с взимането на каквито и да било финансови решения. Помислете първо за себе си и вашата цел и едва след това може да се втурвате да помагате на другите.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.