Овен

Началото на деня ще бъде от решаващо значение и ще се случат някои неочаквани, но приятни неща. Великден е!

Опитайте се да не показвате прекалено много от себе си, бидейки неудобни за хората, които харесвате, защото този ден e светъл в своята празничност и следва да се установят определени емоционални отношения.

Двойките ще подобряват хармонията си с часове. На самотните, няма да им се налага да се тревожат прекалено много, дори ще намерят някой, който ще прояви особен интерес към тях.

Телец

Има дейности, които можете да оставите на заден план, особено ако хората, които обичате, или хората от вашето семейство са поискали вашето постоянно присъствие. Великденските празници са свети.

Двойките също ще трябва да се справят с „липсата“ на партньор, както физически, така и емоционално. Но такъв е живота, единият в странство, а другият по родните земи. Вярата е важна!

Самотните ще предпочетат да не се поддават на определени клюки или интриги, ще се опитат да разберат самите себе си. Всичко това ще бъде много мъдро и определено много зряло за всяка възраст.

Близнаци

Вашето бъдеще няма да зависи от всичко случващо се през този ден, въпреки това ще проявите разум, че подходът днес ще се отрази утре. Звездите ви делегират правомощия да празнувате светите празници с цялата си благодарност.

Двойките вероятно няма да изпитат трудности днес, тъй като ще намерят решение на проблемите си и ще стигнат до споразумение, особено през тези възвишени празници. Това е плод на благодатният диалог.

В началото на деня самотните ще преминат през момент, в който няма да знаят как да се държат с човекът срещу тях, но около средата на този ден някои „възли“ ще бъдат разплетени.

Рак

Този ден може да ви поднесе големи изненади, но ще трябва да обърнете специално внимание на всичко, което се върти около хората, които харесвате. Не може да пренебрегнете някои основни детайли, на които държи половинката ви днес. Да бъдете внимателни, това е вашият дълг.

Може би, ще оцените  усилията на партньорите си, но с цената на някои отстъпки. Никой не поднася благодарности, просто хей така.

Неангажираните  ще изберат най-краткия начин днес, за да се доближат до определени хора, но понякога цената на изкуплението е твърде горчиво-висока. Бъдете разумни без излишна сприхавост.

Лъв

Вероятно сте увеличили своите вибрации в личната си връзка. Защо са ви драми и страдания, когато спасителят е погинал на разпятието, за да облекчи собственото ви страдание. Би било по-добре да преоразмерите делата и думите си.

За двойките ще има повече думи, отколкото дела. Обратното би било най-добре, ала ще имате цял един ден, за да промените отношенията си.

Самотните едва ли ще имат твърде много благоприятни условия, въпреки химията, която ще бушува в тях. Вероятно ще избегнат срещите с нови хора за известно време, оставяйки ги за по-късно.

Дева

Този ден е за почивка, тя ще ви доведе до по-голяма осведоменост, ако мислите духовно - задълбочено. Все пак празнуваме Възкресението.

Може би, ще има някакви разногласия за двойките, защото трябва да се променят някои навици.  

Самотните и необвързаните, могат да започнат искрени отношения, където всеки ще изразява своите притеснения, без другият да съди или да се чувства застрашен.

Везни

Едва ли ще имате претенции през този ден. Но все пак ще се наложи да проявите повече усърдност, за да си осигурите спокойствието, което заслужавате, заедно с хората, които обичате.

Двойките да поправят всичко, що е погрешно, за да могат да прекарат празничният ден прилично. На всяка цена трябва да се избягват дискусии по въпроси свързани с пари и материалното!

Самотните вероятно ще оценят многобройните „присъди“ от предишни любови, за да се откажат от тях и да започнат да мислят сериозно за нови запознанства.

Скорпион

Най-накрая ще можете да реализирате някои от вашите намерения, които сте оставили на изчакване. Ще намерите средствата и начините, така необходими за действие, за да бъдете щастливи с хората, които обичате.

Двойките ще направят стъпка напред в отношенията си, стъпки изпълнени с чисти пориви, които няма да тънат в забрава във времето.

На самотните няма да им се наложи да се борят за нова любов. Вероятно ще проявят ленивост или отчаяние, а трябва да бъдат много по-достъпни за хората, и преди всичко насърчаващи себе си.

Стрелец

През този благ ден нещата ще вървят добре, вероятно вече сте си научили уроците от миналото и поуките ще постулират своите божествени сили да продължите по нов начин. Може би, ще откриете повече състрадателност и съпричастие, трябва само още малко да разширите хоризонтите си.

Може би, няма да искате да оправдаете определени постъпки на партньора си, но ще получите много ясен сигнал, че когато сочите с един пръст, останалите три сочат към вас. Бъдете по-смирени!

През този ден необвързаните вероятно няма да вдъхват доверие. Но надеждата и вярата крепят човека. Вероятно ще получат поне един шанс.

Козирог

Ще се възстановите много добре от последните разочарования, които трябваше да издържите. Вероятно вече сте в състояние да продължите тази седмица. Тя определено ще бъде по-добра.

Двойките, може би ще излязат от периода на голямото колебание. Днес ще видят, че са много по-силни от преди. Бъдещето няма повече да ви плаши, благодарение на ангажираността от страна на партньорът ви.

Самотните вероятно ще подобрят повечето черти от характера си, благодарение на осъзнаването, че не са много духовно отворени към другите. Ако искат да установят трайна връзка, трябва да направят доста промени в себе си.

Водолей

Не се страхувайте да покажете на другите вашето щастие днес. Ако ви се е случило нещо добро, трябва да го споделите с близките си, които много ще се гордеят с вас. Тези, които ще се противопоставят, вероятно ще се опитат да прикрият завистта си, така че ги избягвайте днес.

За двойките ще е добре да ограничат социалните си контакти и да избягват срещи с приятели и непознати. Най-важното за вас днес, ще е да споделяте чувствата си и прекарате времето си насаме, особено ако връзката ви е от скоро.

Самотните днес може да задълбочат отношенията си с близък приятел. Не натоварвайте този човек с разговори за бившият ви партньор и ситуацията, от която се опитвате да се измъкнете.

Риби

Не е нужно да се гневите и да сте крайни към хората, които са ви излъгали. Възможно е да са го направили от страх, за да не се разстройвате. Преосмислете поведението си през този светъл ден.

Двойките имат създадени навици и стереотипи, които трудно биха променили, въпреки, че искат промяна в живота си. Вероятно ентусиазмът ви днес ще е по-силен от преди и ще се опитате да направите нещо ново и вълнуващо, което да даде нов тласък на връзката ви.

Самотните днес ще предпочетат да не дават напразни надежди на човекът, с когото се срещат, от страх връзката да се задълбочи и да последва ново разочарование.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.