Овен

Важни промени ще настъпят в любовните ви взаимоотношения, които ще се отразят сериозно в емоционален план. Днес са възможни прояви на ревност от ваша страна. Опитайте се да не драматизирате ситуацията, в противен случай може да изпаднете в депресивно състояние за дълго време. Необвързаните да бъдат готови за нови авантюри.

Погрижете се за себе си, защото нервите ви са на ръба и всичко може да ви раздразни. Вероятно днес е „кисел“ ден за вас и едва ли всичко ще върви по вода. Дайте го по лежерно, това че съседа или съседката ви гледали накриво, разкажете им някой виц - може и да припознаят себе си. Опитайте се да гледате на нещата по-приветливо, в противен случай ще стигнете до задънена улица.

Телец

Може да имате спорове с половинката си, породени от глуповата и необмислена постъпка на партньорът ви. Вероятно вашите съвети няма да бъдат приветствани радушно, ала все пак продължете с насърчението. Но не прекалявайте с даването на твърде много напътствия, тъй като налагането на вашата гледна точка ще изгуби значението си. Сблъсъците няма да продължат дълго, един ваш аргумент ще е достатъчен, за да сложи финал на дебатите.

Вероятно през изтеклата седмица сте били спохождани от чести сътресения във финансовата сфера. Тези неприятности може да са в резултат на силно вълнение или стрес, но днес нещата едва ли ще са ретроградни. Въпреки това, обърнете внимание на емоционалното си състояние. Ако забележите грешка, ще бъдете в състояние да я поправите по-бързо.

Близнаци

Днес може би ще си извлечете поука, че преди да търсите любов от другите, трябва да обичате себе си. Време е да се вслушате в собствения си вътрешен глас и да си дадете необходимите любов и уважение, които заслужавате. Самочувствието и самоуважението ви ще създадат възможности за значими взаимоотношения в личен план.

Може да имате усещането, че сякаш сте носили тежестта на целият свят върху раменете си през изминалата седмица. Добрата новина е, че тази напрегната фаза постепенно ще премине към затишие. Време е да си дадете равносметка, дали си заслужава да се натоварвате излишно. Можете да направите много, ако се опитате да разберете, че дори и Слънцето не може да огрее навсякъде. Вероятно ще ви бъде трудно да противодействате на лошото ви, депресивно настроение. Бъдете позитивни и странете от хора, които често ви стоварват своите проблеми.

Рак

Изглежда, че прекарвате качествено времето си с любимият човек. Бъдете разумни и не се превъзнасяйте емоционално, което само ще наруши хармонията в двойката ви. Тези от вас, които имат определени изисквания към партньора си, нека да дадат известно време на любимата си половинка, за може да обмисли нещата.

В случай, че работите с документи от една или друга институция, може би сте се сблъсквали с колелото на бюрокрацията и това е довело до много конфузни ситуации или загуби, каквото и да означава това. Днес нещата започват да се връщат към нормалното си русло. Намерете време днес да преразгледате важната за вас документация, може би ще откриете пропуснатото от изминалите дни. Звездите ви уверяват, че това ще бъде единствено във ваша полза.

Лъв

Звездите ще ви предоставят подкрепата си за романтични моменти днес. Планетарните позиции ще защитят любовният ви живот. Дайте на вашата любов повече простор, за да диша на воля. Вашите чувства са приоритетни през този ден. Изпитайте наслада от цветята, дърветата, домашните любимци и прочие. Имайте предвид, че за тази си любов към всичко и всички, природата щедро ще ви се отплати в най-близко бъдеще. Днес може да си откраднете лично и интимно време за вашата връзка.

През последната седмица, не винаги е било лесно да се свържете с приятели или близки. В този последен ден от месец март, хаотичната фаза приключва, но първо трябва да разрешите няколко проблема, които постоянно ви преследват. Като например да се справите с определени недоразумения. Има вероятност, колеги или близки да мътят водите ви.

Дева

Днес можете да дишате спокойно, тъй като проблемите в личния ви живот ще бъдат разрешени и няма да се налага да водите уморителни спорове. Възможно е в последният момент да получите покана за пътуване от ваши приятели. Ще се наложи бързо да си приготвите куфарът и не забравяйте личните си документи. Разположението на звездите е добро и може да си позволите това бягство от скучното ежедневие.

Този ден за вас ще бъде много динамичен и в никакъв случай не бива да ви прави лесно доверчиви към всяко хубаво нещо, което се появи на хоризонтът. Вероятно ще бъдете изкушени да похарчите средства за хазартни удоволствия. Звездите не вещаят никакви "успехи" в казината. Внимавайте, колко средства ще използвате за подобни авантюристични забавления!

Везни

Днес може да обсъдите с партньора си основни въпроси в личната ви връзка. Вероятно ще получите емоционална подкрепа. Въпреки това, трябва да сте експресивни и честни, докато споделяте мислите си. Най-добре е да изчистите всички съмнения днес. Направете нещо неочаквано, бъдете приключенски настроени днес и прекарайте денят далеч от дома ви.

След цяла седмица трудности в комуникацията с партньори и клиенти, сега може да въздъхнете с облекчение, защото нещата се връщат към нормалният си ритъм. Имайте предвид, че може да се наложи да повторно да позвъните или изпратите имейли на определени хора, заради възникналите недоразумения.

Скорпион

Постарайте се през този ден да съхраните хармонията във връзката си и положете усилия да не показвате ревността си, която е напълно неоснователна. По възможност избегнете тази неприятна ситуация. Може би във времето ще се разбере, че това е било вид подтик от личните ви емоционални проекции.

Въпреки, че звездите не вещаят преки конфликти или проблеми, денят може да бъде доста по-емоционално наситен за вас или да почувствате някакъв дискомфорт. Преди всичко бъдете по-уверени в себе си и в своите действия. Бъдете наблюдателни и мислете рационално. Бъдете така добри – не се натоварвайте, неделя е!

Стрелец

Отнасяйте се с любов и разбиране към партньора ви днес, дори ако се наложи потиснете гневът си от несправедлива постъпка към вас. Насладете се на денят сред звуците на музиката, която харесвате и двамата.

Имате усещането, че главата ви ще се пръсне от твърде много телефонни обаждания, писма и анулирани срещи в последната минута. Ако водите важни преговори и дискусии, първо се уверете, че сте в течение на нещата и проверете дали някой е пропуснал да ви даде важна информация, която ще ви е от полза.

Козирог

Неблагоприятната позиция на планетите вероятно напоследък ви е създала трудности в общуването с близките ви. Независимо дали са били около вас, когато сте имали нужда да поговорите с тях или сте спорили относно някакъв проблем, днес може да върнете всичко към обичайния ред.

В случай, че в момента се налага да купувате или продавате имот, проверете дали всичко върви добре и няма документи, които сте изгубили. В противен случай ще сте отегчени и ще се отдадете на емоционално пазаруване, харчейки много пари без да се усетите. Това не би ви навредило чак толкова, ако имате спестени пари, но ще се отрази зле на финансите ви, ако сте в период на спестяване и разполагате с по-ограничен бюджет. Лошото ви настроение и безпокойство също могат да доведат до неприятности в отношенията ви с близките.

Водолей

Напоследък може да сте имали дребни битови спорове с половинката ви, но днес ще имате шанса да оправите нещата, благодарение на позицията на планетите. Това може да ви отнеме няколко минути, но може и да се наложи да вложите повече усилия, за да се почувствате добре с партньорът ви.

Днешният ден е ключов за вас, необходимо е да покажете стабилитет и да запазите хладнокръвие без значение какво следва да преживеете. Всяко събитие си има съдбовен смисъл, да се развие от само себе си, с много малка или приблизително никаква намеса от ваша страна. Както гласи принципът на съответствието: "Каквото горе, това и долу; каквото долу, това и горе."  -  Кибалион.

Риби

Може би навлизате в траекторията на по-силна романтична зона във връзката ви. Вероятно ще се почувствате комфортно стига да срещнете подкрепа от вашият любим и  потенциален партньор. Важното е да се уверите, че сте готови за това високо духовно ниво. Всичко, което трябва да направите е,  да бъдете малко по-въображаеми и експериментални.

Направете всичко възможно, за да се забавлявате максимално. Възползвайте се от това благоразположение на звездите, което се случва веднъж на две години. Внимавайте и се пазете от спорове с роднини или съквартиранти. Не навлизайте в личната територия на другите и ги изслушвайте.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.